• Etusivu
  • Varusteet

Ikkunaimuri helpottaa ikkunan pesua

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 04.03.2021
20184_52733.jpg

Monelle on varmasti tuttu tilanne, jossa kevätauringon paistaessa ikkunaan näkymän peittää harmaa kalvo. Pölyä ja likaa on tarttunut lasin pintaan. Työläältä tuntuvan ikkunanpesuprojektin voi kuitenkin hoitaa nopeasti ja helposti. GlassVAC ikkunaimuri puhdistaa pinnat täysin kirkkaiksi hetkessä.

Raidattomat puhdistustulokset

GlassVAC ikkunaimuri tuo Boschin laadukkaan tuulilasinpyyhkijäteknologian kotikäyttöön. Pesulastan patentoitu easy wipe-pinnoitus takaa, ettei lasiin jää pyyhintäjälkiä.

GlassVAC:ssa on 30% kompaktimpi koko johtaviin kilpailijoihin verrattuna, mikä mahdollistaa puhdistuksen aivan ikkunan reunaan asti.

Lastan pää on vaihdettavissa eri käyttötarkoituksia varten. Laitteen mukana tulevat 2 eri kokoista suulaketta 266 mm ja 133 mm. Selkeät LED-merkkivalot ilmaisevat laitteen käyttö- sekä lataustilan. Lataus hoituu kätevästi Mikro-USB avulla.

Paketti sisältää suihkupullon, mikrokuituliinan ja rannehihnan. Akun käyttöaika on 25 min.

20184_52734.jpg

Tuotteen keskeiset ominaisuudet

  • Patentoitu kumipinta varmistaa vaivattoman pyyhinnän ja nopean työskentelyn.
  • Erittäin kompakti malli, jolla puhdistat pinnat vaivattomasti reunoihin asti.
  • Kodin kaikkien ikkunoiden raidattomat puhdistustulokset.
  • Monipuoliset käyttömahdollisuudet leveiden ja kapeiden pääkappaleiden kanssa.
  • Sopii erinomaisesti ikkunoiden, peilien, suihkuseinien ja lattialätäköiden puhdistukseen.
  • LED-merkkivalot. Vihreät ja punaiset valot ilmoittavat käyttö- ja lataustilan sekä varoittavat akun alhaisesta varaustilasta.
20184_52735.jpg
20203_63189.jpg
https://kauppa.rakentaja.fi/tuotemerkki/bosch/
Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
20225_78353.jpg
PFS 55 -maaliruisku pieniin projekteihin
SprayControl ja SDSTarkka ja hieno maalisumutusteho huolehtii tasokkaasta maalinlevityksestä. Voimakas ilmavirtaus hajottaa maalisäteen ja mahdollistaa eri ruiskutusmateriaalien tarkan ja siistin levittymisen. Ilmavirtauksen määrää voidaan säätää portaattomasti, jolloin maalin levityksen nopeutta ja maalisumua on helppoa ohjata: Alhaista puhallusasentoa käytetään juoksevissa materiaaleissa ja korkeaa taas sakeammissa materiaaleissa.SDS-järjestelmä huolehtii helposta ja nopeasta maalisäiliön vaihdosta ja puhdistamisesta. Käytön jälkeen maalin kanssa kosketuksessa olevat osat saadaan irrotettua ilman työkaluja, ja puhdistus on helppoa ja nopeaa.
20093_15666.jpg
Oksasilppurilla ilmaista kate- ja kuivikemateriaalia
Pieneltäkin tontilta kertyy yllättävän paljon risuja, oksia ja vanhoja perennaversoja, jotka kannattaa hyödyntää. Oksasilppua voi puutarhassa käyttää sekä kateaineena että kompostikuivikkeena.Istutusalueen katteena se pitää rikkaruohoja kurissa, suojaa pintamultaa kuivumiselta ja toisaalta myös rankkasateiden aiheuttamalta liettymiseltä. Näin maan kosteus pysyy tasaisempana ja kastematojen ja muiden hyödyllisten pieneliöiden toiminta helpottuu. Katteella saadaan pihaan tietysti myös visuaalista arvoa: sillä voi päällystää pienet polut, se siistii mainiosti mm. koristepensaiden alustat, on kaunis ja luonnollinen seuralainen havupensaille ja -puille ja pitää mm. mansikkakasvustot siistinä.
20078_6048.jpg
Tiilikatto nostaa talosi arvoa!
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Monier Roofing Oy:ltä saat Suomen suosituimmat kattotiilet sekä kaikki tarvittavat kattotarvikkeet kätevästi samasta paikasta.
20159_44324.jpg
Älylukko turvana perhearjessa
Enää ei tarvitse miettiä, menikö ulko-ovi varmasti lukkoon. Yale Doorman on älylukko, joka hoitaa lukituksen automaattisesti. Lukon voit aina avata koodilla, kulkutunnisteella tai älypuhelimellasi.
sormi osoittaa ikkunan raossa olevaa ikkunatiivistettä
Muista laittaa vuotokohdat muistiin
Varsinkin talvella on helppo laittaa ikkunoiden ja ovien vuotokohdat muistiin. Miksi muistiinko? Siksi, koska varsinainen tiivistystyö voidaan tehdä kesällä, kun lämpötila on yli + 5°C.Veto ei haittaa silloin, kun kesähelteitä vietetään. Talvella viimassa ja pakkasessa energialaskua harmitellessa varsikin ikkunoista niskaan käyvä veto on selvä merkki siitä, että "tarttis asialle tehdä jotain".Lisätietoa ikkunoiden ja ovien tiivistyksestä

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton