• Etusivu
  • Talo

Finlaysonilla lukuisia allergiatunnustuotteita

Rakentajan toimitus
Julkaistu 04.04.2008
20084_10024.jpg

Vuodetekstiilien, tyynyn, peitteen ja patjan kanssa vietetään keskimäärin kolmannes vuorokaudesta. Finlayson mahdollistaa yhdessä Allergia- ja Astmaliiton kanssa laadukkaan unen myös herkimmille: useimmille Finlayson- ja Familon-tuotteille on myönnetty Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

Finlayson-vuodemalliston Finlayson-sijauspatja on markkinoiden ainoa sijauspatja, jolle on myönnetty Allergiatunnus. Vuodemallistoon kuuluu kuusi korkealaatuista Allergia- ja Astmaliiton kanssa yhteistyössä kehitettyä sijauspatjaa, joissa on vetoketju neljällä sivulla, joten päällinen on helppo irrottaa ja pestä kahdessa osassa 60 asteessa.

Kehoa lähellä olevat Finlayson-vuodetekstiilit ja Familon-peitteet ja -tyynyt on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Ne täyttävät tiukat allergiakriteerit, ja niille on myönnetty Allergiatunnuksen käyttöoikeus. Finlayson-tekstiileissä käytetään kansanvälisen Ökö-Tex standardin (suomeksi Turvallinen Tekstiili) täyttäviä kankaita, joten niiden formaldehydiarvot ovat erittäin alhaisia.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20099_18577.jpg
Kastelli - ViittäVailleValmis
Kastellilta saat aina sopivimman ja järkevimmän toimitusvaihtoehdon riippuen omasta ajankäytöstäsi ja kiinnostuksestasi itse rakentamiseen. Omatoimisten rakentajien "Peruspaketti" ja "Suurpaketti" pitävät edelleen pintansa, mutta yhä useampi rakentaja valitsee "Muuttovalmiin" ohella myös sisustajan "Viittä Vaille Valmis" –toimituksen. Siinä Kastelli rakentaa talon sisustustöitä vaille valmiiksi. Voit itse hankkia sisustusmateriaalit ja kiintokalusteet oman makusi mukaan ja pääset suoraan mukaviin sisustustöihin.Helppoa, vaivatonta ja turvallista!
20188_54490.jpg
Keskuspölynimurin asentaminen vanhaan taloon
Muutettaessa vanhaan taloon, ei itse ole pystynyt vaikuttamaan rakennukseen tehtyihin ratkaisuihin. Yksi vanhasta rakennuksesta puutuvista asioista saattaa olla keskuspölynimuri. Toki keskuspölynimureja on ollut markkinoilla vasta 80-luvulta alkaen eli sitä vanhemmissa taloissa sellaista ei automaattisesti olekaan.
12_P_83755.jpg
Saunan puupintojen käsittely
Saunassa ja saunomiseen liittyvissä tiloissa viihdytään. Myös niitä halutaan sisustaa ja luoda omannäköistä tunnelmaa. Materiaalivalintoihin ja valaistukseen panostetaan. Perinteinen vaalea puu ei ole enää ainoa vaihtoehto, vaan erilaisia puulajeja ja värejä kokeillaan rohkeasti. Aiemmin ihastusta ovat herättäneet savusaunan tunnelmaa imitoivat mustat saunat, ja tällä hetkellä suosittuja saunasävyjä ovat kelopuun harmaa ja valoisa puhtaanvalkoinen. Tai miltä tuntuisi hienostunut helmiäishohde, jota hyvin suunniteltu valaistus korostaa?
20116_26561.jpg
Asuntomessuihin kuukausi
Heinäkuun puolivälissä avautuviin Kokkolan Asuntomessuihin on aikaa tasan kuukausi. Vilkas kuhina käy tällä hetkellä messualueen viheralueilla, jotka olisi tarkoitus saada vihertämään messujen alkuun mennessä. Monille pihoille on istutettu siirtonurmikkoa,mutta useiden pihojen peittona on vasta ruskea multa.Kokkolan kaunis ja omaleimainen asuntomessualue on vertaansa vailla, sillä osittain täyttömaalle rakennettu messualue on muodoltaan pyöreä. Messualueella on mahdollista toteuttaa suomalaista asumisen unelmaa: rantatonteille rakentamista, keskustan läheisyydessä. Asuntomessualue sijaitsee Vanhansatamanlahdella vain noin 2 km kaupungin ydinkeskustasta.Asuntomessuilla on esillä yhteensä 41 kohdetta; 30 omakotitaloa, 7 kerrostaloasuntoa, 2 rivitaloasuntoa, 1 paritaloasunto sekä esittelyhallin Tuotetalo, jossa esitellään erilaisia rakennusmateriaaleja. Messukohteiden huoneistoalat ovat 35-225 m².Asuntomessut Kokkolassa 15.7.-14.8.2011
20107_22620.jpg
Viilennä vihreällä, pidä pörssi plussalla
Helteisen sään nostaessa asuntojen sisälämpötiloja nousee myös sähkönkulutus. Huoneisiin tuodaan tuulettimia ja jäähdyttäviä ilmastointilaitteita. Ilman lisälaitteittakin sähkönkulutus nousee; kylmälaitteet joutuvat tekemään rankasti töitä pitääkseen ruuat viileinä ja pakasteet jäässä.Kuumalla säällä kylmälaitteen sähkönkulutus voi nousta huomattavasti. Kun käyttöympäristön lämpötila nousee 25 asteesta 32 asteeseen, kasvaa kylmälaitteen sähkönkulutus 25 - 40 prosenttia. Helteellä myös laitteiden käyttöhäiriöt lisääntyvät, kun lämpötilaero laitteen sisällä verrattuna ympäristön lämpötilaan on normaalia suurempi.
20153_42868.jpg
Innovatiivisia kattotuotteita jo 40 vuotta
Tänä vuonna on kulunut täydet 40 vuotta siitä, kun SK Tuote Oy aloitti meille kaikille tuttujen, innovatiivisten kattotuotteidensa kehittämisen. Siihen aikaan muovi oli uusi ja ihmeellinen materiaali katoilla käytettäväksi, mutta edelläkävijä näki sen mahdollisuudet. Polypropeenista ruiskupuristamalla valmistettujen VILPE®-kattotuotteiden tiivis kestävyys on nyt Suomen ankarassa ilmastossa pitkään koeteltu ja ylivoimaiseksi todettu. UV-suojatuilla, ruostumattomilla VILPE®-tuotteilla on peräti 20 vuoden tekninen takuu.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton