• Etusivu
  • LVI

Enemmän irti keskuspölynimurista – uusi monitoimisuulakesetti avuksi

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Allaway Oy
Päivitetty 07.03.2022
20222_77062.jpg

Olitpa sitten hankkimassa uutta Allaway-keskuspölynimuria tai jo pitkään sillä siivonnut, uudella monitoimisuulakkeella saat enemmän tehokkuutta, mukavuutta ja nopeutta tekemiseen.

Keskuspölynimuri on vaivaton ja kestävä ratkaisu kodin arkeen pitkäksi aikaa. Laadukkaat osat kestävät oikein käytettyinä useamman perinteisen imurin käyttöiän. Keskuspölynimurin pitkä elinkaari säästää sekä rahaa että luontoa ja sisäilman laatu paranee.

Keskuspölynimuria käytettäessä poistoilma ja terveydelle haitallisia pölyhiukkasia sisältävä mikropöly ohjataan poistoputkea pitkin ulos. Näin huoneilmassa olevat, muun muassa hengitystieoireita aiheuttavat allergeenit vähenevät, ilma tuoksuu raikkaalta.

Monipuoliset siivousvälineet kruunaavat kokonaisuuden. Niillä tehostat siivousta ja saat parhaimmillaan kaikki kodin pinnat siivottua samalla kertaa.

Allaway:n siivousvälineillä siivous on helpompaa, mukavampaa ja vie vähemmän aikaa. Erityistä huomiota on kiinnitetty siivousvälineiden toimivuuteen, ergonomiaan ja muotoiluun. Välineiden täytyy olla laadukkaita, miellyttäviä käyttää.

20222_77066.jpg

Uutuutena monitoimisuulakesetti

Monitoimisuulakepakkauksessa tulee yhteensä kolme erilaista suulaketta. Tekstiilisuulake, luonnonharjaksilla varustettu parkettisuulake koville lattiapinnoille sekä täysin uudenlainen mattosuulake. Soveltuu käytettäväksi kaikkien Allaway jatkovarsien kanssa.

20222_77064.jpg
20222_77065.jpg

Kolmeosaisen suulakesetin avulla voi imuroida kodin eri pinnat tehokkaasti. Pakkaus sisältää; Tekstiilipinnoille soveltuvan tekstiilisuulakkeen, aidoista luonnonharjaksista tehdyn parkettisuulakkeen sekä täysin uudenlaisen mattosuulakkeen, joilla mattojen imurointi onnistuu nyt entistä nopeammin. Suulakkeiden päät ovat helposti vaihdettavissa pikalukituksen ansiosta.

Osallistu arvontaan ja voita monitoimisuulakesetti

Voit halutessasi osallistua arvontaan, jossa palkintoina 3 kpl suulakesettejä (ovh 89€). Tämä monitoimisuulakesetti sopii käytettäväksi myös muiden imureiden jatkovarsien kanssa, jos ne ovat halkaisijaltaan. Jatkovarren putken halkaisija on 32 mm, mihin nämä suulakkeet soveltuu käytettäväksi.

Allaway Oy
LVI
sisätilat
siivous
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20228_79442.jpg
Elektroniikkaromua välttävä kuluttaja valitsee keskuspölynimurin
Oikein käytettynä keskuspölynimuri pesee kilpailijansa elinkaaressaan ja keskusyksikön moottori kestää usein jopa 10-20 vuotta. Perässä vedettävän tyypillinen käyttöikä on tyypillisesti vain joitakin vuosia. Yleensä rikkoutuneita perässä vedettäviä tai robotti-imureita tehon heikennyttyä tai rikkouduttua korjata vaan niistä tulee elektroniikkaromua. Kuluttajan, joka haluaa minimoida elektroniikkajätteen määrän, kannattaakin valita siivousvälineekseen keskuspölynimurin.
42_P_152962_1.jpg
Keskuspölynimurin asennus uuteen omakotitaloon - katso video
Katso video Allaway-keskuspölynimurin, imurasian ja pölypussin asennuksesta. Asennuskohde on yksilöllinen omakotitalo, jonka suunnittelussa asukas on ollut alusta alkaen mukana. Perheen edellisessäkin kodissa oli Allavay-keskuspölynimuri, johon oltiin oltu tyytyväisiä, joten Allaway oli luonnollinen valinta uutta kotia rakentaessa.Yksiköksi valikoitui moderni Z45i, joka asennetaan videolla pölypussisarjan kanssa. Z45i on hyvä ratkaisu älytoimintojensa takia; imurin toimintoja ja pölypussin täyttöastetta voi seurata helposti Allaway-sovelluksen kautta. Optima-imurasia on nopea asentaa ja huomaamaton lisä valonkatkaisijoiden vierellä.
20166_46909.jpg
Puhdas sisäilma, helppo hengittää
Sisäilman puhtauden parantaminen ja terveyteen positiivisesti vaikuttaminen on avainasemassa Allawayn toiminnassa. Ihminen käyttää tavallisesti vuorokauden aikana noin litran ruokaa, kaksi litraa vettä, mutta vähintään 15 000 litraa ilmaa. Hengitetyllä ilmalla on siis kiistatta suuri vaikutus terveyteen. Ihminen viettää ajastaan noin 90% sisätiloissa, joten ei ole yhdentekevää myöskään minkälaista ilmaa imuri jättää jälkeensä sisätiloihin.
20195_57705.jpg
Imuri, joka poistaa myös allergisoivan mikropölyn
Kodin siivous ei aina käy ihan käden käänteessä, etenkin jos asunnossa on enemmän neliöitä, useampi asukas tai lemmikkieläimiä. Tällöin hyvä imuri nousee keskeiseen asemaan taistelussa pölyä ja roskia vastaan. Laadukas imuri vaikuttaa oleellisesti siivouksen miellyttävyyteen sekä lopputulokseen.
20199_59813.jpg
5 syytä miksi valita keskuspölynimuri
Kodin siivous on läsnä monen suomalaisen elämässä ja siivousvälineistä imuria käyttää lähes jo-kainen kuluttaja. Kuluttaja voi valita imureiden joukosta mieleisensä ja erilaisia vaihtoehtoja on runsaasti saatavilla. Moni ei kuitenkaan tunne eri imurivaihtoehtojen välisiä eroavaisuuksia. Nostimme tarkasteluun keskuspölynimurin sekä perinteisen perässä vedettävän imurin ja kokosimme yhteen niiden keskeisiä eroavaisuuksia.
201811_55376.jpg
Millainen keskuspölynimuri sinulle soveltuu?
Sisäilman huono laatu on tutkimusten mukaan yksi merkittävimmistä allergioita lisäävistä tekijöistä. Vietämme ajastamme yli 90 % sisätiloissa, joten ei ole yhdentekevää, millaista ilmaa imuri jälkeensä jättää. Keskuspölynimurilla poistoilma johdetaan pois asutuista tiloista. Siksi se on suositeltava valinta jokaiseen kotiin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton