• Etusivu
  • LVI

Puzer Oiva -keskuspölynimuri

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö KP-Tekno Oy
Päivitetty 04.12.2007
200711_7575.jpg

Keskuspölynimurin keskusyksiköksi kannattaa valita sähkötarkastuskeskuksen hyväksymä, roiskevesisuo-jattu ja ennenkaikkea suomalainen kodinkone. Puzer Oiva on yli kymmenen vuoden aikana saavuttanut suuren suosion omakotitalojen väkivahvana keskuspölynimurina.

Oivan muotoiluun ja tekniikkaan kiinnitettiin tuotesuunnittelussa erityistä huomiota, ja siitä tuli nopeasti haluttu imuriratkaisu uusiin taloihin. Oiva on helppo käyttää siivouksessa ja sen pölysäiliö on kätevä tyhjentää. Oiva asetti myös markkinoille kokonaan uuden laatustandardin, jonka myötä Puzer lupaa keskusyksiköille viiden (5) vuoden takuun.

Hiljaista ja vaivatonta

Keskuspölynimurin moottori ja pölysäiliö sijaitsevat keskusyksikössä, joka voidaan sijoittaa melkein minne vain kodissasi. Sen korkeus on vain 60 cm ja leveys 35 cm, niinpä se mahtuu helposti vaikkapa komeron tai kellarin nurkkaukseen. Ja koska imurin moottori sijaitsee keskusyksikössä, tekee se imuroinnista todella hiljaista verrattuna perinteiseen imuriin. Imurin pölysäiliö tarvitsee tyhjentää normaalikäytössä vain 3-6 kertaa vuodessa. Imurin letkun voit sijoittaa telineineen sinne, missä tarvitset imuria usein.

Tehokas ja nopea

Puzer Oiva -keskuspölynimuri on kevyt ja helppo käyttää, nopea ja teho-kas. 8 metriä pitkä letku riittää jopa 100 m² kokoisen tilan imurointiin. Saatavana on myös 10 ja 12 metriä pitkiä letkuja. Isommassakin talossa riittää vain muutama valokatkaisijan kokoinen ja näköinen imurasia, joihin imurin letku kytketään. Oiva-malleissa on imurasia myös keskusyksikön kyljessä, jolloin letkun voi kytkeä suoraan keskusyksikköön.

Keskuspölynimuria ei tarvitse vetää perässä tai kantaa sitä portaikossa. Keskuspölynimuri ei myöskään kolhi huonekaluja eikä ovenpieliä tai naarmuta parkettia. Katon rajassa olevat kaappien päällystät, katot ja muut korkealla olevat kohteet on helppo imuroida. Puzer keskuspölynimuriin on saatavana erilaisia suulakkeita, jotka helpottavat työskentelyä.

200711_7572.jpg
200711_7589.jpg

Helppo asentaa

Puzer Oiva-keskuspölynimuri sopii kaikkiin koteihin. Sen voi asentaa vaivatta sekä uuteen, että vanhaan taloon. Imurin runkoputket asennetaan väliseinän rakenteisiin muutamassa tunnissa eikä asennustyö häiritse asumista. Asennusohjeittemme avulla teet asennuksen nopeasti itsekin. Tarvikepaketti valitaan asunnon koon mukaan. Lähetä talosi piirustukset meille, niin me kerromme mikä on sinun kodillesi sopiva kokoonpano. Ota siis yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Tekniset tiedot

Moottoriteho max. 1760 W
Ilmamäärä 54 l/s
Alipaine 30 kPa
Imuteho max. 653 W
Äänitaso 68 dB
Korkeus/Tilantarve 60/70 cm
Leveys/Syvyys 35/40 cm
Ylilämpösuoja 2 kpl
Sulake (automaatti) 10 A

200711_7576.jpg
KP-Tekno Oy
LVI
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Sohvan imurointi
Puzer Easy kerrostaloon
Vietämme suurimman osan vuorokaudesta sisätiloissa, joten sisäilman laadulla on erittäin suuri merkitys hyvinvointiimme. Puzer-keskuspölynimuri on kätevä ja tehokas ratkaisu sisäilman laadun parantamiseen. Keskuspölynimuri ei ole alunperin suomalainen keksintö, mutta täällä niiden tuotekehitys on kulkenut pitkin harppauksin eteenpäin. Kehityksen kärkijoukoissa kulkevalla KP-Teknolla on jo viisitoistavuotinen kokemus keskuspölymimurien valmistuksesta. Yrityksen Puzer-mallisto on saavuttanut vankan jalansijan Suomen keskuspölynimurimarkkinoilla, ja Puzerit tunnetaan myös eri puolilla Eurooppaa sekä Japanissa ja Kiinassa.Lisätietoa keskuspölynimureista...Puzer Easyn voit hankkia myös Jäsentukusta...Perinteiset Puzer-keskuspölymimurit soveltuvat käytettäviksi omakoti-, rivi- ynnä muissa pientaloissa, joissa tavallista imuria käytettäessä ongelmaksi muodostuva mikropöly johdetaan poistoilmaputkiston kautta suoraan ulkoilmaan. Uusinta mallia, Puzer Easyä, voidaan käyttää myös kerrostaloissa sijaitsevissa asunnoissa ja toimistotiloissa, koska se ei vaadi imu- eikä poistoilmaputkistoa. Poistoilma johdetaan täysin puhdistettuna siihen tilaan, johon imuri on asennettu.
Perhe yhdessä sohvalla
Puhtaampi koti - mikrohiukkaset pois sisäilmasta
Vietämme päivittäin lähes 90 % ajastamme sisätiloissa. Työpaikoilla on kiinnitetty huomiota sisäilman laatuun jo pitkään, koska sen on todettu vähentävän ihmisten sairastelua ja parantavan työtehoa. Sen sijaan koti-ilman laatu on jäänyt pienemmälle huomiolle homeongelmaisia koteja lukuun ottamatta. Keskuspölynimuri on yksi ratkaisu parantamaan sisäilman laatua ja tekemään kodistasi miellyttävämmän ja terveellisemmän ympäristön.
Tyttö nojaa sohvaan
Keskuspölynimurin toimintaperiaate
Kun käyttäjä liittää letkun imurasiaan, lähtee imurasialta sähköinen viesti keskusyksikölle laitteiston käynnistämistä varten. Keskusyksikkö käynnistyy ja järjestelmän synnyttämä alipaine aiheuttaa imun runkoputkistossa. Keskusyksikkö on toiminnassa niin kauan, kunnes letku irroitetaan imurasiasta. Kehittyneimmät keskuspölynimurit ovat varustettavissa myös kahvakäynnistyksellä.Yhdellä imurasialla jopa sata neliötäImuroidessa käytetään yleisesti 8 metrin pituista kevyttä letkua, joka ylettyy jopa 100 m² kokoisen alueen siivoamiseen. Imurasiat ovat tyylikkään huomaamattomia ja ne suositellaan asennettavaksi käytön kannalta parhaaseen paikkaan noin metrin korkeudelle.
Palamaton roskakatos Rakennusbetoni
Uusi tuoteinnovaatio valtaa markkinoita: Palamaton katos kasvikatolla
Kiinteistöjen pihoilla jätekatos on tärkeä osa pihakokonaisuutta. Hyvin sijoitettu, toimiva, siisti ja ajanmukaisin ohjein varusteltu jätetila lisää jokaisen lajitteluintoa.
20085_10882.jpg
TERCA-tuotteet esittelyssä
Korian tiilitehtaalla Avoimien Ovien päivä lauantaina 17.5.2008 klo 10.00-14.00- TERCA-julkisivutiilien myyntinäyttely - käsinlyödyt tiilet ja sisustuslaatat nähtävillä - TERCA -tiilitalon rakenne esittelyssäKahvitarjoilu. TERVETULOA!Wienerberger Oy Ab Korian tiilitehdas Tiilitehtaantie 60 45610 KORIA (Viitoitus Kuusankoskentieltä, maantie 359)Lisätietoa TERCA -julkisivutiilistä...Lisätietoa TERCA -tiilikodeista...
20204_63957.jpg
Kuorikivi tuo harkkorakentamiseen mielenkiintoisen vaihtoehdon
Lammi Kuorikivi on suunniteltu vastaamaan erityisesti ammattilaisten tarpeisiin ja toiveisiin, kerros- ja rivitalorakentamiseen. Se on kuitenkin erinomaisten ominaisuuksiensa takia yleistymässä myös pientalorakentamisessa. Valueristeharkko syntyi halusta parantaa rappaus­alustan ja pinnan hallintaa sekä ominaisuuksia. Se tuo harkkorakentamiseen mielenkiintoisen vaihtoehdon yksinkertaistamalla ja nopeuttamalla rakentamista sekä lisäämällä rakenteen ja rappauspinnan lujuutta ja käyttöikää.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton