• Etusivu
  • Materiaalit

Nykyaikaisen rakentajan puulattia

Rakentajan toimitus
Julkaistu 17.02.2014
20142_38020.jpg

Koivu lämpökäsitelty.

KP-floors puulattia on miellyttävän tuntuinen ja helppohoitoinen. Se on jokaisen lattialta ominaisuuksia vaativan sisustajan puulattiavalinta. Lämpökäsitelty puulattia soveltuu nykyaikaiseen rakentamiseen ja saneeraukseen, lattian alle voit asentaa huoletta sähkö tai vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän.

Lue lisää puulattiavaihtoehdoista

Helppo asentaa

Kosteantilan puulattia soveltuu ns. vähäisen veden tiloihin, kuten lasitetun parvekkeen, eteistilan, kodinhoitohuoneen ja saunan pukutilan lattiaksi, josta saa siihen valuneen veden lastalla lattiakaivoon. KP-floors puulattia on helppo asentaa uivana kuin parketti. Liimaraita asenteisena lattiasta tulee kuitenkin jämäkkä kuin lankkulattia ja lämpökin nousee nopeammin lattian läpi, kun askeläänieriste jää pois. Säästöä syntyy vuosittain lämmityskuluissa.

KP-floors valmistaa tilauksesta myös porraspäälliset, kotelot ja jalkalistat samasta materiaalista kuin puulattia on. KP-floors puulattiat ja oheistuotteet, asiakkaan mitoilla, valmistetaan yksilöllisesti Kurikassa yli 30 vuoden kokemuksella.

Kalanruoto.
Kalanruoto.

Pitkäikäinen lattiavaihtoehto

Kun valitset pitkäikäisen ja helppohoitoisen KP-floors puulattian, ihastut varmasti aidon puun lämpimään tunteeseen. Helppohoitoisena se mahdollistaa lapsiperheissäkin kovan käytön. Lämpökäsiteltynä ja liimamassa-asenteisena voit huoletta asentaa KP-floors puulattian lattialämmitteisen aluslattian tai palkkien päälle ilman liikuntasaumoja. Näin asennettuana lattiastasi tulee hiljainen ja lankkulattian tuntuinen.

Tammi, lämpökäsitelty, laivankansi-profiililla.
Tammi, lämpökäsitelty, laivankansi-profiililla.

Helppohoitoinen puulattia

Kunnossapidossakaan et tarvitse ulkopuolisen apua öljytyn lattian hoitoöljyämiseen. Naarmut ja paikalliset pinnan kulumisviat korjaantuvat omatoimisesti hoitoöljyllä ja suopapesulla.

Huomioi tosiasia, että kirkas puu elää eri lailla eri vuoden aikoina, etenkin lattialämmitys kohteissa. Lämpökäsiteltypuu ei ime itseensä kosteutta, eikä näin ollen luovutakkaan kosteutta itsestään. Lämpökäsitellyn puulattian eläminen on vähäistä ilman suhteellisen kosteuden vaihtelusta huolimatta. Kaikki kostean tilan lattiat tehdään lämpökäsitellystä materiaalista.

Lue lisää puulattiavaihtoehdoista

Materiaalit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20115_25703.jpg
7. Omistaja-asukkaat ovat syntyneet viimeistään 8.3.1943
Uuden jätevesiasetuksen mukaan omistaja-asukkaan/ -asukkaiden täyttäessä 68 vuotta ennen 9.3.2011 kiinteistö vapautuu asetuksen mukaisista puhdistusvaatimuksista. On huomioitavaa että ikäsääntö tarkoittaa sitä että KAIKKIEN kiinteistöllä asuvien omistajien on oltava ko. päivämäärällä 68 vuotta. Jos toinen asukasomistajista on esimerkiksi 67 vuotia ja toinen 68 vuotias vapautusedellytykset eivät täyty.Vapautusedellytysten täyttyessä jää asiakkaan omaan päätäntävaltaan, haluaako hän tarvittaessa tehostaa jätevesiensä puhdistamista. Olemassa oleva järjestelmä on kuitenkin pidettävä toimintakunnossa, mm. sakokaivot tyhjennettävä asianmukaisesti. Lisäksi jätevesiselvitys tulisi joka tapauksessa tehdä ja säilyttää kiinteistöllä.TEE JÄTEVESISELVITYS TÄSTÄ - MAKSUTTA
Sähköharja grillin puhdistukseen
Tehokas sähkötyökalu likaisten pintojen helppoon puhdistamiseen
Pinttyneen lian puhdistaminen on tunnetusti varsin työlästä vaatien paljon hankaamista ja jopa useita käsittelykertoja. Tähän ongelmaan kehitetty uudenlainen akkutyökalu helpottaa puhdistamista merkittävästi. Boschin sähkökäyttöinen Cleaning Brush -puhdistusharja soveltuu monenlaisiin puhdistustehtäviin sisällä ja ulkona. Sen avulla hoituvat haastavimmatkin kohteet vähällä vaivalla.
20236_82445.jpg
Muuttuva tila - tilanjakajalla
Mustaruutuisina seininä ja liukuovina tunnetuiksi tulleet tilanjakajat ovat erinomainen ratkaisu vaihtelunjanoiselle sisustajalle. Tee kodistasi elävä näyttämö, joka muuttuu helposti tunnelman ja käyttötarkoituksen mukaan. Avaa tilanjakaja saadaksesi käyttöösi suuremman tilan tai vastaavasti sulje, jotta saat rajattua tilan mukavan kotoisaksi. Yhdistä tai erota – valinta on sinun.
200911_19415.jpg
Varmalla parempaan pintaan
Maalaustyötä suunniteltaessa huomio kiinnittyy usein vain pintamaalin valintaan. Onnistunut lopputulos edellyttää kuitenkin myös hyviä pohjatöitä. Tikkurilan akrylaattiperheen uusin jäsen, Varma-pohjamaali, parantaa lopputulosta pohjasta pintaan.Varma on pitävä pohjamaali uudis- ja huoltomaalaukseen. Se sopii erityisesti Tikkurilan akrylaattimaalien kuten Harmonyn, Jokerin, Remontti-Ässän ja Lumi-sisustusmaalin pohjaksi rappaus-, betoni-, tasoite-, kipsi-, lastulevy- ja puukuitulevypintojen pohjamaalaukseen. Hyvän pitokykynsä ansiosta Varma toimii myös tapettien alla. Se ei pehmene veden vaikutuksesta, joten tapetti pysyy siinä hyvin kiinni.Varma tarttuu tiukasti alustaansa tasaten huokoistenkin pintojen imevyyttä, jolloin myös pintamaali tarttuu paremmin. Hyvän tartuntakykynsä ansiosta Varmaa voidaan käyttää sisätiloissa myös sinkityillä pinnoilla. Varma pidentää pintamaalin aukioloaikaa, jolloin pintamaalilla maalaaminen on helpompaa. Pitkä aukioloaika varmistaa, että lopputuloksesta tulee tasainen ja siisti. Varmalla onnistut varmemmin!
20075_5142.jpg
Uutta Kermansavelta
Kermasaven uusi Neilikka-astiasto on raikas, tyylikäs ja selkeä. Neilikan värit ovat musta, farkkusininen, beige ja valkoinen. Neilikka-astiasto on suunniteltu yhteistyössä Lahden Ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin Taideteollisen muotoilun neljännen vuosikurssin kanssa. Astian pääsuunnittelijat ovat Anni Ylönen ja Riina Åttman. Nuorekkaat, käytännölliset ja ajattomat astiat vastaavat nykytrendien haasteisiin esteettisesti miellyttävillä kokonaisuuksilla. Lautaset, mukit ja kulhot sopivat moneen kattaukseen. Tuotepaketeissa on mukana Sikke Sumarin laatimia, monipuolisia ruokaohjeita.
20151_42013.jpg
Tuunaa talosi ja tutustu Kaarnaan
Uusi Kaarna-mallistoUutta Kaarna-mallistoa voi parhaiten kuvailla sen suunnittelija, arkkitehti Eva-Maria Ylönen. Hän tekee sen sekä TUNTEELLA:- Sain inspiraatiota Kaarnaan luonnosta, tummasta metsästä ja puusta, pitkistä suomalaisista perinteistä selkeästi nykyaikaan tuotuna. Kaarna on ulkomuodoltaan vähäeleinen ja selkeä, mutta silti paljon puhuva. Kaarnalla on tuttu perinteisen talon leikkausmuoto, mikä näkyy myös sisätiloissa.että JÄRJELLÄ:- Uusi Kaarna on suunniteltu asumiseen eläytyen. Tilat muodostuvat kodikkaan oleskelutilan ympärille. Toimivat aputilat lähtevät siitä, että erilaisiin toimintoihin tarvitaan erilaisia tiloja. Saunaosasto on omassa rauhassaan ja kodinhoitotilat omassaan. Saunan ystäville Kaarna tarjoaa aivan uutta. Taloon on mahdollista yhdistää puulämmitteinen pihasauna, materiaaliksi voi valita jopa hirren. Pihasaunaa on helppo käyttää talon sisällä sijaitsevista pesu- ja pukeutumistiloista.Tutustu lisää Kastelliin ja Kaarnaan.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton