• Etusivu
  • Talo

Muunto Clean Cut piilottaa, esittelee ja integroi

Rakentajan toimitus
Julkaistu 29.02.2008
20082_9126.jpg

Kodin tavarat ja toiminnot muuttuvat. Otamme käyttöön uutta tekniikkaa ja välineitä, joilla ei ole omaa paikkaa perinteisessä sisustuksessa. Miten sijoittaa tyylikkäästi ja kätevästi koneet ja laitteet? Muunto Clean Cut elää ajan hermolla: Järjestelmään on liitetty osia, jotka ratkaisevat työskentelyyn tai harrastuksiin liittyvien välineiden integroimisen kotimiljööseen. Jos samoja kodin tiloja käytetään eri vuorokaudenaikoina eri käyttötarkoituksiin, on miellyttävää, että eri tilanteisiin liittyvät laitteet ja tavarat saa pois silmistä, kun niitä ei tarvita. Muunto Clean Cut voi valinnan mukaan korostaa tai kätkeä siihen sijoitetun esineen.

Näyttävä kotiteatteri

Moni sisustaja haluaa iloita kotinsa viihde elektroniikasta täysillä niin, että myös itse laitteet ovat komeasti esillä. Muunto Clean Cut tarjoaa upeat mahdollisuudet: Taulutelevisiota ja kaiuttimia varten on olemassa varusteluosia, joilla laitteet voi ripustaa yksinkertaisesti suoraan seinäpaneelin uraprofiiliin. Piilojohdotus hoitaa kaiken turhan näkymättömiin. Vain olennainen on pelkistetysti nähtävillä ja nautittavissa.

Piilokonttori kotikäyttöön

Tietokone lisälaitteineen on tyypillisiä vaativia kotiin sijoitettavia välineitä. Se on saatava näppärästi käyttöön ja nopeasti pois silmistä. Jos tietokone on myös työväline, vapaa-aikana sen haluaa myös pois mielestä, vaikka oleskellaankin edelleen samassa tilassa. Muunto Clean Cut tarjoaa ratkaisun. Piilokonttori on kaappimainen uraprofiiliin ripustettava varusteluosa, jonka ovi aukeaa alahyllyn jatkeena työtasoksi tietokoneelle. Siihen vain työtuoli eteen ja toimisto on valmis. Kun työtason sulkee oveksi, piilokonttori kätkee työmaan siististi katseilta. Kaksoispohja helpottaa johtojen kulkemista kalusteen sisällä. Piilojohdotus hoitaa loput.

20082_9127.jpg

Piilojohdotusrakenne

Jos Muunto Clean Cut järjestelmään sijoitetaan laitteita, joissa on sähköjohtoja, tarjolla on seinäpanelointivaihtoehto, joka kätkee johtoviidakon. Johdot voi sujauttaa näkymättömiin seinän ja paneloinnin väliin jäävään tilaan, joka johtaa seinän alaosassa olevaan avattavaan luukkuun. Luukun kautta pääsee käsiksi johtoihin ja pistorasioihin. Siistiä ja käytännöllistä!

Värit ja materiaalit

Paneloinnin, hyllyjen ja kaappien vakiovalikoimasta eivät materiaali- ja värivaihtoehdot heti ehdy. Muunto Clean Cut malliston värivaihtoehdot ovat valkoinen, kitti, vaaleansininen, oliivinvihreä, oranssi, punainen, tummanharmaa ja musta. Puuviiluvaihtoehtoja on kaksi, tammi ja pähkinä. Muunto Clean Cut -malliston kaikki metalliosat - ripustuslistat, vetimet ja ohuet metallihyllyt - ovat anodisoitu hillityn hopeanharmaaksi. Vakiovalikoiman materiaali- ja värivaihtoehdot ovat vapaasti yhdisteltävissä. Anna mielikuvituksellesi tilaa ja toteuta unelmasi. Kangasvaihtoehtoja on kaksi, harmaa (K01) ja musta (K02).

20082_9119.jpg
Talo
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
20153_42877.jpg
A1-eristeen uusi, parempi pinta ja helpompi asennettavuus!
Tuotekehityksemme seurauksena alumiinipintaiset IV-eristeemme ovat jatkossa europaloluokan A1 eristeitä, kiitos uuden pintamateriaalin. Haluamme myös helpottaa asennustyötä, ja siksi esittelemme myös näille tuotteille soveltuvan uuden asennustavan ja uudet asennustarvikkeet, eli ISOVER-nitojan sekä -niitit. Uusi asennusmenetelmä korvaa perinteisen rautalankavarmistuksen ja näin ollen säästää aikaa 30 %.
20092_14947.jpg
Hissin rooli on keskeinen
Uudet asuinrakennuksetHissin rooli asuinrakennuksen arvon luomisessa ja ylläpidossa on keskeinen. Hissin käyttäjät korostavat nopeutta, miellyttävyyttä ja turvallisuutta. Asukkaat vaativat hissiltä hiljaista käyntiä, erityisesti yöaikaan. Arkkitehdin lähtökohtina suunnittelussa ovat tehokas tilankäyttö sekä rakennuksen laatutaso ja arkkitehtuuri. Rakennuksen omistaja arvostaa alhaisia kustannuksia elinkaaren aikana, asiantuntevaa kunnossapitoa sekä alhaista energiankulutusta. KONE MonoSpace® R-sarja on suunniteltu vastaamaan näihin uusien asuinrakennusten vaatimuksiin.Lisätietoa hisseistä...
20144_38674.jpg
Liukuva sisäovi meidän kotiin?
Liune Door on seinän sisään integroitu liukuva sisäovi. Se on moderni ovivaihtoehto tiloihin, joissa neliöt halutaan mahdollisimman tarkasti hyötykäyttöön. Se sopii vaativallekin sisustajalle, joka arvostaa tilojen muunneltavuutta ja korkealaatuisia pintamateriaaleja. Ovet liikkuvat kevyesti ja vakaasti, lisäksi Liunen teräsrakenne kestää rakennuksen koko elinkaaren. Liune liukuovet soveltuvatkin yhtä hyvin lapsiperheelle kuin seniorikotiin. Oviaukkoon ei tule kynnystä ja useassa mallissa Liune ovi liukuu kokonaan rakenteen sisään, jolloin koko vapaa kulkutila on käytettävissä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton