• Etusivu
  • Talo

Kermansaven astiavalikoima on uudistunut

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Tulikivi Oyj
Julkaistu 30.03.2007
20073_4266.jpg

Kermansaven Oliivi-sarja.

Kermansaven käytännölliset ja kauniit astiastot sopivat yhtä hyvin arkipöytään kuin juhlakattaukseen ja kestävät ahkeraakin käyttöä kulumatta vuodesta toiseen. Tuotteet ovat korkeapolttoista kivitavaraa, jotka kestävät erittäin hyvin kulutusta. Laadukkaan lasituksen ansiosta astioiden pinta säilyy vuodesta toiseen kiiltävänä ja helposti puhdistettavana.

Oliivin trendivärit tälle keväälle: ruskea, roosa ja turkoosi


Oliivi-sarja huokuu ajatonta tyylikkyyttä. Selkeälinjaiset astiat sopivat sulavasti monenlaisiin koteihin ja kattauksiin. Astiaston värit istuvat harmonisesti yhteen ja antavat mahdollisuuden luovaan yhdistelyyn ilmeikkään kokonaisuuden rakentamiseksi.

Kermansaven Oliivi-astiaston useita osia saa tänä keväänä suklaisen ruskeana, romanttisena roosana ja välimerellisenä turkoosina. Trendiväreillä on helppo terästää kattausta. Ruskea, roosa ja turkoosi nousevat upeasti esiin esimerkiksi osana mustaa Oliivi-kattausta.

    Trendiväreissä on saatavissa seuraavat osat:
  • muki 0,28 l
  • maitokahvimuki 0,5 l
  • korvaton muki 0,35 l
  • lautanen Ø 18 cm
  • lautanen Ø 22 cm
  • lautanen Ø 26 cm
  • pastalautanen
  • kulho 0,5 l
  • astiauutuus: lattemuki 0,5 l
20073_4267.jpg

Oliivi-lattemuki tuo tunnelmaa juomahetkeen


Italialaistyyppinen caffè latte juodaan korkeista mukeista. Kermansaven pinoutuva lattemuki on tarjolla iloisen herkullisissa väreissä, joita on kätevä yhdistellä Oliivi-astiastoon. Lattemukin värit ovat valkoinen, vihreä, musta, roosa, ruskea ja turkoosi.

Lattemuki sopii hyvin käteen. Suoralinjaisuuden ja selkeän muotoilun ansiosta se on monikäyttöinen juomamuki ja käy jopa yrttien kasvatusruukuksi. Mukin mahtuu juotavaa 0,45 l.

Musta Oliivi valloittaa pöydän


Musta on nyt muodissa sisustuksessa. Oliivi-astiastosta on tullut markkinoille myös musta versio. Mustilla Oliivi-astioilla on helppo muodistaa ja tehostaa kattausta. Astioiden sisäpinta on valkoinen, joten ruokien ja juomien omat värit pääsevät kauniisti esiin.

Mustaa on helppo yhdistellä muihin Oliivin väreihin kuten vihreään, valkoiseen tai keltaiseen. Musta nostaa haluttaessa kauniisti esiin myös trendivärit.

20073_4274.jpg
20073_4275.jpg

Täyden takuun Sahrami-vuoat piristävät ruoanlaittoa


Kermansaven uuden Sahrami-vuokasarjan korkea laatu taataan takuukortilla peräti kahdeksi vuodeksi. Sahrami-vuoat eivät kulu kovassakaan käytössä, kunhan niitä käytetään oikein.

Erityishuomiota vuokien suunnittelussa on kiinnitetty niiden käyttömukavuuteen. Sahrami-vuoissa on kunnon kahvat, joista on helppo ottaa kiinni patalaput tai patakintaat kädessä. Pieni vuoka sopii sisäkkäin kumman tahansa isomman vuoan kanssa – näin säästyy säilytystilaa. Vuoat ovat helppohoitoisia. Sileän ja tiiviin lasitepinnan ansiosta astiat on helppo puhdistaa myös uunikäytön jälkeen. Kaikkein itsepintaisimmatkin tahrat irtoavat liottamalla. Vuoat kestävät myös konepesun.

Vuokasarjaan kuuluu kolme tuotetta

Sahrami-vuoat: 1,1-litrainen vuoka, 2,0 litran pitkän mallinen vuoka sekä 2,5 litran leveämpi vuoka. Kaikki vuoat ovat suorakaiteen muotoisia, joten niitä mahtuu kerralla uuniin vaikka kaksi.

Väreinä ovat muodikkaat valkoinen, musta, ruskea ja vihreä. Vuokien sisäpinta on valkoinen, joten ruoan omat värit pääsevät kauniisti esiin. Sahrami-vuoat ovat hyvin yhdisteltävissä Oliivi-astiasarjaan.

20073_4271.jpg

Kermansaven lippulaivamyymälä avattiin Ideaparkissa


Kermansaven astioiden lippulaivamyymälä on avattu Lempäälän IdeaParkiin. Kermasaven astiabrändiä on alettu kehittää ja uudistaa, mikä näkyy myös uudessa myymälässä.

Lippulaivamyymälässä on myynnissä erittäin laaja valikoima Kermansaven astioita kaikissa väreissä, myös trendiväreissä kuten roosa, ruskea ja turkoosi. Joukossa on myös uutuuksia, kuten Iiris-astiat. Astioiden ohella myytävänä on myös samoihin värimaailmoihin sopivia muita kotimaisia tuotteita, kuten kynttilöitä, pellavatekstiilejä sekä pihlajaisia keittiövälineitä: kapustoja, salaatinottimia, voiveitsiä ynnä muuta.

Kermansavi nojaa vahvasti kotimaisuuteen. Kaikki Kermansavi-astiat on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, ja niillä on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus.

Kermansaven astioita myyvät myös hyvin varustetut tavaratalot kautta maan.

Lisätietoa Kermansaven astioista...

20073_4273.jpg
Tulikivi Oyj
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20085_11058.jpg
Tulikivi-uuni on varsinainen lämpövoimala
Vuolukivi on synnynnäinen uunikivi, ja Tulikivi on suurenmoinen vuolukiviuuni. Varaavan Tulikivi-uunin taika perustuu vuolukiven erinomaiseen lämmönvaraus- ja lämmönjohtokykyyn. Yhdessä korkean ominaispainon kanssa ne takaavat erinomaisen lämmitystehon sekä pitkän lämmönluovutusajan.Polttopuut palavat uunin pesässä nopeasti ja tehokkaasti, jolloin uunin massa varaa lämmön ripeästi itseensä. Pari pesällistä puuta riittää lämmittämään huoneen kuin huoneen, ja lämpöä huokuu sisätiloihin yli vuorokauden. Niinpä Tulikivi-uuni ei tuhlaa lämpöä eikä puuta kuten tavallinen kamiina tai avotakka, joissa täytyy pitää tulta yllä jatkuvalla syötöllä.
200611_789.jpg
Luonnonkivi on vaivaton ratkaisu
Luonnonkivi henkii yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Rakennusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkivi on myös vaivaton ratkaisu, kun luotat ammattilaisiin jo suunnitteluvaiheessa.Useimpien rakentajien toiveena on valita materiaalit, jotka tarjoavat silmänruokaa, mutta vaativat vähän huolenpitoa. Luonnonkivet helpottavat olennaisesti pintojen kunnossapitoa, sillä ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sopivat yhtä hyvin niin uudispihoihin kuin saneerattavaan pihaan. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua kiinteistölle.Lisätietoa luonnonivistä
20123_30161.jpg
Luonnonkivestä on moneksi
Luonnonkivi henkii ympärilleen yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Sisustusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua asunnolle. Luonnonkivi on erittäin käytännöllinen materiaali kodin eri pinnoille.Lisää luonnonkivipinnoista
20216_71342.jpg
Huomioi terassin lasitukseen liittyvät asiat jo talopaketin suunnitteluvaiheessa
Oletko aikeissa rakentaa taloa? Panosta talon suunnitteluun ja ota etukäteen huomioon myös mahdollisesti myöhemmin eteen tulevia tarpeita. Todennäköisesti talosi yhteyteen rakennetaan myös terassi. Mitäpä jos asentaisit terassin lasituksen taloprojektin yhteydessä? Usko pois, lasitat terassin kuitenkin myöhemmin. Keräsimme muutaman vinkin, mitä kannattaa ottaa huomioon lasiterassin hankinnassa ja suunnittelussa. Kun huomioit nämä seikat, talossa on kaikki kohdallaan jo muuttovaiheessa, eikä uutta kotia tarvitse alkaa remontoimaan heti lasitusten lisäämiseksi.
201111_28744.jpg
Ilmanvaihdon remontti
Toimiva ilmanvaihto pienentää asunnon radonpitoisuuttaEnsimmäinen toimenpide radonkorjauksissa on varmistaa ilmanvaihdon toimivuus. Usein korkea radonpitoisuus löytyy asunnosta, jossa ilmanvaihto ei toimi korvausilmaventtiilien puuttumisen takia. Ilmaa poistuu asunnon poistoilmaventtiilien kautta (WC, keittiö, suihkutilat) ja koska korvausilmaventtiilit puuttuvat, tulee korvausilmaa yleensä myös lattiavuotona alapohjan kautta. Tällä tavalla radonia ajautuu sisätiloihin. Korvausilmaventtiilien asennuksen jälkeen tilanne muuttuu. Poisto ei enää ime korvausilmaa vääristä vuotopaikoista, vaan raitista ilmaa tulee hallitusti korvausilmaventtiilien kautta. Toimiva ilmanvaihto on muutenkin niin olennainen osa nykypäivän asumista, ettei sen laittaminen kuntoon ole vikaratkaisu.Velco-venttiilit helposti ja edullisesti Jäsentukusta
19_P_110981_2.jpg
Joutsenmerkki korjausrakennuskohteille
Joutsenmerkki eli pohjoismainen ympäristömerkki on laatinut kriteerit korjausrakentamiselle. Joutsenmerkkiä voi nyt hakea asuintalojen, päiväkotien, koulu- ja toimistorakennusten peruskorjauksille.Joutsenmerkitty korjausrakentaminen on hyvä keino varmistaa, että peruskorjaukset toteutetaan tiukkojen ympäristövaatimusten mukaan. Ennen korjaustöitä tehdään aina perusteellinen ympäristökartoitus ja vaaralliset jätteet hävitetetään asianmukaisesti. Lisäksi edistetään rakennusmateriaalien kierrätystä ja uudelleenkäyttöä.Joutsenmerkitty korjausrakentaminen takaa, että rakennuksessa on korjauksen jälkeen:alhainen energiankulutushyvä sisäilma ja vähäiset kemikaalipäästötrakennusmateriaalit ja kemialliset tuotteet, jotka täyttävät korkeat ympäristö- ja terveysvaatimukset

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton