• Etusivu
  • Rakentaminen

Kunnallisteknisten ja muiden liittymien saannin varmistus

Rakentajan toimitus
Julkaistu 29.01.2009
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Toimenpiteet:
Kunnallisteknisten liittymien saanti varmistetaan työn käynnistyessä.

Vastuuhenkilöt:
Valvoja

Dokumentit:
Tilaukset

Hyväksyntä:
Projektipäällikkö

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201512_45085.jpg
Kastellin jouluyllätys 10:lle nopeimmalle
Nyt 10 nopeinta tilaajaa saa muuttovalmiin kotinsa 15 000 euroa edullisemmin eli hintaan alk. 102 740 euroa! (Hinta Pohjois-Suomen alueella.)
20099_18577.jpg
Kastelli - ViittäVailleValmis
Kastellilta saat aina sopivimman ja järkevimmän toimitusvaihtoehdon riippuen omasta ajankäytöstäsi ja kiinnostuksestasi itse rakentamiseen. Omatoimisten rakentajien "Peruspaketti" ja "Suurpaketti" pitävät edelleen pintansa, mutta yhä useampi rakentaja valitsee "Muuttovalmiin" ohella myös sisustajan "Viittä Vaille Valmis" –toimituksen. Siinä Kastelli rakentaa talon sisustustöitä vaille valmiiksi. Voit itse hankkia sisustusmateriaalit ja kiintokalusteet oman makusi mukaan ja pääset suoraan mukaviin sisustustöihin.Helppoa, vaivatonta ja turvallista!
20185_53196.jpg
Porin Asuntomessuille nousee upea kennoharkkotalo
Talon rakenne voi olla myös yksinkertainen. Porotherm-kennoharkkotalossa on vain kennoharkko ja molemmille puolin tuleva pinnoite tai vaihtoehtoisesti kennoharkko ja julkisivumuuraus.
20217_71578.jpg
Kaunis portti johdattaa pihaan ja puutarhaan
Pihaportti on ensimmäinen asia, jonka kotiin saapuja sekä satunnainen vierailija näkee. Siinä missä eteinen on kodin käyntikortti, voisi portin mieltää vastaavaksi käyntikortiksi puutarhaan. Se antaa ensivaikutelman siitä, minkä tyylinen pihasi on ja pidetäänkö puutarhasta huolta.Aita portteineen on hyvä tapa erottaa oma piha-alueensa katualueesta. Lisäksi aidattu piha tuo turvaa myös perheen pienimmille sekä lemmikeille. Mikäli puutarhaasi ympäröi jo aita, suunnittele portti päärakennuksen, olemassa olevan aidan sekä piha-alueen tyyliin sekä mittasuhteisiin sopivaksi.
20117_27183.jpg
Veneteemaviikko Kokkolan asuntomessuilla
KOSEK, Kokkolanseudun Kehitys Oy järjestää heinäkuun viimeisenä viikkona (25.-31.7) veneteemaviikon Kokkolan asuntomessuilla. Veneteemaviikon aikana asuntomessualueen pienvenesatamassa ja sen välittömässä läheisyydessä esittäytyy 11 Kokkolan seudun vene- ja venetarvikevalmistajaa.Kokkolan seudulla venealalla on pitkät perinteet ja alue on tunnettu veneteollisuudestaan. Veneala on myös yksi kansainvälisimmistä toimialoista Suomessa. Suurin osa veneteollisuuden tuotteista menee vientiin.Myös Kokkolan alueen venemerkit ovat kansainvälisesti tunnettuja. Alueella toimii parikymmentä venevalmistajaa ja noin viitisenkymmentä venealan alihankkijaa. Veneteollisuus työllistää suoraan 1200 henkilöä ja epäsuorasti työllistettäviä arvioidaan olevan noin 500 henkilöä.
20235_81894.jpg
Puupinnat kuntoon huoltomaalauksella
Ulkoseinät, aidat, terassit ja kalusteet kaipaavat huoltoa; haalistuneen maalin uusimista, värin vaihtoa tai kuluneen lakkapinnan kunnostamista. Perinteiseen pensseliin verrattuna maaliruiskulla työ käy nopeasti ja helposti.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton