• Etusivu
  • Energia

Yhteisostokampanjat jatkuvat

Rakentajan toimitus
Julkaistu 07.09.2011
20119_27733.jpg

Sähkön yhteisostokampanja osoittautui jälleen kerran onnistuneeksi ja uusia kampanjoita on tulossa. Neuvoteltu on jo mm. kodinkonepakettien yhteisostohinnoista. Myös sähkönkilpailutus on tarkoitus järjestää vielä kuluvan vuoden kuluessa.

Näistä kaikista asioista kerromme tulevissa verkkolehdissä. Verkkolehti kertoo muutenkin paitsi rakentamiseen ja remontointiin liittyvistä asioista, niin sivustolla tapahtuneista uudistuksista ja uusista jäsenpalveluista.

Kannattaa siis pysyä "kuulolla"!

Tilaa ilmainen verkkolehti

Voit liittyä jäseneksi ja/tai tilata ilmaisen verkkolehden siitä aihepiiristä, joka eniten kiinnostaa. Katso alla olevat vaihtoehdot:

Tilaa ilmainen Rakentaja.fi-Verkkolehti…

Tilaa ilmainen Puutarha.net-verkkolehti...

Tilaa ilmainen Omataloyhtiö-verkkolehti...

Liity Rakentaja.fi-palvelun jäseneksi…

(Sekä Verkkolehti että jäsenyys ovat maksuttomia)

Energia
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20154_43012.jpg
Jämäkän ja leppoisan löylyn tarjoajat
Suomalaiselle kesään kiteytyy oma mökki, kunnollinen sauna kiukaineen ja luonnon läheisyys. Sauna on paikka, jossa ihminen puhdistautuu niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Ei kuitenkaan ole aivan merkityksetöntä millaisen kiukaan omaan saunaansa hankkii. Tulikiven puulämmitteisistä kiukaista löytyykin jämäkän ja leppoisan löylyn tarjoajat.
20115_25703.jpg
7. Omistaja-asukkaat ovat syntyneet viimeistään 8.3.1943
Uuden jätevesiasetuksen mukaan omistaja-asukkaan/ -asukkaiden täyttäessä 68 vuotta ennen 9.3.2011 kiinteistö vapautuu asetuksen mukaisista puhdistusvaatimuksista. On huomioitavaa että ikäsääntö tarkoittaa sitä että KAIKKIEN kiinteistöllä asuvien omistajien on oltava ko. päivämäärällä 68 vuotta. Jos toinen asukasomistajista on esimerkiksi 67 vuotia ja toinen 68 vuotias vapautusedellytykset eivät täyty.Vapautusedellytysten täyttyessä jää asiakkaan omaan päätäntävaltaan, haluaako hän tarvittaessa tehostaa jätevesiensä puhdistamista. Olemassa oleva järjestelmä on kuitenkin pidettävä toimintakunnossa, mm. sakokaivot tyhjennettävä asianmukaisesti. Lisäksi jätevesiselvitys tulisi joka tapauksessa tehdä ja säilyttää kiinteistöllä.TEE JÄTEVESISELVITYS TÄSTÄ - MAKSUTTA
20206_64870.jpg
Mietityttääkö jätevesijärjestelmän hinta?
Mitä jätevesijärjestelmän hinta sisältää, kuinka pitkäikäinen investointi on, entä miten kannattaa vertailla järjestelmien toimittajia? Koska jätevesijärjestelmä takaa kiinteistösi jätevesien puhdasta ja terveellistä käsittelyä vuosikymmeniksi eteenpäin, taustatyö on tärkeää.
20085_10732.jpg
Nyt on aika laittaa piha kuntoon luonnonkivillä!
Luonnonkivi henkii yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Rakennusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkivi on myös vaivaton ratkaisu, kun luotat ammattilaisiin jo suunnitteluvaiheessa.Useimpien rakentajien toiveena on valita materiaalit, jotka tarjoavat silmänruokaa, mutta vaativat vähän huolenpitoa. Luonnonkivet helpottavat olennaisesti pintojen kunnossapitoa, sillä ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sopivat yhtä hyvin niin uudispihoihin kuin saneerattavaan pihaan. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua kiinteistölle.
20072_3487.jpg
Aluskate pidentää kattosi ikää
Varsinainen katemateriaali suojaa kattorakenteita sateelta ja lumelta – mutta kosteuden varsinainen pysäyttäjä on katteen alle asennettava aluskate. Katteen alle pääsee aina kosteutta. Tuiskuava lumi löytää tiensä esimerkiksi tiilikatteen alle ja kondensoituva kosteus pääsee kattorakenteisiin, ellei aluskate sitä pysäytä. Aluskatteen laatuun kannattaa panostaa – muutaman kymmenen euron säästö aluskatevalinnassa ei kannata. Laadukas aluskate on halpa vakuutus katollesi!
20225_78031.jpg
Kustannustehokas, turhia neliöitä karttava mallisto
Kastellin Viva-malliston uusien tulokkaiden lähtökohtana on luoda kokoaan avarampia koteja, joissa hukkaneliöiden sijaan on kaikki tarpeellinen ja enemmänkin. Uusien Viva-paritalojen hyvä tilasuunnittelu mahdollistaa väljemmän asumisen kaupungin sykkeessä tai sen tuntumassa. Uudet Viva-kodit tarjoavat asukkailleen myös huojentavan paljon yksityisyyttä pienillä tonteilla sekä tiiviisti rakennetuilla alueilla. Suurten ikkunoiden suuntaus sekä katetut parvekkeet ja terassit mahdollistavat elämänlaadusta ja kotoilusta nautiskelun naapureiden katseilta sopivasti suojassa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton