• Etusivu
  • Rakentaminen

Rakennuslehti - rakentaminen, kiinteistöt, talotekniikka

Rakentajan toimitus
Päivitetty 02.04.2015
20087_11807.jpg

Rakennuslehti kertoo kaiken mitä kiinteistö- ja rakennusalan kanssa tekemisissä olevan tulee tietää. Rakentaminen, kiinteistöt, talotekniikka ja infra. Taustat, tilanteet, tulevaisuus ja haasteet koko alalle. Tilaajana saat käyttöösi myös sähköisen näköislehden ja yli 10 000 artikkelin lehtiarkiston. Ilmestyy 41 numeroa vuodessa.

Rakennuslehden vuosikerta rekisteröitymisen yhteydessä vain 83,80 € (norm. 139,60 €)

Ammattilaisen työkalut samassa lehdessä

  • Tärkein rakennus-, kiinteistö- ja talotekniikka-alan ammattitieto yksissä kansissa
  • Viikkolehti pitää varmasti ajan tasalla
  • Uutisten lisäksi vahva paketti hyötytietoa joka numerossa
  • Tunnet henkilöt, tiedät tapahtumat ja kuulet ilmiöistä
  • Näet viikoittain alan avoinna olevat työpaikkailmoitukset

Tilaa heti, vuosikerta rekisteröitymisen yhteydessä vain 83,80 € (norm. 139,60 €)

Tarjous koskee uusia tilauksia. Tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Tilaus jatkuu tarjousjakson jälkeen automaattisesti voimassa olevaan kestotilaushintaan. Kestotilaus jatkuu ilman erillistä uudistamista kunnes tilaaja irtisanoo tilauksensa tai muuttaa sen määräaikaiseksi. Irtisanominen tulee voimaan neljän viikon kuluessa irtisanomisilmoituksesta. Irtisanomisen voi ilmoittaa puhelimitse soittamalla Sanoma Magazines Finlandin asiakaspalveluun.

Ulkomaan tilauksiin lisätään postimaksu.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200711_7490.jpg
Mukaan kuntien tonttitarjontaan
Kuntien tonttitarjonta -palvelu on hakupalvelu, jonka kautta Rakentaja.fi-palvelun käyttäjät voivat tutustua kuntien vapaana olevien tonttien tarjontaan.Jos haluat linkittää kuntasi tiedot tai luoda sille esittelyn palveluun, ota yhteyttä puhelimitse (02) 634 6400.Laajempi esittely kunnasta on maksullinen.Rakentaja.fi on rakentamisen johtava tiedonvälittäjä. Kuntien tonttitarjonta-palvelussa "tonttimessut" ovat avoinna läpi vuoden ja ympäri vuorokauden. Kävijöitä virtuaalimessuilla riittää, sillä Rakentaja.fi-palveluita käyttävät lähes kaikki pientalon rakentajat ja rakentajaksi aikovat. Rakentaja.fi-palvelun jäseneksi on liittynyt jo yli 280 000 rakentajaperhettä ja lisää jäseniä palveluun liittyy noin 250 kappaletta joka päivä. Käyttäjät hakevat sivustolta aktiivisesti tietoa; Rakentaja.fi-palveluita käytetään yhteensä noin 800 000 kertaa kuukaudessa.Katso malli kunnan linkityksestäKatso malli laajemmasta esittelystä
Rudus pihakivet asuntomessu
Rudus pihakivikoulu uudistuu!
Pihan suunnittelemisen kanssa kannattaa olla liikkeellä hyvissä ajoin. Varhaisessa vaiheessa tapahtuva suunnittelu maksaa itsensä takaisin järkevinä valintoina ja taloudellisena toteutustapana. Lopputuloksen laatu on myös parempi, kun pihasuunnittelija otetaan mukaan ennen rakennusprojektin alkamista. Esimerkiksi hulevesien mahdollisuuksien hyödyntäminen edellyttää arkkitehdin, rakennesuunnittelijan ja pihasuunnittelijan yhteistyötä.
20088_12300.jpg
Vaasan asuntomessut päättyvät sunnuntaina
Järjestäjäorganisaatiot ovat tyytyväisiä Vaasan asuntomessujen tähänastisiin kävijämääriin. Messujen viimeinen viikko on käynnissä. Viikon kävijämääriin vaikuttaa varmasti myös se miten Pohjanmaa ottaa messutapahtuman omakseen. – Viimeinen kiriviikko käynnistyy, ja nähtäväksi jää kuinka pohjalaiset innostuvat tulemaan messuille lomiensa jälkeen, Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen toteaa.Heiskanen painottaa, että suurtapahtuman onnistumiseen vaikuttavat monet muutkin tekijät kuin kävijämäärät. – Messujen onnistumista voi tarkastella useammasta näkökulmasta, joista kävijämäärä on yksi. Olemme iloisia, että viimeisellä viikolla messuilla on paljon ministeritason vierailuja. Lisäksi messuille on tulossa toista sataa ryhmää ja delegaatiota ulkomaita myöten. Se osoittaa, että messujen sisältö on onnistunut ja tapahtuma on mielenkiintoinen, Heiskanen toteaa.
20238_82893.jpg
Maalämpöön ei juuri vaikuta sähkön hinnan muutokset
Maalämpö sopii monenlaisiin taloihin, pienestä suureen. Jos tulevaisuudessa on tarvetta laajentaa kotiasi tai ottaa puolilämpimät tilat asuinkäyttöön, oikealla maalämpöpumpun valinnalla lämmityksestä ei tule ongelmaa. Invertterimaalämpöpumppu mukautuu todelliseen lämmön tarpeeseen korkealla hyötysuhteella.NIBE maalämpö on valinta pitkälle tulevaisuuteen. Se on varma valinta, johon sähkön hinnan muutokset eivät juurikaan vaikuta.
20187_54174.jpg
Oma valokuva tai pintamateriaali kruunaa yksilöllisen wc:n huuhtelupainikkeen
Geberit tunnetaan seinä-wc:n asennuselementeistä, joilla wc:n huuhtelusäiliön saa piiloon seinän sisään. Näkyviin jää ainoastaan huuhtelupainike, jonka mallin voi valita oman maun mukaan.Geberitin huuhtelupainikkeiden valikoimassa on kymmeniä erilaisia vaihtoehtoja, jotka eroavat muodoiltaan, kooltaan, materiaaleiltaan ja ominaisuuksiltaan. Seinä-wc:ssä huuhtelupainikkeen ja posliinisen wc-istuimen mallin saa valita melko vapaasti. Niiden tyylillä voi siis vahvistaa kylpyhuoneen valittua ilmettä ja ilmentää omaa persoonallista makua. Piilohuuhtelusäiliö ja asennuselementti jäävät piiloon seinän sisään.
20083_9511.jpg
Nyt oman huvilan hankkiminen on helpompaa kuin koskaan!
Nyt oman huvilan hankkiminen on helpompaa kuin koskaan! Valmiiksi rakennettu ValmisHuvila on markkinajohtaja Kastellin vastaus vaivattomaan huvilarakentamiseen. Valitessasi Kastellin ValmisHuvilan saat ykköslaatuisen vapaa-ajan asunnon ammattilaisten rakentamana ja sisustamana – helposti ja ennalta sovittuun hintaan. Voit jättää rakentamisen Kastellin ammattilaisten tehtäväksi ja luottaa täydellisesti Kastellin laatimaan kustannusarvioon ja aikatauluun.Tapahtumia ympäri Suomen!Tervetuloa tutustumaan Kastellin ValmisHuvilapäiville. Katso tapahtumat tästä

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton