• Etusivu
  • Rakentaminen

Mukaan kuntien tonttitarjontaan

Rakentajan toimitus
Julkaistu 20.11.2007
200711_7490.jpg

Kuntien tonttitarjonta -palvelu on hakupalvelu, jonka kautta Rakentaja.fi-palvelun käyttäjät voivat tutustua kuntien vapaana olevien tonttien tarjontaan.

Jos haluat linkittää kuntasi tiedot tai luoda sille esittelyn palveluun, ota yhteyttä puhelimitse
(02) 634 6400.

Laajempi esittely kunnasta on maksullinen.

Rakentaja.fi on rakentamisen johtava tiedonvälittäjä. Kuntien tonttitarjonta-palvelussa "tonttimessut" ovat avoinna läpi vuoden ja ympäri vuorokauden. Kävijöitä virtuaalimessuilla riittää, sillä Rakentaja.fi-palveluita käyttävät lähes kaikki pientalon rakentajat ja rakentajaksi aikovat. Rakentaja.fi-palvelun jäseneksi on liittynyt jo yli 280 000 rakentajaperhettä ja lisää jäseniä palveluun liittyy noin 250 kappaletta joka päivä. Käyttäjät hakevat sivustolta aktiivisesti tietoa; Rakentaja.fi-palveluita käytetään yhteensä noin 800 000 kertaa kuukaudessa.

Katso malli kunnan linkityksestä
Katso malli laajemmasta esittelystä

200711_7491.jpg
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20235_81710.jpg
Kolme erilaista ratkaisua kosteiden tilojen seinään
Kodin tiloista kylpyhuone on se, joka joutuu eniten alttiiksi kosteusrasituksille. Etenkin lapsiperheissä vesi lentää korkealle ja laajalle naurunremakan raikaessa. Mutta myös aivan perinteinen arkinen käyttö, kuten suihkussa käynti, altistaa kylpyhuoneen seinä- ja lattiapinnat suurelle vesimäärälle. Vaikka usein luullaan, että laatoitus on vesitiivis ja takaa turvalliset rakenteet, on totuus kuitenkin toinen. Tästä syystä märkätiloissa käytettävä vedeneristystyö sekä huolellinen levysaumaus ja tiivistystyöt on tehtävä tarkkuudella.
20106_22382.jpg
Icopal aluskatteet
Icopal aluskatteet ovat kovien katteiden alle tarkoitettuja - laadukkaita ja kestäviä. Aluskate on katon olennaisin osa, sillä aluskate toimii kosteuden todellisena pysäyttäjänä. Aluskatteen pitää kestää vähintään yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalin ja se suojaa rakenteita kaikelta mahdolliselta kosteudelta. Jos aluskate vuotaa, ei pelkkä paikkailu useimmiten riitä, vaan koko vesikatto on silloin vaihdettava. Aluskate toimii myös rakennuksen väliaikaisena suojana ennen varsinaisen katteen asentamista. Icopalin aluskatevalikoimasta löytyy laadukas ja sopiva aluskate kaikille katemateriaaleille.
200712_7638.jpg
Puzer Easy
Pieni ja tehokas Puzer Easy on maaliman ensimmäinen kiinteästi asennettava imuri. Se on helppo sijoittaa mihin tahansa asuntoon helpottamaan kodin puhtaanapitoa ja parantamaan asumisen laatua. Pienikokoinen imuri mahtuu vaikkapa keittiön tai eteisen kaappiin tai siivouskomeroon.Imuroitaessa letku kytketään suoraan imuriin, voit myös halutessasi asentaa lisäimurasian/rasioita esimerkiksi komeron seinään tai muualle huoneistoon, jolloin komeron oven voi pitää suljettuna. Tehokas imu ja HEPA 12 -suodatusjärjestelmä pitää huolen siitä että pölyt ja roskat päätyvät pölypussiin ja poistoilma on varmasti puhdasta. Tyylikkään muotoilun ansiosta imurin voi asentaa myös näkyvälle paikalle.
20122_29862.jpg
Pihakivien värit ja pintavaihtoehdot
Pihakiveyksen eri värivaihtoehtoja punnittaessa kannattaa huomioida sekä rakennukset että koko pihakokonaisuus. Värien harkittu käyttö tekee pihan yleisilmeestä tyylikkään ja yksilöllisen.Ruduksen pihakivien perusvärivalikoimista löytyy monia eri vaihtoehtoja kiveysten elävöittämiseksi ja iloksi niin talon asukkaille kuin ohikulkijoillekin. Väreillä myös rajataan pihan eri alueita ja ohjataan kulkijoiden turvallista kulkua. Pienellä päällystettävällä alueella kannattaa käyttää esim. kahta eri värisävyistä pihakiveä.Ruduksen vakiovärit ovat • harmaa, musta, punainen, punamusta ja ruskea.
202210_79775.jpg
Paranna hyvinvointiasi älyvalaistuksella
Luonnon valon vuorokausirytmi ohjaa sisäistä kelloamme aamusta iltaan. Vietämme kuitenkin suurimman osan ajasta sisätiloissa, jolloin vastaavan optimaalisen valaistuksen toteuttaminen kodin tiloihin on tärkeää hyvinvointimme ja jaksamisen kannalta. Erityisesti pimeinä vuodenaikoina laadukkaan valaistuksen merkitys korostuu entisestään. Uudenlainen älykäs päivänvalovalaistus parantaa vireyttä aamulla, keskittymistä päivällä ja rentoutumista illalla.
20129_32247.jpg
Uudet harjoitustilat yhteistyön voimalla
Porin Kamppailuyhdistys ry:n harjoitustilat sijaitsivat kaupungin pohjoispuolella Porin Puuvillassa kesään 2012, jolloin kaikki vanhan tehdaskiinteistön vuokratiloissa toimineet harrastetilat joutuivat väistymään paikalle rakennettavan kauppakeskuksen tieltä.Tarjotakseen jatkossakin asianmukaiset harraste- ja kilpailutilat kamppailu-urheilusta kiinnostuneille harrastajille ja seuroille Porissa sekä Satakunnan alueella, Porin Kamppailuyhdistys käynnisti vuonna 2011 uusien tilojen etsinnän.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton