• Etusivu
  • Talo

Helo Deco - viihtyisä saunamaailma

Rakentajan toimitus
Päivitetty 25.02.2008
20081_7929.jpg

Maailman johtavana saunatuotteiden valmistajana Saunatec tunnetaan kaikkialla korkealaatuisesta tuotekehityksestään ja muotoilustaan. Kiuasmuotoilun uusi suunnannäyttäjä Ristomatti Ratia loi suositun Helo Tonttu -sarjan. HELO DECO -saunansisustus luotiin jatkamaan näin alkanutta uutta muotoiluilmettä.

Perinteistä tyylikkyyttä

Saunatec haluaa tarjota asiakkailleen toimivan ratkaisun saunan sisustamiseen. HELO DECO -ratkaisuilla syntyy yksilöllinen ja perinteitä kunnioittava kokonaisuus, nykyaikainen saunan sisustus. Suunnittelun vahva kokemus näkyy viimeistellyissä rakenneratkaisuissa sekä rakenteiden että materiaalien yhteensovitettavuudessa. Ammattitaitoisella suunnittelulla on luotu selkälinjainen, skandinaavisen muotoiluperinteen mukainen kokonaisuus, missä toimivuus yhdistyy tyylikkyyteen. Oman saunasi suunnittelussa voit käyttää valmiita malleja tai toteuttaa kauppiaasi kanssa toiveittesi mukaisen sisustuksen valmiita moduuleja käyttäen.

Deco Excellent

Helo Deco Exellent -kokonaisuuden perustana on jalkataso, joka kattaa koko saunan lattiaosuuden. Istuin- ja jalkalauteentasot ovat erillisiä elementtejä, joten ne voidaan nostaa pois siivouksen ajaksi. Myös runko on pääosin poistettavissa siivousta varten. Alhaisen pintalämpötilan kiuas on integroitavissa jalkalauteeseen.

Pyöreät muodot tuovat pehmeyttä saunan ilmeeseen. Istuinosan etureuna on korkea ja pyöristettu, jalkalauteen etuosa on muotoiltu samalla tavoin. Kokonaisuuden täydentää väliritilä ylä- ja alalauteen välillä sekä pyöreillä muodoilla toteutettu selkänoja. Lauteiden asennus on helppo toteuttaa, se onnistuu ilman erikoistyökaluja.

20081_7930.jpg

Lauteet valmistetaan asiakkaan valitsemasta puumateriaalista saunan mittojen mukaan. Materiaalivaihtoehtoina ovat haapa, lämpöhaapa, tervaleppä ja tuija. Yhdistämällä eri puulajeja voi saunaan luoda lisää ilmeikkyyttä.

Deco Pro

DECO Pro -lauderatkaisulla voit kalustaa saunasi eri tavoilla valitsemalla eri kokoisia istuinlaudekalusteita. Istuinkalusteiden järjestystä voit muutella mielesi ja saunojien tarpeiden mukaan. Esimerkiksi lapsille on helppo järjestää turvallinen tila koko saunan kattavalle alemmalle laudetasolle.

Kaikki tuotteet ovat huolella viimeisteltyjä ja niiden yksityiskohdat sekä ilmeikkäät materiaalit luovat viihtyisän saunatunnelman. Korkeatasoisen puusepäntyönansiosta penkkitasot on koottu ilman nauloja tai ruuveja. Moduulijärjestelmän ansiosta lauteet ovat helposti nostettavissa ylös pesua varten. Lauteiden ja kalusteiden materiaalivalikoimassa on tyylikkäitä ja eksoottisia vaihtoehtoja.

Deco Standard

Helo Standard -valmislaudepaketin asennat helposti remontoitavaan tai uuteen saunaan. Asentamisen voi tehdä itse ilman erikoistyökaluja. Lauteiden materiaalina on kaunis tervaleppä ja runkorakenteet on valmistettu kestävästä kuusesta. Käytännöllisen rakenteen vuoksi voit irrottaa laudeosat siivouksen ajaksi. Onnistuneena lopputuloksena saunassasi on käytännölliset, helppohoitoiset ja turvalliset lauteet nautinnollisia löylyhetkiä varten.

20081_7931.jpg
20081_7932.jpg

Muut saunan sisustustuotteet

Saunan lämpö ja kosteus vaativat saunan ovilta ja ikkunoilta kestävyyttä. Ovien ja ikkunoiden tulee kestää hyvin korkeita lämpötiloja ja roiskevettä. Lasioven ja ikkunoiden turvallisuus on tärkeä tekijä. HELO DECO -saunanovet ja -ikkunat ovat karkaistua 8mm:n turvalasia. Ovet avautuvat joustavasti ja sulkeutuvat pehmeästi jämerien saranoiden ansiosta. Lasiovi lisää saunatilan valoisuutta ja avaruutta. Lasioven vierelle on yhdistettävissä samansävyinen lasi-ikkuna.

Kuituvalaisimilla saat hienon valaistuksen saunaan. Lisäksi Saunateciltä saa sisustuspaneelit, selkänojat, käsi- ja tukijohteet, upotettava vesialtaat ym. saunan sisustustuotteet.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20085_10882.jpg
TERCA-tuotteet esittelyssä
Korian tiilitehtaalla Avoimien Ovien päivä lauantaina 17.5.2008 klo 10.00-14.00- TERCA-julkisivutiilien myyntinäyttely - käsinlyödyt tiilet ja sisustuslaatat nähtävillä - TERCA -tiilitalon rakenne esittelyssäKahvitarjoilu. TERVETULOA!Wienerberger Oy Ab Korian tiilitehdas Tiilitehtaantie 60 45610 KORIA (Viitoitus Kuusankoskentieltä, maantie 359)Lisätietoa TERCA -julkisivutiilistä...Lisätietoa TERCA -tiilikodeista...
201111_28574.jpg
Vesikatto – kattoturvatuotteet
Hyvä vesikatto suojaa taloa sen koko elinkaaren ajan. Vesikatteen pintamateriaalina käytetään esimerkiksi tiiltä ja terästä. Kokonaisuuden täydentävät kestävät kattoturvatuotteet kuten talotikkaat, kattosillat ja lumiesteet. Vesikaton turvavarusteet tehdään hyvin hitsattavista teräksistä tai muista tarkoitukseen soveltuvista metalleista. Rakennuksessa pitää olla turvallinen pääsy vesikatolle. Tämä voidaan järjestää rakennuksen sisäpuolisena yhteytenä, ulkopuolisena yhteytenä tai tarvittaessa molemmin tavoin.
201210_32602.jpg
Tulikiven näyttävät uutuudet kuuluvatHiisi-tuoteperheeseen
Tulikiven Hiisi-tulisijat varaavat pienestä koostaan huolimatta tehokkaasti lämpöä, joka siirtyy huonetilaan miellyttävänä säteilylämpönä. Hiisi on vähäpäästöinen hybriditakka, jonka tulipesässä voidaan polttaa sekä pellettejä että puuta.
20169_47272.jpg
Laajasta valikoimasta myös sinulle Pohjolan oloihin sopiva lämpöpumppu
Huipputekniikkaa vai hankintahinnalta edullinen lämpöpumppu kotiin? Tutustu NIBEn uutuuksiin, vastaus löytyy sieltä.Liittämällä lämpöpumppu internetiin NIBE Uplink™ -yhteyden kautta, Smart Price Adaption -toiminto hakee Nord-Pool Spot -sähköpörssistä tietoja seuraavan päivän sähkönhinnoista. Kun nämä tiedot yhdistetään laitteen oppimaan lämminvesi- ja lämmitystarvekäyttöön, lämpöpumppu mukauttaa toimintansa. Se tuottaa enemmän lämpöä ja lämmintä vettä, kun sähkönhinnat ovat alhaiset, ja "lepuuttaa" laitetta kalliin sähkön ajan. Myös ilman kuukausi- tai vuosimaksuja.Tilaa NIBEN lämpöpumppuesite veloituksetta
20115_26121.jpg
Loma-asuntomessuihin kuukausi
Rakentaminen Mäntyharjun loma-asuntomessualueella alkaa olla loppusuoralla, sillä heti juhannuksen jälkeen alkaviin messuihin on aikaa enää kuukausi. Portit avautuvat yleisölle 27.6. ja viimeistään silloin tulee kaiken olla valmista.Messukohteiden rakentaminen on pysynyt hyvin aikataulussa ja useat kohteet ovatkin jo täysin valmiita myös sisustuksen osalta. Kohteissa on parhaillaan käynnissa pihatyöt.
Olohuone
Valaistussuunnittelupalvelu merenrantakartanoon
Esittelemme tässä artikkelissa lopputuloksen LedStoren valaistussuunnittelupalvelusta ja toteutuneesta uuden talon valaistuksesta, jossa on yhdistetty uutta ja vanhaa toimivaksi kokonaisuudeksi.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton