• Etusivu
  • Talo

Hissin rooli on keskeinen

Rakentajan toimitus
Julkaistu 06.02.2009
20092_14947.jpg

Uudet asuinrakennukset

Hissin rooli asuinrakennuksen arvon luomisessa ja ylläpidossa on keskeinen. Hissin käyttäjät korostavat nopeutta, miellyttävyyttä ja turvallisuutta. Asukkaat vaativat hissiltä hiljaista käyntiä, erityisesti yöaikaan. Arkkitehdin lähtökohtina suunnittelussa ovat tehokas tilankäyttö sekä rakennuksen laatutaso ja arkkitehtuuri. Rakennuksen omistaja arvostaa alhaisia kustannuksia elinkaaren aikana, asiantuntevaa kunnossapitoa sekä alhaista energiankulutusta. KONE MonoSpace® R-sarja on suunniteltu vastaamaan näihin uusien asuinrakennusten vaatimuksiin.

Lisätietoa hisseistä...

Hissittömät kerrostalot

Hissittömyys on koko yhteiskuntaa koskettava asia ja väestön ikääntyessä hissittömyyden ongelma korostuu lähivuosien aikana. Nykytekniikalla hissi voidaan asentaa jälkikäteen lähes kaikkiin kerrostaloihin. Porrashuoneen tyyppi ratkaisee, sijoitetaanko hissi porrashuoneeseen vai rakennuksen ulkopuolelle rakennettavaan hissikuiluun. Porrashuoneeseen sopivat hissiratkaisut ovat KONE MaxiSpace™, KONE Motala™, KONE MicroSpace™ sekä ulkokuiluun KONE MonoSpace® R-sarjan ratkaisut.

20092_14948.jpg

Kunnossapitosopimukset

KONE tarjoaa hissi-, liukuporras- ja oviasiakkaillensa turvallista ja luotettavaa palvelua. Yhteistyössä asiakkaiden kanssa löydetään parhaat kuljetus- ja palveluratkaisut rakennusten sisäistä henkilöliikennettä ja tavarankuljetusta varten.

KONE Turva™ - kunnossapitosopimuksista löytyvät yksilölliset palvelut erilaisiin tarpeisiin. Sopivimman palvelu laajuuden voi valita ja liittää sopimukseen ne lisäpalvelut, joita kiinteistö ja siellä liikkuvat ihmiset tarvitsevat.

Käyttöön perustuvat KONE Perusturva™, KONE Plusturva™ ja KONE Täysturva™ kunnossapitosopimukset tarjoavat hissien ja liukuportaiden huolto- ja korjaussuunnittelun toimintakehykset, joiden puitteissa laitteiden turvallisuus, toimivuus ja pitkä käyttöikä taataan järkevällä tavalla.

20092_14946.jpg
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201212_33237.jpg
Kastellin yllätys talokuumeisille
Kastelli toi jouluksi yllätyksen talokuumeisille lanseeraamalla innovatiivisen ja erittäin edullisen omakotitalon, Verson. Ennakkovarauksia Verso-kodeista vastaanotettiin ensimmäisten päivien aikana runsaasti ja kiinnostuneita oli tuhansia 21.12.2012 alkaneessa kampanjassa. 10 nopeinta kaupantekijää sai muuttovalmiin Verso-kodin kampanjahintaan, ja nopeimmat ehtivät kaupantekoon jo ennen joulunpyhiä. Innovatiivisen Verson saa jatkossakin muuttovalmiina huippuedullisesti. Tutustu tarkemmin Versoon!Katso Verso-video
20222_77062.jpg
Enemmän irti keskuspölynimurista - uusi monitoimi­suulake­setti avuksi
Olitpa sitten hankkimassa uutta Allaway-keskuspölynimuria tai jo pitkään sillä siivonnut, uudella monitoimisuulakkeella saat enemmän tehokkuutta, mukavuutta ja nopeutta tekemiseen.
20186_53687.jpg
Tiilitalossa et asu muovipullossa - vältät home- ja kosteusvauriot
Kun etsit perheellesi turvallista ja terveellistä kotia, täystiilitalo on valintasi.
2948_325495718_2017103111244.jpg
Paperintekijäntie, Tervakoski
Rakennuksen erikoisominaisuutena katolla oleva palosireeniKATTOJEN KUNKKU 2018 -REMONTTIKOHDETOTEUTUS /Pisa Saneeraus OyUudistimme entisen paperitehtaan työntekijöiden asuntolan Tervakosken Paperintekijäntiellä kesällä 2017. Kuvien takaosassa näette identtisen kopion siitä, millainen kohde oli ennen remonttia, jokainen talo on tehty samaan aikaan noin vuoden erotuksella toisistaan.
20131_33562.jpg
Laaja talomallisto ja yksilöllinen suunnittelujoustavuus
Kastellin talomallisto on taitavasti suunniteltuMarkkinoiden laajimman talomalliston kodit ovat pientalosuunnitteluun erikoistuneiden arkkitehtien taitavasti suunnittelemia. Myös mallien yksilöllinen muuntelu on helppoa. Kastellin arkkitehtien ja rakentamisjärjestelmän avulla myös omien suunnitelmien toteuttaminen sujuu joustavasti ja edullisesti.
20194_57143.jpg
Modernin ajaton muotoilu on ikuista
IDOn kotimaiset kylpyhuonekalusteet ja saniteettikeramiikka takaavat laadun ja ajattoman modernin ilmeen kylpyhuoneeseen. Elegant-malliston linjakas muotoilu on suunniteltu juuri suomalaiseen makuun. Kaunis kokonaisuus syntyy yhdenmukaisesta ilmeestä ja toimivasta kokonaisuudesta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton