• Etusivu
  • Talo

iLOQ Privus - Yksi avain riittää

Rakentajan toimitus
Julkaistu 07.02.2012
20122_29476.jpg

iLOQ Privus on huipputurvallinen ja innovatiivinen lukitusjärjestelmä yksityisten ihmisten ja perheiden käyttöön. Järjestelmä koostuu lukkosylintereistä, avaimista ja kahdesta ohjelmointiavaimesta. Se antaa sinulle mahdollisuuden kätevästi itse määritellä pääsyoikeudet kotiisi ja vaikkapa vapaa-ajan asuntoosi ja yritykseesi.

Lisää iLOQ Privuksesta...

Miksi iLOQ Privus on ainutlaatuinen?

Pääsyoikeuksien vaivaton hallinta

iLOQ Privus tarjoaa täydellisen avaimiin ladattavien pääsyoikeuksien hallinnan.

  • Teet uusia avaimia muutamassa sekunnissa
  • Poistat avainten pääsyoikeudet käden käänteessä
  • Eliminoit kadonneet avaimet hetkessä

Pystyt käyttämään samaa avainta eri kiinteistöissä tai tiloissa. Päätät myös, mitkä ovet aukeavat milläkin avaimella. Lastesi turvallisuuden vuoksi voit esimerkiksi määritellä, että vain perheen aikuiset pääsevät avaimillaan autotalliin tai varastoon. Pystyt jopa tekemään vieraillesi tilapäisiä avaimia, joiden pääsyoikeudet pyyhit pois käytön jälkeen. iLOQ Privus joustaa ja tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia.

Helppo laajennettavuus

Järjestelmää on vaivatonta laajentaa uusilla lukoilla ja avaimilla. Voit lisätä siihen uusia lukkoja ja jopa 32 avainta turvataksesi kaikki sinulle tärkeät kohteet. Halutessasi yksi ja sama avain käy kotiisi ja esimerkiksi vapaa-ajan asuntoosi ja toimistoosi.

Kätevä asennus ja käyttö

20122_29478.jpg

iLOQ Privuksen asennus ja käyttö on uskomattoman helppoa. Järjestelmä perustuu ainutlaatuiseen, palkittuun teknologiaan, jonka pohjana on omavoimainen iLOQ-lukkosylinteri. Tarvitsemansa energian sylinteri saa avaimen työntöliikkeestä. Kalliita kaapelointeja tai hankalia paristoja ei tarvita. Nykyinen lukkosylinteri vain korvataan iLOQin sylinterillä

Huippuluokan turvallisuus

Järjestelmä käyttää digitaalista salausta. Sen kaikki lukot ja avaimet ovat mekaanisesti samanlaisia. Sähköiset pääsyoikeudet on vahvasti salattu eikä niitä voi kopioida. iLOQ Privuksen mekaaninen ja elektroninen kestävyys täyttää kansainväliset standardit.

Saatavana lukkoliikkeistä

Hanki uusi lukitusjärjestelmäsi iLOQin tuotteita myyvistä lukkoliikkeistä. Aluksi iLOQ Privusta saatavana tavalliseen pohjoismaiseen lukkoon sopiva malli. Myöhemmin tänä vuonna markkinoille tulee myös malli, joka on tarkoitettu Europrofile DIN-sylinteriin.

Lisää iLOQ Privuksesta...

20122_29477.jpg
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20184_52438.jpg
Kakolan vankilaselleistä asunnoiksi
Kauas Turun silloisesta keskustasta, syrjäiselle Kakolanmäelle, perustettiin vuonna 1853 vankila. Nykypäivän Turussa välimatkaa keskustaan on enää kilometri. Vankilasellien tilalle on rakennettu tasokasta asumista ja palveluita. Seinät rakentuivat Gyproc Habito-levyillä ja suomalaisella työllä.– Kakolan alueen historiallisiin vankilarakennuksiin tuli 350 asuntoa ja koko Kakolanmäelle vaiheittain noin 1500 asuntoa. Historiallisista rakennuksista säilytetään käytännössä ulkokuoret ja perustukset, ja sisätilat ovat aivan uudet, hallituksen puheenjohtaja, kiinteistöneuvos Olli Ojala Kakola Yhtiöistä sanoo.Kakola Yhtiöt Oy on 35-vuotias, historiallisten kohteiden uudistamiseen keskittynyt yhtiö. Kakolan keskusvankila- ja lääninvankilarakennuksen asuntorakentamisen lisäksi Kakola Yhtiöt toteuttaa Kakolanmäelle houkuttelevia palveluita, kuten Kaskis-ravintolan yrittäjien uuden Kakolanruusu-ravintolan ja maan alle louhitun kylpylän.– Meillä on tapana muuttaa yhtiön nimeä, kun teemme erityisen nimekästä kohdetta. Olemme käyttäneet Gyproc-tuotteita jo kauan kohteissamme. Kipsilevy sopii tähän miljööseen ja antaa tasalaatuisen lopputuloksen. Käytämme sitä kaikissa sisäseinissä ja -katoissa Kakolanmäen asunnoissa, Ojala sanoo.
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Saunan panelointi
Kysymys:Mikä olisi kestävin puuvaihtoehto saunan panelointimateriaaliksi? Kunkin vaihtoehdon käsiteltävyys tarvekin vaikuttaa valintaan. Millainen on esim. tervaleppä, tuossa tarkoituksessa?
20233_81142.jpg
Kolme valintakriteeriä lattiatasoitteelle
Sisäilman laatua arvostetaan liian vähän. Niin kauan kaikki on kunnossa eikä asiaa ajatella, kun ongelmia ei ole. Mutta kun ongelmat ilmaantuvat, alkaa kuumeinen mietintä, mistä ne johtuvat.Tutkimusten mukaan vietämme yli 90% ajastamme sisätiloissa. Tästä syystä sisäilmaan ja varsinkin sen laatuun on kiinnitettävä huomiota.
20228_79433.jpg
Säästä asunnon energian­kulutuksessa - yhdessä asiassa säästäminen on kuitenkin virhe
Energianhintojen noustessa alkaa moni hakemaan säästökohteita asumisesta. Motivan äskettäin julkaisema Astetta alemmas-kampanja tarjoaa konkreettisia keinoja, joilla jokainen voi välttää turhaa kulutusta ja säästää fiksusti. Yksi säästökohde kannattaa kuitenkin unohtaa.
1426_258570227_201031295635.jpg
Valokatteella yksilöllinen terassi-, roska- tai fillarikatos
Fastlock Uni taipuu vaikka kaarelleFastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka suojaa sateelta, mutta päästää luonnonvalon läpi. Valokate sopii esimerkiksi terasseihin, parvekkeisiin, autokatoksiin sekä piha- ja varastorakennuksiin, joihin halutaan valoa ja tilan tuntua. Se suojaa myös terassin tai parvekkeen kasveja hallalta ja rankkasateelta päästäen kuitenkin auringon hellimään lehtiä. Fastlock Uni soveltuu erinomaisesti suurtenkin alojen kattamiseen mm. julkisissa rakennuksissa. Kate taipuu myös kaareviin kattoihin ja laajan tarvikevalikoiman ansiosta vaihtoehtoja on rajattomasti.Fastlock Uni valmistetaan ympäristöystävällisestä, pitkäikäisestä ja kestävästä polykarbonaatista. Valokatetta on saatavana puhtaan kirkkaana sekä tilauksesta valkoisena. Materiaalin pinnalla on vahva UV-suoja, joten kate ei haurastu, harmaannu eikä tummu ajan myötä. Valokate kestää suuret lämpötilojen vaihtelut ja läpireiättömyys takaa katteen vesitiiviyden. Fastlock Unille myönnetäänkin kymmenen vuoden takuu. Ylösnostettujen saumojen ansiosta kate pysyy myös siistin näköisenä vuodesta toiseen.
20174_48855.jpg
Vanha keskuspölynimuri kannattaa uusia
Usein keskuspölynimurijärjestelmä jää käyttämättä, kun keskusyksikkö rikkoontuu eikä vastaavaa tuotetta ole enää kaupoissa. Keskuspölynimurijärjestelmän saa melko vaivattomasti jälleen käyttöön vaihtamalla vain uusi keskusyksikkö vanhan tilalle.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton