• Etusivu
  • Rakentaminen

Tunnista oma tilanteesi ja tee opastettu jätevesiselvitys

Rakentajan toimitus
Päivitetty 23.04.2012
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Uusi jätevesiasetus vähensi vaatimustasoa edellisestä asetuksesta. Suurimpana muutoksena kuitenkin ikärajan asettaminen kiinteistön omistaja-asukkaille. Seuraavien linkkien avulla voit tunnistaa oman tilanteesi ja tutustua vaatimustasoon. Eli valitse alla olevasta seitsemästä vaihtoehdosta se joka parhaiten kuvaa kohteesi tilannetta.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Energiatehokkuus
Onko energiaremontti edelleen kannattavaa?
Energia- ja lämmityskustannukset jatkavat edelleen nousuaan, mikä saakin monet harkitsemaan energiaremonttia paitsi ympäristösyistä myös taloudellisesta näkökulmasta. Tämä on johtanut merkittävään energiaremonttien kysynnän kasvuun.
20216_71256.jpg
Nykyajan älykoti viilentää huoneet energiaa säästäen
Ihanan lämpimiä, jollei jopa kuumia kesäpäivä on taas luvassa tänäkin vuonna. Viilennyslaitteet tai ilmalämpöpumppujen viilennys laitetaan päälle sisätiloissa. Muuten varmaan oikein mukava, mutta useimmiten viilennys jää päälle turhan pitkäksi aikaa ja tuhlaamme kallista energiaa sekä viilennämme kesällä huoneiston turhan kylmäksi. Mikä ratkaisuksi?
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Epäonnistunut lattian tasoitus
Kysymys:Mökkimme lattiavalu meni pieleen. Keskelle olohuoneen lattiaa jäi kumpu mikä on 30mm korkeammalla kuin muut lattiatasot. Urakoitsijan piti korjata ja tasoittaa lattia, mutta sekin meni pieleen ja nyt hän on asentanut siihen laminaatit päälle. Haluamme purkaa lattian ja korjata tuon "kummun". Kuinka paljon saa tasoeroa olla? Rakentaja ei halua ruveta korjaamaan lattiaa vaan ehdottaa että ei veloita työstä mitään. Mikä neuvoksi?
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Asfaltoinnin päälle autokatos?
Kysymys:Tarkoitus olisi ensi kesänä asfaltoida talon edusta. Ajattelimme tulevaisuudessa rakentaa autokatoksen pilareiden varaan. Voiko tätä mitenkään tehdä asfaltin päälle? Eli miten pilarit saa asfaltoinnin päälle vai pitääkö asfaltti särkeä ja kaivaa kuoppa?
201210_32602.jpg
Tulikiven näyttävät uutuudet kuuluvatHiisi-tuoteperheeseen
Tulikiven Hiisi-tulisijat varaavat pienestä koostaan huolimatta tehokkaasti lämpöä, joka siirtyy huonetilaan miellyttävänä säteilylämpönä. Hiisi on vähäpäästöinen hybriditakka, jonka tulipesässä voidaan polttaa sekä pellettejä että puuta.
202110_56440.jpg
Riimukivien muodostama ilmeikäs verkko läpäisee tehokkaasti vettä
Kaiverrettujen kivipaasien eli riimukivien kuvioista ja luontoaiheista löytyy yhtymäkohtia Ruduksen betonikiviuutuus Riimukiveen. Tuotteen innoittajana muinaisten riimukivien tarinat kuljettavat meidät aikamatkalle Skandinavian rautakauteen ja varhaiskeskiaikaan.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton