• Etusivu
  • Rakentaminen

Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 27.02.2007
20072_3675.jpg

Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.

Sovittuun aikaan ja kiinteään hintaan

- ValmisKastellin valinnut asiakas pääsee valintavaiheesta helposti suoraan muuttovaiheeseen, kertoo Kastellin markkinointipäällikkö Jukka Vaaramo. - Asiakas saa valitsemansa talon muuttovalmiiksi rakennettuna, etukäteen sovittuna aikana ja kiinteään hintaan.

20072_3676.jpg

ValmisKastellissa on kiinnitetty erityistä huomiota kodikkuuteen ja tyylikkyyteen. Sisustussuunnittelija Virpi Illman (SI) on suunnitellut jokaiseen malliin kauniita sisustuskokonaisuuksia. Sisustusmateriaalit on tarkasti valittu ja niiden yhteensopivuuteen ja näyttävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Keittiö ja kodin kiintokalusteet ovat Puustelli-ammattilaisten suunnittelemia.

20072_3674.jpg

Kastelli-talot on ollut alan markkinajohtaja jo 13 vuotta. – Omatoiminen rakentaminen säilyy Suomessa edelleen vahvana, mutta muuttovalmiiksi rakennettujen kotien osuus on kasvamassa, sanoo Kastelli-talon toimitusjohtaja Antti Pohjola, joka toimii myös Pientaloteollisuus PTT ry:n puheenjohtajana. - Uusi ValmisKastelli täydentää nyt rakentajien valintamahdollisuudet eri vaiheisiin rakennetuista talopaketeista aina muuttovalmiisiin koteihin asti.

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
20073_4170.jpg
Sisä- ja ulkotyöt jatkuvat
Projekti etenee vauhdillaSisätyöt, kosteiden tilojen väliseinän muuraukset, väliseinien levytys, sähkötyöt jatkuvat..
20081_7896.jpg
Tiilikatto - talosi viides julkisivu
Katto on rakennuksen viides julkisivu, joten oikeaan osunut materiaalivalinta on erittäin tärkeä paitsi koko talon rakennusteknisen toimivuuden ja kestävyyden, myös sen arkkitehtuurin kannalta. Luonnonläheinen tiilikatto sulautuu rauhallisesti maisemaan ja talon arkkitehtuuriin.Savi- ja betonikattotiilistä, erilaisista malleista, pintakäsittelyistä ja väreistä löytyy sopivin vaihtoehto joko korostamaan rakennuksen ilmettä tai sulautumaan siihen. Rauhallinen ja perinteinen tiilikatto voi näyttää siltä, kuin se olisi vanhan rakennuksen alkuperäinen kate. Toisaalta laattakattotiilellä voi toteuttaa kuinka modernin ja yksilöllisen kattoratkaisun tahansa. Näyttävä tiilikatto nostaa aina talon arvoa.
20184_52733.jpg
Uusi ikkunaimuri helpottaa pesua
Monelle on varmasti tuttu tilanne, jossa kevätauringon paistaessa ikkunaan näkymän peittää harmaa kalvo. Pölyä ja likaa on tarttunut lasin pintaan. Työläältä tuntuvan ikkunanpesuprojektin voi kuitenkin hoitaa nopeasti ja helposti. GlassVAC ikkunaimuri puhdistaa pinnat täysin kirkkaiksi hetkessä.
20192_56347.jpg
Kohti puhtaampaa puun pienpolttoa
Omakotiasujista sekä omakotitaloa harkitsevista 58 % on sitä mieltä, että jokaisessa omakotitalossa pitäisi olla tulisija. Puunpolton pienhiukkaspäästöt kuitenkin herättävät rakentajissa kysymyksiä. Miten pienhiukkaspäästöjä voitaisiin vähentää ja edistää puhtaampaa puun polttoa?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton