• Etusivu
  • Talo

Lapetekin allasperheuutuus BlancoLexa

Rakentajan toimitus
Julkaistu 11.03.2008
20083_9429.jpg

Kevään trendivärit kahvi ja silkinharmaa

Lapetekin BlancoLexa -allasperhe sisältää viisi helppohoitoisesta ja kestävästä Silgranit®-kivimassasta valmistettua allasta. Värivaihtoehtoja on kymmenen – kevään uutuusvärinä kahvi ja silkinharmaa. Altaiden muotoilu on hyvin suoralinjainen, jolloin suurien astioiden, kuten uunipellin pesu, käy altaassa vaivattomasti. Altaan toiminnallisuutta täydentää pyökkinen leikkuulauta.

BlancoLexa on täydellinen allasperhe sisältäen allasmallit niin pienen keittiön 45 cm allaskaappiin, yleisimmin käytettyyn 60 cm allaskaappiin kuin ison keittiön 80 cm allaskaappiinkin. Lisäksi mallistossa on kulmakaappiin suunniteltu 9E-malli

Altaan kanssa soveltuvia hanoja ovat esimerkiksi Silgranit®-väreissä saatavat BlancoElipso ja BlancoMerkur.

Kuvassa vasemmalla: Lähes naarmuuntumaton Lapetekin BlancoLexa 8, Silgranit® on suunniteltu 80 senttiä leveään kaapistoon. Altaan väri kahvi. Hana BlancoMerkur ulosvedettävällä suihkulla.

Kuvassa oikealla: Lapetekin BlancoLexa 45 S, Silgranit®, silkinharmaana. Hana BlancoElipso.

20083_9430.jpg
20083_9431.jpg

Kuvassa vasemmalla: Kulmaan suunniteltu Lapetekin BlancoLexa 9 E, Silgranit®, alumetallic värinä. Hana BlancoMerkur ulosvedettävällä suihkulla.

Kuvassa oikealla: Puolitoista altainen Lapetekin BlancoLexa 6 S, Silgranit® sisältää rst-vihanneskulhon. Altaan värinä shampanja ja hana BlancoMerkur ulosvedettävällä suihkulla.

20083_9433.jpg
20083_9434.jpg

Kuvassa vasemmalla: Lapetekin BlancoLexa 8 S, Silgranit® -altaassa on kaksi tilavaa allasta ja valutustaso. Altaan värinä valkoinen ja hana BlancoMerkur ulosvedettävällä suihkulla.

Silgranit® on erittäin kestävä allasmateriaali, jonka koostumus on 80 % graniittikiveä ja 20 % sidosainetta. Allas on lähes naarmuuntumaton. Silgranit kestää erittäin hyvin kuumuutta (280º C) eikä sen väri haalistu auringossa. Lisäksi se sietää kaikkia keittiössä käytettäviä happoja ja emäksiä. Silgranit on helppo puhdistaa ja hygieeninen. Värivaihtoehtoja 10.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202111_73470.jpg
147 vuotta innovointia - lue miten kylpemisestä tuli luksusta kaikille
Vaillantin historia on tarina innovaatiosta, teknisestä kekseliäisyydestä ja saksalaisesta laadusta. Tarina alkoi vuonna 1874, ja seuraavien 147 vuoden aikana yritys kasvoi ja kehittyi yhdeksi maailman johtavista kuumavesi- ja lämmitysjärjestelmien toimittajista.Lähde matkalle historiaan ja lue huippuhetkistä kuten esimerkiksi miten kylpemisestä saatiin luksusta kaikille ja miten maailman ensimmäinen seinään asennettava lämminvesivaraaja kehitettiin. Tutustu samalla kehityskulkuun yhä terävämmästä keskittymisestä ympäristöystävällisiin, älykkäisiin ja energiaa säästäviin ratkaisuihin.
20174_48916.jpg
Pienellä energialla suurta lämpöä
Pohjolan ostetuin invertterimaalämpöpumppu tuottaa lämpöä kotiisi ympäristöystävällisesti jopa 80 % pienemmällä energiakustannuksilla.Voit hankkia maalämpöpumpun asuitpa pienessä tai isossa kodissa. Jos tulevaisuudessa on tarvetta laajentaa kotiasi tai ottaa puolilämpimät tilat asuinkäyttöön, oikealla maalämpöpumpun valinnalla lämmityksestä ei tule ongelmaa. Invertterimaalämpöpumppu muokkautuu todelliseen lämmön tarpeeseen korkealla hyötysuhteella.
20191_56079.jpg
Älä tyydy nauttimaan kevään tulosta sisätiloista käsin
Päivät ovat aina vain pidempiä ja valoisampia. Aurinkokin näyttäytyy tuoden kevään tuntua. Näistä kevään ensimmäisistä auringonsäteistä nauttiminen onnistuu parhaiten lasitetun terassin tai parvekkeen suojissa. Älä siis tyydy nauttimaan kevään tulosta sisätiloista käsin, vaan ota varaslähtö terassikauteen ja lasita terassisi jo talvella.
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Lisäeristystä vai ei?
Kysymys:80-luvun tiilitalossa on yläpohjan eristeenä mineraalivillaa noin 25cm (alunperin 30cm), paikoin toki repeillyt ja hiiretkin varmaan reittejä tehneet. Puhallusselluvillaa harkitsimme, kunnes sanottiin ettei se sovi mineraalivillan päälle, toisen mielestä taas sopii. Rakennusvalvonnasta kehoitettiin kysymään asiantuntijalta, energianeuvonnasta toiselta asiantuntijalta jne. Onpa vaikeaa, kannataako edes tehdä mitään kun talon energiankulutus on pieni (105m2, kokonaisenergiankulutus vuodessa noin 10000kWh, vedon tunnetta ei ole ja takalla ja ilmalämpöpumpulla pärjää lämmityskauden). Joku myös ehdotti vanhojen mineraalivillojen poistoa ja vaihtamista uuteen. Mitä tehdä vai tehdäkö mitään?
202012_67925.jpg
Persoonallinen koti ainutlaatuisilla valinnoilla
Oliko taas kirpeä pakkasaamu, kun lähdit aamukahvin juotuasi viemään lapsia päiväkotiin? Ajoitko taas tuon tyhjän tontin ohi, jonka tiedät olevan myynnissä? Katselitko haikeana tontille päin ja selitit lapsille, että tuonne olisi kiva rakentaa uusi koti. Mutta miten, milloin ja millä rahalla? Olet varmasti tutustunut monenlaisiin talopakettivaihtoehtoihin sekä internetin ihmeellisessä maailmassa, mutta myös varmasti jonkun tuttavasi taloprojektin myötä. Olisiko nyt sinun aikasi kokea tuo ainutlaatuinen projekti ja kohdata unelmasi.
20209_66746.jpg
Miten monenlaisia pihoja pihatiilillä voidaankaan luoda - kurkista kuvat!
Vaikka Asuntomessut ovatkin nyt vuoden 2020 osalta ohitse, pääsee messukoteihin tutustumaan vielä virtuaalisesti. Rudus Formento pihakivet ja maisematuotteet olivat mukana Asuntomessuilla. Tässä esittelemme kauniit pihat ja niissä käytetyt pihakivet.Tuusulan Rykmentinpuistoon rakentui Asuntomessujen myötä uusi viihtyisä asuinalue. Uusia koteja nousi alueelle peräti 41. Vaikka Asuntomessut ovat nyt virallisesti sulkeneet porttinsa, jatkuu messukoteihin vierailu vielä virtuaalikierrosten muodossa. Nyt esittelemme kuitenkin ulkokohteita sekä Ruduksen pihakivituotteita.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton