• Etusivu
  • Talo

Tervetuloa Fenestran ikkunoiden asennusnäytökseen to 19.3.

Rakentajan toimitus
Julkaistu 12.03.2009
20093_15539.jpg

Asennusnäytöksessä kannattaa piipahtaa juuri nyt!
Tiesitkö, että ikkunat ja ovet ovat kehittyneet merkittävästi viime vuosien aikana? Fenestran käyttämät materiaalit ja tekniset ratkaisut vastaavat entistä monipuolisemmin nykyaikaisen rakentamisen ja remontoinnin vaatimuksiin.

Asennusnäytöksessä saat tärkeää tietoa Fenestran laadukkaista ja energiatehokkaista ikkuna- ja oviratkaisuista. Kerromme mm. kuinka paljon uudenlaisilla ikkunoilla voi säästää energiaa ja pienentää lämmityslaskuja tai torjua melua, liiallista auringonpaahdetta ja uv-säteilyä!

Asennusnäytös to 19.3.

Asennusnäytöksessä näet, miten kätevää ja nopeaa nykyaikainen ikkuna-ja oviasennus on. Samalla saat asiantuntijoiltamme hyödyllisiä vinkkejä!

Aika: to 19.3.2009, klo 10-18.00
Paikka: Lauhatie 31 A, 01300 Vantaa

Tervetuloa!Lisätietoa Fenestran ikkunoista...

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20205_64732.jpg
Vaivaako siitepöly sisätiloissakin? Ilmansuodatus auttaa
Kevät on pitkällä ja samoin siitepölykausi. Jopa 40% Suomalaisista kärsii erilaisista siitepölyn aiheuttamista oireista. Siitepöly ei ole elimistölle vaarallista, mutta erittäin epämiellyttävää yliherkille. Siitepölylle altistuminen aiheuttaa aivastuksia, nuhaa, yskää, kurkun ja kitalaen kutinaa, henkitorven karheutta, päänsärkyä ja väsymystä. Hyvä uutinen on se, että kotioloissa voit itse vaikuttaa altistuksen määrään ja siten parantaa tilannetta! Olemme koonneet tähän artikkeliin vinkkejä kodin siitepölyaltistuksen minimoimiseksi.
20225_78281.jpg
Kaikki ovet eivät eristä ääntä, vaikka aistiesteetön koti kaipaa juuri sitä
Aistiesteettömyys tarjoaa etuja jokaiselle kodissaan viihtyvälle. Kotiin palatessasi haluat varmasti, että aistisi saavat levätä ja nauttia ympäristöstäsi. Onko kotisi ulkoasu miellyttävä katsella, rauhoittava kuunnella ja miellyttävä haistaa? Tunnetko olon turvalliseksi ja mukavaksi kodissasi? Kaikki nämä tekijät kuvaavat aistiesteettömyyttä. Tässä artikkelissa tarkastelemme ovien merkitystä aistiesteettömyyteen erityisesti äänieristyksen näkökulmasta.
202212_78868.jpg
Lataa älylaitteesi turvallisesti - vinkit, miten välttää sähkölaitepaloja
Suomalaisiin koteihin on vähitellen hivuttautunut yhä enemmän elektroniikkaa. Erilaisten älylaitteiden myötä myös tarve erilaisten laitteiden lataukselle on kasvanut. On olemassa kuitenkin muutamia selviä sääntöjä, joiden avulla lataat laitteesi turvallisesti vuodesta toiseen.
20205_64602.jpg
Lämpöpumppu-uutuus huomioi myös tulevaisuuden asumisen tarpeet
Uusi NIBE S -sarja tuo kotiisi kaikki nykyaikaisen lämmitysjärjestelmän tarjoamat edut.
20204_64007.jpg
Tuunaa vanha pöytä uuteen loistoon
Saitko perinnöksi tai lahjaksi hieman nuhruisen pöydän? Tai löysitkö kirpputorilta muodoiltaan kaunottaren, mutta väreiltään ruman ankanpojan? Tuunaa pöydästä helposti päivässä, kalkkimaalilla ja lakalla, sisustusttyyliisi ja väreihisi sopiva perintökalleus.
20082_8619.jpg
Vallox Digit VKL
Vesikiertoinen lattialämmitys on yleisin lämmönjakotapa Suomessa. Sen valitsee lähes 60 prosenttia pientalorakentajista. Matalalämpöisen veden käyttö lämmönjaossa ja lämmön tehokas kohdistuminen sekä tasainen jakautuminen tekevät siitä miellyttävän ratkaisun, joka soveltuu hyvin myös maalämpötaloissa käytettäväksi. Myös ilmanvaihto voidaan oikeanlaisella ilmanvaihtokoneella kytkeä suoraan lattialämmitykseen, jolloin tuloilma jälkilämmitetään lattialämmityksestä otettavalla lämmöllä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton