• Etusivu
  • LVI

Puzer Easy - imuroinnin uusi aikakausi myös kerrostaloissa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö KP-Tekno Oy
Päivitetty 08.11.2023
Sohvan imurointi

© KP-Tekno Oy

Vietämme suurimman osan vuorokaudesta sisätiloissa, joten sisäilman laadulla on erittäin suuri merkitys hyvinvointiimme. Puzer-keskuspölynimuri on kätevä ja tehokas ratkaisu sisäilman laadun parantamiseen. Keskuspölynimuri ei ole alunperin suomalainen keksintö, mutta täällä niiden tuotekehitys on kulkenut pitkin harppauksin eteenpäin. Kehityksen kärkijoukoissa kulkevalla KP-Teknolla on jo viisitoistavuotinen kokemus keskuspölymimurien valmistuksesta. Yrityksen Puzer-mallisto on saavuttanut vankan jalansijan Suomen keskuspölynimurimarkkinoilla, ja Puzerit tunnetaan myös eri puolilla Eurooppaa sekä Japanissa ja Kiinassa.

Lisätietoa keskuspölynimureista...
Puzer Easyn voit hankkia myös Jäsentukusta...

Perinteiset Puzer-keskuspölymimurit soveltuvat käytettäviksi omakoti-, rivi- ynnä muissa pientaloissa, joissa tavallista imuria käytettäessä ongelmaksi muodostuva mikropöly johdetaan poistoilmaputkiston kautta suoraan ulkoilmaan. Uusinta mallia, Puzer Easyä, voidaan käyttää myös kerrostaloissa sijaitsevissa asunnoissa ja toimistotiloissa, koska se ei vaadi imu- eikä poistoilmaputkistoa. Poistoilma johdetaan täysin puhdistettuna siihen tilaan, johon imuri on asennettu.

Puzer Easyssä on pienikokoinen keskusyksikkö, jossa on moottori, 8 litran nelinkertainen mikrokuituinen pölypussi ja imurasia imurointiletkua varten. Pussi pitää pölyt yli 99-prosenttisesti sisällään, ja poistoilman puhtaus varmistetaan vielä pestävällä HEPA 12-allergiasuodattimella. Keskusyksikkö voidaan asentaa helposti vaikkapa tavalliseen kaappiin.

KP-Teknon kehittämän uuden läpivirtaustekniikan ansiosta ilmanvirtaus säilyttää tehonsa, vaikka Puzer Easyn pölypussi imuroidaan aivan täyteen. Pöly tiivistyy pussiin siten, että pussiin mahtuu moninkertainen määrä pölyä tavallisen imurin pölypussiin verrattuna. Easyn imuteho säilyy helposti jopa 12-metristä letkua käytettäessä.

Puzereissa yhdistyvät näppärä koko, käyttömukavuus ja teho. Kotimaisen avainlipputuotteen laadusta kertoo se, että annamme Puzereille viiden vuoden takuun.

Puzer Easy sopii kotiisi ja muuttaa mukanasi

Koska Puzer Easy on ulkomuodoltaan modernin siro, sen voi itse asiassa sijoittaa melkein mihin tahansa: siivouskomeroon, vaatehuoneeseen, eteisen tai keittiön kaappiin.

Easyn asennus esim. kaapin seinään ei vaadi mitään erityistaitoja tai -työkaluja, tavallinen ruuvimeisseli riittää. Suodatinyksikkö kiinnitetään seinään neljällä ruuvilla ja keskusimuri kytketään siihen pistokkeella ja kahdella liitostapilla. Sen jälkeen imuri kytketään sähköverkkoon ihan normaalisti. Letkun voi kytkeä suoraan imurasiaan tai halutessasi voit kätevän putkitusjärjestelmän avulla sijoittaa lisäimurasian kaapin ulkoseinään tai muualle huoneistoon. Ja muuttaessasi pois, voit ruuvata keskusyksikön irti ja ottaa Puzer Easyn mukaasi uuteen asuntoosi! Easy sopii siis myös vuokralla asuvan kotiin.

Lisätietoa keskuspölynimureista...

Puzer Easyn voit hankkia myös Jäsentukusta...

Kompakti Puzer Easy sopii vaikka komeroon. Muotoilunsa puolesta sen voi kuitenkin jättää hyvin näkyviinkin.
Kompakti Puzer Easy sopii vaikka komeroon. Muotoilunsa puolesta sen voi kuitenkin jättää hyvin näkyviinkin.
KP-Tekno Oy
LVI
siivous
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201511_44856.jpg
Puhdas koti ja raikas sisäilma
Keskuspölynimuri on järkevä ratkaisu kodin siivoukseen. Sen etuina perässä vedettävään imuriin nähden ovat käytön helppous, mukavuus ja parempi siivoustulos.Puzerin uuden Easy² keskuspölynimurin asennus on helppoa sekä uuteen, että valmiiseen taloon tai kerrostalohuoneistoon. Keskusyksikkö vie vain vähän tilaa ja se voidaan sijoittaa helposti esimerkiksi kodinhoitohuoneen seinälle, siivouskomeroon tai kodin tekniseen tilaan.
46_P_114446_1.jpg
Ratkaisu imuroinnin ikuiseen ongelmaan
Imurointi on meille kaikille tuttua puuhaa. Moni ei kuitenkaan tule ajatelleeksi, miten suuri vaikutus imurityypillä on siivoukseen ja sen lopputulokseen. Kun poistoilma johdetaan ulos talosta, ei pölyä jää leijailemaan huonetiloihin. Keskuspölynimurilla kodin ilmanlaatu on selvästi puhtaampi sekä pölyn määrä vähäisempi.
Perhe yhdessä sohvalla
Puhtaampi koti - mikrohiukkaset pois sisäilmasta
Vietämme päivittäin lähes 90 % ajastamme sisätiloissa. Työpaikoilla on kiinnitetty huomiota sisäilman laatuun jo pitkään, koska sen on todettu vähentävän ihmisten sairastelua ja parantavan työtehoa. Sen sijaan koti-ilman laatu on jäänyt pienemmälle huomiolle homeongelmaisia koteja lukuun ottamatta. Keskuspölynimuri on yksi ratkaisu parantamaan sisäilman laatua ja tekemään kodistasi miellyttävämmän ja terveellisemmän ympäristön.
20225_78116.jpg
Näin siivoat mökillä oikein - siivousvinkkejä talvikauden jälkeen
Näin siivoat mökillä oikein - siivousvinkkejä talvikauden jälkeenMonet mökinomistajat suunnittelevat mökin kevätsiivousta ilmojen jälleen lämmettyä. Mökkeilijöiden ohjelmassa on sisä- ja ulkotilojen siivousta sekä puiden pilkkomista. Näissä arkiaskareissa kannattaa kiinnittää huomiota myyräkuumeelta suojautumiseen. Ihmisiin virus tarttuu yleensä hengitysteitse, kun metsämyyrän ulostetta tai virtsaa sekoittuu siivouspölyn mukana hengitysilmaan. Thl:n mukaan suojautuminen mökin talvisiivouksessa tehokkaalla hengityssuojaimella on tehokasta ja perusteltua.Siivotessa ilmaan pääsee runsaasti pölyä jolloin suojaimen käyttö on erityisen tärkeää. Jos jätöksiä alkaa putsaamaan perinteisellä pölyimurilla, niin jätöksissä olevat virukset tulevat pölynimurien suodattimien läpi ja ne johtuvat hengitysilmaan tavallisen imurin poistoilmapuhalluksen takia. Mikäli mökillä on keskuspölynimuri, haitallinen pöly ohjataan pois hengitetystä huoneilmasta ja vastaavaa riskiä ei ole.
20175_49151.jpg
Puhdista nopeasti ja tehokkaasti
Pinttyneen lian puhdistaminen on usein tuskaista puuhaa. Veden ja pesuaineen lisäksi tarvitaan hankaamista ja harjaamista. Painepesurin avulla pudistaminen käy hetkessä kohteesta riippumatta. Vesisuihkun paine irrottaa lian tehokkaasti hankalimmistakin paikoista vain liipaisimen painalluksella.
Mies pesee Kärcher terassipesurin avulla pihalaatoitusta
Apuvälineet keväisiin huoltotöihin
Lumien sulaminen ja kevään tulo paljastavat sen armotta. Pinttynyttä likaa löytyy vaikka muille jakaa. Harvaa kiinnostaa perinteinen puhdistustyö käsipelillä, joten apuvälineet ovat paikallaan. Näin saat siistin lopputuloksen kerralla, tehokkaasti ja ennen kaikkea nopeasti.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton