• Etusivu
  • Rakentaminen

Hinnan alennus, purku

Rakentajan toimitus
Julkaistu 28.01.2009
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Jollei virheen oikaisu ei ole mahdollista tai myyjä ei suorita virheen oikaisua, ostaja saa

1. vaatia virhettä vastaavaa tai muuten kohtuullista hinnanalennusta
2. vaatia kaupanpurkua, jos virhe on olennainen

Ostajalla on oikeus saada palautettavalle kauppahinnalle korkolain 3 §:n 2 momentin mukaista korkoa kauppahinnan maksupäivästä lukien.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20134_34895.jpg
Alapohjan eristys ja routaeristys
Alapohjan sekä alapohjan ja seinän liitoksen oikea eristys on tärkeää asumismukavuuden ja sisäilman laadun kannalta. Lämmin lattia on asuinviihtyvyyden kannalta tärkeä, koska lattian pinnan lämpötila tuntuu sen päällä käveltäessä. Routaeristys puolestaan suojaa rakenteita maan routimiselta.Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy:n tuotevalikoimaa täydentävät välitettävät Styrofoam siniset eristeet, joita käytetään perustusten ja käännettyjen kattojen lämmöneristämiseen sekä teiden ja maarakenteiden routasuojaukseen.Styrofoam-eristelevyt ovat suulakepuristettuja polystyreeni-solumuovieristyslevyjä, joissa on tasalaatuiset, ilmatäytteiset umpisolut. Solurakenteensa ansiosta eristyslevyt kestävät hyvin kosteutta ja eristävät tehokkaasti lämpöä. Styrofoam-levyt eivät maadu eivätkä toimi sienten, mikro-organismien tai tuholaisten kasvualustana. Tiivisrakenteisella eristyslevyillä on suuri puristuslujuus eivätkä ne murene työstettäessä.Tutustu tarkemmin alapohjan eristys ja routaeristys -tuotteisiin
20133_34105.jpg
Nämä ovat tärkeimmät kattotarvikkeet
Kattotarvikkeiden tehtävänä on suojata ja varmistaa katon luotettava ja turvallinen toiminta. Katto on täydellisesti valmis kun se sisältää tiilet, aluskatteet, läpiviennit, kattoturvatuotteet, kiinnikkeet ja tiivisteet sekä sadevesijärjestelmän. Ormax-tiilikattojen kaikki kattotarvikkeet on testattu perusteellisesti, joten voit olla varma hankkimasi katon laadusta. Tarvikkeet täyttävät kaikki viranomaisvaatimukset ja standardit.
20226_78698.jpg
Toimimattomat salaojat voivat murentaa kotisi perustukset
Yhdeksänkymmentäluvun pientalon perustuksissa näkyi merkkejä kosteuden vaikutuksesta. Kun sokkelin vierusta kaivettiin auki, ilmeni että perustusharkot lähes murenivat käsiin. Rutikuivan kesän jälkeenkin vesi seisoi paikoitellen talon seinustoilla. Salaojien olemassaolosta huolimatta ongelmia oli syntynyt monen muun tekijän yhteisvaikutuksesta. Miten on mahdollista, että näinkin uudessa kodissa on tällaisia vaurioita perustuksissa?
201511_44828.jpg
Fiksu valinta sekä uusiin asennuksiin että vanhan laitteen tilalle
Pohjoismaisessa ilmastossa lämmityskustannukset muodostavat suuren osan asumiskustannuksista. Siksi on erityisen tärkeää valita lämmitysjärjestelmä, joka pienentää kustannuksia ja antaa tarvittavan määrän lämpöä myös kylmimpinä päivinä.
200711_7426.jpg
Kenen kanssa sinä vietät yösi?
Ihminen viettää elämästään keskimäärin kolmanneksen nukkuen. Useimmat nukkuvat yönsä omassa vuoteessaan. Sänky ja vuodevaatteet ovat myös pölypunkille mieluinen elinympäristö. Yhdessä sängyssä niitä voikin majailla noin 10 000. Pölypunkki on mikroskooppisen pieni niveljalkainen, joka käyttää ravinnokseen mm. ihosta irtoavaa hilsettä ja muita huoneilmassa esiintyviä hiukkasia. Se viihtyy erityisesti vuodevaatteissa, matoissa, verhoissa ja muissa kodin tekstiileissä, joihin kiinnittyvistä hiukkasista sen on helppo noukkia ravintonsa.
20132_33970.jpg
Tilaa ilmainen sähkökatsaus
Sähkökatsaus, jonka tarkoituksena on paitsi tukea kilpailutusta, opastaa sähkösopimuksiin liittyvissä asioissa.Sähkökatsaus on sähköpostitse toimitettava, 4-10 kertaa vuodessa ilmestyvä kokonaisuus, joka sisältää seuraavia aiheita:

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton