• Etusivu
  • Rakentaminen

Puuttuuko rakennusprojektistasi tekijät? Mietityttääkö hinta? Tutustu Remppatoriin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Remppatori
Päivitetty 03.11.2023
20231_80603.jpg

Remontti tai muita rakennustöitä edessä, mutta tekijät puuttuu – mitä tehdä? Entä mitä remontin hintahaarukka mahtaa olla? Onneksi avuksesi löytyy ilmainen ja luotettava Remppatori, jonne on mahdollista jättää tarjouspyyntö remonttitarpeistasi. Ammattilaiset vastaavat näin tarjouspyyntöösi ja saat valittua sopivan ehdokkaan ja tarjouksen remonttiisi – näin säästät valtavasti aikaa, vaivaa sekä rahaa. Mutta mikä on tarkemmin Remppatori ja miten se toimii?

1. Mikä on Remppatori?

Remppatori on juuri Suomen markkinoille tullut palvelu, joka toimii remonttialan ammattilaisten ja remonttiapua tarvitsevien kohtaamispaikkana. Palvelu perustuu norjalaiseen Mittanbudiin, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 2009 ja on tänä päivänä Norjan johtava markkinapaikka remonttitöille.

2. Kenelle Remppatori on tarkoitettu?

Remppatori on tarkoitettu remonttiapua ja urakoitsijoita tarvitseville kuluttajille, taloyhtiöille, osakeyhtiöille kuin myös yrityksille. Siellä voi julkaista kaiken kokoisia töitä, pesukoneen asennuksesta talon salaojitukseen tai vaikkapa makuuhuoneen maalaukseen.

3. Miten Remppatori toimii?

Remonttiapua tarvitseva voi julkaista työilmoituksen kuvauksen, aikataulun, kuvien sekä muiden liitteiden kera ja näin saada vastauksia sekä tarjouksia päteviltä urakoitsijoilta. Saatuaan vastauksia voi käyttäjä aloittaa keskustelun yritysten kanssa, vertailla vastauksia ja tarjouksia ennen urakoitsijan valitsemista.

4. Mitä hyötyä Remppatorin käyttämisestä on?

Työilmoituksen julkaisijalle hyötynä muun muassa se, että remonttitöille tekijää etsivä ei tarvitse itse tarvitse selailla ja etsiä yrityksiä, vaan voi vastaanottaa yhteydenottoja töistä oikeasti kiinnostuneilta urakoitsijoilta.

Aloita tästä ja luo työilmoitus

Ammattilaisille Remppatori antaa mahdollisuuden valita juuri itselle, omalle pätevyydelle kapasiteetille sekä aikataululle sopivat urakat.

Luo testiprofiilii ja kokeile

Remppatorin kautta remontin teettäjä ja tekijä löytävät toisensa.
Remppatorin kautta remontin teettäjä ja tekijä löytävät toisensa.

5. Mikä on Remppatorin erityisvahvuus?

Remppatorin vahvuus on erityisesti töiden arvioinnit. Työn valmistuttua voi kuluttaja arvioida työn lopputuloksen ja yrityksen palvelussa, ja sitä kautta auttaa seuraavaa, joka harkitsee kyseisen urakoitsijan valitsemista. Remppatori tekee yhteistyötä Vastuu Groupin kanssa, jolta löytyy Luotettava Kumppani-palvelu. Urakoitsijan kuuluvuus Luotettava Kumppani-rekisteriin varmistaa siis, että heillä on rekisterit kunnossa.

Remppatorin toinen vahvuus on asiakaspalvelu, joka palvelee aina parhaimman mahdollisen käyttökokemuksen luomiseksi.

6. Miksi kannattaa valita juuri Remppatori?

Valittaessa Remppatorin remontin tarjouspyyntökanavaksi voi olla varma, että urakoitsijat ovat ammattitaitoisia ja luvat ovat kunnossa. Palvelu helpottaa kuluttajien päätöksentekoa, säästää turhalta ajankäytöltä urakoitsijoiden etsimiseen sekä antaa mahdollisuuden valita juuri itselle sopivimman tekijän.

7. Maksaako palvelun käyttäminen jotain kuluttajalle tai yritykselle?

Palvelun käyttö on kuluttajille täysin ilmaista.

Yrityksille Remppatori tarjoaa pääsyä alustalle ja töiden vastaamiseen kuukausimaksua vastaan.

Info

Info

Remppatori lyhyesti

Remppatori on tarkoitettu kuluttajille, yrityksille ja taloyhtiöille, jotka etsivät remonttiapua ja urakoitsijoita.

Remppatorissa voi julkaista kaikenlaisia töitä, joille halutaan etsiä sopivin tekijä.

Kun urakoitsija kiinnostuu tarjotusta työstä, se voi ottaa suoraan yhteyttä työn tarjoajaan.

Työn ilmoittaja voi liittää mukaan työn tarkan kuvauksen, aikataulun ja kuvia kohteesta.

Projektin valmistuttua tilaaja voi arvioida työn laadun ja sujuvuuden Remppatorissa. Palvelu tekee yhteistyötä Vastuu Groupin kanssa.

Remppatori
Rakentaminen
projektinjohto
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20231_78362.jpg
Kotitalousvähennys
Mikä on kotitalousvähennys? Lyhyesti todettuna: kotitalousvähennys on verotuksessa tehtävä vähennys ja vähennystä saa kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä työstä. Kotitalousvähennykseen oikeuttaa tavanomainen kunnossapito- ja perusparannustyö. Yleensä mielletään, että kotitalousvähennystä voi hakea ainoastaan suurista remonteista, mutta myös pelkkä turvalukon asennus tai ulkovaraston maalaus kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin.Mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon remontointia suunnitellessa?Mistä kaikesta voi kotitalousvähennystä saada?
20231_80742.jpg
Asiantuntijan vinkit: Näin löydät luotet­tavan ammatti­laisen remontti­projektiin
Oikean urakoitsijan valinta helpottuu, kun apuna käyttää digitaalisia palveluita. Asiantuntija kertoo, miten remontin tekijöitä kannattaa vertailla.
20236_82382.jpg
Vältä sudenkuopat kylpyhuoneremontissa - Nämä työt on syytä jättää ammattilaiselle
Ilman ammattilaista tehty märkätilojen remontti voi poikia ison laskun jo muutaman vuoden päästä.
20225_78328.jpg
Uusi luottokortti tarjoaa nopeutta ja helppoutta
Moni yritysluottokortti on suunnattu ennen kaikkea isommille yrityksille. Pienille yrityksille tarjontaa on ollut vähemmän. Qred aikoo paikata tämän puutteen.
202112_74278.jpg
Miltä oman kodin rakentaminen tuntuu? Kuuntele podcast lapsi­perheen taloprojektista
Janina Hannukainen perheineen päätti toteuttaa haaveensa omakotitalosta. Projekti on pitänyt sisällään paljon vaiheita, oppeja ja yllätyksiä.Taloprojekti on kestänyt vähintäänkin melkein vuoden ajan nuorenparin ajatuksissa. Joulun lähestyessä ollaan jo hyvässä vauhdissa ja omakotitalon runko saatiin pystyyn ennen vuoden vaihtumista.Uusimmassa podcast-jaksossa kuulemme, miltä oman kodin rakentamisen prosessi näyttää tulevan asukkaan näkökulmasta.Kuuntele jakso alta tai yleisimmissä podcast-sovelluksissa, kuten Spotify, Apple podcastit, Google podcastit ja StitcherPodcast on tallennettu 2021 vko 50.
201812_55751.jpg
Tee onnistunut matka uuteen kotiin - haaveista totta
Haaveistako totta? Useat meistä haaveilevat yksilöllisesti suunnitellusta kodista − omien tärkeimpien mielikuvien ja toiveiden toteutumisesta niin paperilla kuin myös todellisuudessa. Moni on ehkä raapustanut ruutupaperille huonejakoja ja miettinyt, miten uuden talon huonetilat keskenään jakautuisivat. On kuitenkin hyvä kysyä itseltä, onnistuukohan tämä nyt omalla osaamisella. Kultainen neuvo tähän on: omat visiot kannattaa käydä rohkeasti esittelemässä ammattitaitoiselle ja kokonaisuudet hallitsevalle arkkitehdille heti hankkeen alussa. Ammattilainen hahmottaa kokonaisuudet ja kuuntelee tarkkaan rakennuttajan toiveet.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton