• Etusivu
  • Rakentaminen

Asuntomessuilta ideoita myös pihalle!

Rakentajan toimitus
Julkaistu 20.07.2011
20117_27173.jpg

Kokkolan asuntomessuilta löytyy monia, upeita ratkaisuja myös piha- ja viheralueilta!

Asuntomessut merellisessä Kokkolassa ovat nyt avautuneet! Esiteltävänä on 40 toinen toistaan upeampaa kohdetta; messualueella sijaitsee 30 omakotitaloa (joista 8 on omarantaista), kaksi rivitaloa ja kolme kerrostaloa.

Ihailtavaa ja katseltavaa, sekä toteuttamiskelpoisia ideoita löytyy myös rakennusten ulkopuolelta. Messualueen mielenkiintoinen, pyöreä muoto, sekä kauniit puisto- ja viheralueet istutuksineen antavat alueelle viimeistellyn ja luonnonläheisen vaikutelman.

Katsele avoimin silmin ympärillesi ja tarkastele, miten rakennukset on sijoitettu tontille, kuinka tontti on rajattu, miten kulkureitit suunniteltu ja mitä materiaalia niissä on käytetty - pohdi myös ratkaisujen toimivuutta ja niiden hyödyntämistä omalla tontillasi! Kiinnitä huomiosi myös erilaisiin tiloihin ja niiden toteutustapoihin. Äläkä unohda kasvillisuutta; kokonaisuus on valmis vasta, kun puutarha on kunnossa!

Asuntomessut Kokkolassa 15.7 - 14.8.2011

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Taajama
Kaukolämmönjakokeskus – milloin tulee vaihto eteen ja mitä huomioida vaihtoa harkittaessa?
Laitteet, kuten kaukolämmönjakokeskuskin, tulee jossain vaiheessa tiensä päähän. Mutta mistä tietää milloin kaukolämmönjakokeskus tulee vaihtaa ja mitkä ovat ensimmäiset merkit vaihtoajan lähestymisestä? Mitä on hyvä huomioida uutta valittaessa? Kannattaako nykyisen lämmönjakokeskuksen vaihto uuteen, vaikka vaihtoaika ei olisikaan umpeutumassa?
20093_15539.jpg
Ikkunoiden asennusnäytös
Asennusnäytöksessä kannattaa piipahtaa juuri nyt!Tiesitkö, että ikkunat ja ovet ovat kehittyneet merkittävästi viime vuosien aikana? Fenestran käyttämät materiaalit ja tekniset ratkaisut vastaavat entistä monipuolisemmin nykyaikaisen rakentamisen ja remontoinnin vaatimuksiin.Asennusnäytöksessä saat tärkeää tietoa Fenestran laadukkaista ja energiatehokkaista ikkuna- ja oviratkaisuista. Kerromme mm. kuinka paljon uudenlaisilla ikkunoilla voi säästää energiaa ja pienentää lämmityslaskuja tai torjua melua, liiallista auringonpaahdetta ja uv-säteilyä!
keittiön saarekkeen yläpuolella on kolme kattolamppua
Keittiössä tarvitaan valoa!
Riittävä yleisvalaistus on tärkeää keittiön turvallisuuden ja mukavuuden kannalta. Keittiössä oleskellaan myös usein pitkiä aikoja ja valot ovat paljon päällä, siksi sinne kannattaa valita vähän energiaa kuluttavat, pitkäikäisillä loisteputkilla varustetut valaisimet.Enston valaistusratkaisut muodostavat keittiöön toimivan kokonaisuuden, jonka avulla on helppo lisätä työmukavuutta, energiatehokkuutta ja viihtyisyyttä. Valaisinmallistomme sopii moneen tarpeeseen ja erilaisiin tiloihin.
20214_70272.jpg
Olisiko sinunkin aika aloittaa kevään parhaat pihatreenit?
Suuren kysynnän vuoksi, olemme päättäneet jatkaa kampanjaamme vielä 23.5.2021 asti!Nyt sinun kannattaa olla nopea, jotta saat hyödynnettyä erinomaisen tarjouksen.
punainen katto valkoinen talo
Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet
Talosi tarvitsee toimivan sadevesijärjestelmänPuutteellinen sadevesijärjestelmä on todettu yhdeksi merkittäväksi syyksi suomalaisten kotien homevaurioihin. Katto kerää sadeveden räystäälle ja siitä seinän viereen niin, että esim. 1 m vuotuinen sademäärä kertautuu seinän vieressä viideksi metriksi. Mikäli tämä vesipatsas päästettäisiin vapaasti valumaan räystäsrakenteisiin, seinille ja perustuksiin, seuraisi vakavia kosteusongelmia. Sadevesijärjestelmän tehtävänä onkin kerätä tämä vesi ja siirtää se turvallisesti pois rakennuksen läheisyydestä.
20219_72289.jpg
Uusi akkukäyttöinen märkä-kuivaimuri testissä
Koekäytössä ollut akkuimuri osoittautui heti korvaamattomaksi apulaiseksi. Verstaassa, veneellä ja keittiössä imuri tekee juuri sen minkä lupaa: siivoaa niin märän kuin kuivan sotkun.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton