Rakentaja.fin yhteydenottopalvelun kautta voi jättää yhteydenottopyyntöjä rakennusalan yrityksille heidän tuotteistaan ja palveluistaan. Samalla lomakkeella voi jättää pyynnön usealle yritykselle yhdellä kertaa.

Avaa alla olevasta yhteydenottovalikosta aihepiiri ja haluamasi tuote/palvelu, josta haluat pyytää yhteydenottoa. Rastita haluamasi toimijat. Yritysten edustajat ottavat sinuun yhteyttä.

Olet pyytämässä yhteydenottoa seuraavista tuotteista / palveluista:
 

Eskon Injektointipalvelut ja kopo-laattojen korjaukset

Eskon Oy on injektointikorjauksiin erikoistunut yritys, joka opo-laattoja, eli alustastaan irti olevia laattoja. Eskon tekee myös betoniin muodostuneiden halkeamien korjausta eli rakenteiden vahvistamista.
EsKon Oy

Finnlamelli-hirsihuvilat

Hirsihuvila on nykyään kuin koti monille. Finnlamellilta löytyy hirsihuviloita monissa eri kokoluokissa.
Hirsihuvilat

Finnlamelli-hirsisaunat ja -piharakennukset

Hirsi hengittää samaa ilmaa kanssasi.
Hirsisaunat ja piharakennukset

Honka hirsihuvilat

Hongan lomakotivalikoima kattaa vaativimmatkin loma-asumisen tarpeet. Kodikkuus sekä toiminnallisuus ovat olleet suunnittelussa kantavana ajatuksena.
Honka hirsihuvilat

Honka hirsiset mökit ja saunamökit

Perinteistä puutalorakentamista kunnioittavien hirsitalojen julkisivuja hallitsevat ristikkoikkunat ja eri tasoissa polveilevat katot. Kauniit mökit istuvat suomalaiseen maisemaan.
Honka mökit ja saunamökit

Honka mökin laajennus

Kaipaatko lisätilaa mökille? Hanki modernia lisätilaa mökillesi Hongan Laajennuspalvelulla. Suunnitteluta siis mökkisi laajennus nyt.
Honka mökin laajennus

Jukkatalo huvilat

Jukkatalon huvilamallistosta löytyy monenlaiset ratkaisut suomalaiseen maisemaan. Tilaratkaisut tarjoavat monipuoliset käyttömahdollisuudet koko perheelle.
Jukkatalo Oy

Kontio-hirsihuvilat

Kontio tarjoaa laajan valikoiman upeita hirsimökkejä ja -huviloita, näyttävää perinnettä, luontoon sopivuutta mutta myös modernia mökki-ilmettä ja persoonallisia ratkaisuja Kontion tapaan.
Kontiotuote Oy

Alavus-ikkunat ja -ovet

Laadukkaat, suomalaiset ikkunat ja ovet kotimaiselta valmistajalta.
Alavus-ikkunat ja -ovet

Crawford autotallin nosto-ovi

Crawford Smart 42, Crawford Superior 42 ja Crawford Superior+ 42 autotallinovet ovat tyylikkäitä ja joka julkisivuun istuvia.
Autotallin ovi

Eko-Ikkuna - PVC-ikkunat

PVC-ikkuna on hyvä vaihtoehto rakennuksen ikkunaksi, olipa kyse kerrostalosta, pientalosta tai teollisuusrakennuksesta.
Eko-Ikkuna

Liune-väliovet

Liune Door on kotimaisen mitoituksen mukainen liukuva väliovi. Liukuovikokonaisuudessa ovilevy liukuu seinärakenteen sisään. Ovi ei ole enää koskaan tiellä! Yksi Liune-ovi antaa lisätilaa asumiseen 1-3 neliötä.
Aulis Lundell Oy

Lumon-lasiterassit

Lasitettu terassi tuo luonnon lähemmäksi. Lumon lasiterassi sopii hyvin erityyppisiin rakennuksiin, olipa kyseessä omakotitalo, rivitalo tai vapaa-ajan asunto. Haluatko ilmaisen suunnittelu- ja arviokäynnin koskien terassin laseja?
Lumon Suomi Oy

Lumon-parvekelasitukset

Lasitettu parveke suojaa huonolta säältä ja ilmassa lenteleviltä roskilta. Haluatko ilmaisen suunnittelu- ja arviokäynnin koskien parvekkeen laseja?
Lumon Suomi Oy

TERCA-julkisivutiilet

Tiili on turvallinen materiaali: se ei pala, lahoa eikä ruostu. Poltettu tiili kestää hyvin kosteus- ja lämpötilavaihteluja, ja se on vähän huoltoa vaativa rakennusmateriaali.
Wienerberger Oy Ab

Visor-kaihtimet

Visor-kaihtimet huokuvat skandinaavista henkeä. Kaihtimilla korvaat esimerkiksi vanhat sälekaihtimet kaikissa kodin tiloissa, oli kyseessä sitten parveke, terassi tai kotisi sisätilat.
Suomen Visor Oy

Weber rappaustuotteet ja julkisivupinnoitteet

Weberin julkisivuratkaisuissa on otettu huomioon myös energiatehokkuus.
Rappaustuotteet, julkisivupinnoitteet

Juridista konsultointiapua

JuriNet on Suomalaisten asianajotoimistojen yhteenliittymä, joka tarjoaa vaivattomasti ja edullisesti asianajopalveluja kaikille. Haluatko juridista konsultoitointiapua?
Jurinet Oy

Korjausrakentajalle suunnittelu- ja valvontapalvelut, Doventus Oy

Doventus on luotettava kolmen A:n yritys, joka hoitaa pää-, arkkitehti-, rakennus ja kokonaissuunnittelun sekä projektinjohdon ja valvonnan. Kaikki siis saman katon alta.
Suunnittelu- ja valvontapalvelut

Uudis- ja korjausrakentajalle suunnittelu- ja valvontapalvelut, Doventus Oy

Onko nyt aika toteuttaa unelmakotisi? Doventus palvelee rakentamisen suunnittelu- ja työnjohtoasioissa: arkkitehti-, rakenne- ja kokonaissuunnittelu sekä projektin ja työnjohto.
Kokonaisvaltainen rakennusprojektin hallinta

A la Carte -keittiökalusteet

Oman, uniikin A la Carte -keittiösi suunnittelutyö alkaa tekemästäsi ajanvarauksesta lähimmän keittiöasiantuntijan luo. Varaa nyt maksuton suunnitteluaika!
A la Carte

Allaway-keskuspölynimurit

Kotimaiset Allaway keskuspölynimurit ovat varma ja kestävä valinta, jota voit päivittää erilaisilla siivoustarvikkeilla ja lisävarusteilla.
Allaway Oy

Inaria liukuovikaapistot

Finnmirrorin valmistamat Inaria liukuovet ja kaapistot valmistetaan aina mittatilaustyönä sinun makusi ja toiveidesi mukaan. Yhdistele vapaasti eri materiaaleja ja värejä ja luo juuri sellainen kokonaisuus kuin sinä tarvitset.
Finnmirror Oy

Keittiömaailma -kalusteet

Keittiömaailma on täyden palvelun monimerkkimyymälä, jossa syntyy unelmiesi keittiö - ajatuksen tasolta asennukseen. Varaa nyt maksuton suunnitteluaika!
Keittiömaailma

Petra -keittiökalusteet

Petra-keittiöt on suunnitellut ja toteuttanut vuosien ajan erilaisia keittiöitä erilaisiin koteihin. Varaa nyt maksuton suunnitteluaika!
Petra keittiöt

Puzer-keskuspölynimurit

Puzer-keskuspölynimurin käyttömukavuus, erittäin hiljainen äänitaso ja saavutettava imurointitulos sekä mikropölyn poisto ovat ylivertaisia!
KP-Tekno Oy

Sovella-säilytysjärjestelmät

Ideoi ja toteuta mielesi mukainen säilytysratkaisu eteiseen, makuuhuoneeseen tai varastoon. Kun haluat suunnitteluapua, ota meihin yhteyttä.
Treston Oy

Sector Alarm kodinhälytysjärjestelmä


Sector Alarm kodinhälytysjärjestelmä

Aurinkoenergia - Biolan Ekoasuminen

Auringosta saadaan tuotettua sähköä Suomessa maaliskuusta lokakuun loppuun. Muinakin aikoina saadaan osa sähköstä tuotettua auringon voimalla.
Aurinkoenergia

BOSCH ilmalämpöpumput

Ilmassa on energiaa. Bosch on kehittänyt tekniikan, joka hyödyntää energiaa jopa -30 asteessa. Ilma/ilmalämpöpumput ovat ideaalisia kotiin tai kesämökille, jossa sähkölämmitys.
BOSCH ilmalämpöpumput

Bosch Ilma-vesilämpöpumppu

Bosch ilma-vesilämpöpumppu tekee energian säästämisestä helppoa hyödyntämällä ulkoilman energiaa sisätilojen ja käyttöveden lämmittämiseen.
Bosch Ilma-vesilämpöpumppu

Bosch maalämpöpumput

Maalämpö on maaperään, kallioon tai veteen varastoitunutta uusiutuvaa lämpöenergiaa. Asentamalla taloon maalämpöjärjestelmän, pääset käsiksi tuohon ehtymättömään, uusiutuvaan ja saasteettomaan lämpövarastoon.
Bosch maalämpöpumput

Eristetyt lämmitys- ja käyttövesiputkistot - Uponor

Uudisrakentajille. Veden ja lämmön siirtäminen pakaselle alttiissa paikoissa onnistuu turvallisesti ja huolettomasti eristettyjen putkistojen avulla.
Uponor Suomi Oy

Eskon Hormien kunnostus ja ilmanvaihtourakointi

Eskon on täyden palvelun hormitalo, joka suorittaa myös ilmanvaihtourakointia pieniin ja suuriin kohteisiin.
EsKon Oy

Ilmanvaihtojärjestelmä asennettuna


Swegon-ilmanvaihtolaitteet

Ilmanvaihtojärjestelmä remontointikohteeseen


Swegon-ilmanvaihtolaitteet

Ilmavesilämpöpumppu - STIEBEL ELTRON

Ilma-vesilämpöpumppu hyödyntää ulkoilmassa olevaa lämpöenergiaa ja käyttää sitä talon ja käyttöveden lämmitykseen. Jätä yhteydenottopyyntö edustajalle.
Ilmavesilämpöpumppu

IVT ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumpun asennuksen jälkeen pääset paitsi nauttimaan lämpimästä sisäilmasta, myös säästämään huomattavasti lämmityskustannuksissasi. Ilmalämpöpumpulla viilennät myös sisäilman kesähelteillä.
IVT ilmalämpöpumput

IVT ilma-vesilämpöpumput

Ilmavesilämpöpumppu on järkevä ratkaisu energiatehokkuuden parantamiseen vesikiertoisessa lämmitysjärjestelmässä. Keskiverto omakotitalossa sillä voidaan säästää jopa 60% energiaa lämmöntuotannossa.
IVT ilma-vesilämpöpumput

IVT maalämpöpumput

IVT tarjoaa yhden markkinoiden laajimmista lämpöpumppuvalikoimista. Niissä yhdistyy uusin tekniikka sekä tehokkuus, ympäristön huomioonottaminen ja taloudellisuus.
IVT maalämpöpumput

Jäteveden käsittelyjärjestelmän remontti - Uponor

Remontoijalle. Panospuhdistamot ovat vaatimukset täyttäviä, korkean puhdistustehon omaavia ja helppohoitoisia ratkaisuja jäteveden käsittelyyn haja-asutusalueelle.
Uponor Suomi Oy

Jätevesijärjestelmä-tarvikepaketti Uponor

Uudisrakentajalle haja-asutusalueen jätevesiratkaisut.
Uponor Suomi Oy

Kaikki LVI-järjestelmät uudisrakentajalle - Uponor

Uudisrakentajille. Lähetä lisäksi talosi LVI-suunnitelma. Saat lähetysohjeet sähköpostitse. Jos sinulla ei ole LVI-suunnitelmaa, voit tilata sen samalla kertaa Uponorilta.
Uponor Suomi Oy

Käyttövesi, viemärit ja IV asennettuna - Uponor

Uudisrakentajalle käyttövesi ja ilmanvaihtoratkaisut.
Uponor Suomi Oy

Käyttövesiremontti - Uponor

Remontoijalle. Uponor KOTI -käyttövesiremontti toteutetaan Uponor-komposiittijärjestelmällä pinta-asennuksena rakenteita rikkomatta.
Uponor Suomi Oy

Lattialämmityksen säätöjärjestelmän päivitys

Vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmän ohjauksen vaihto on helppoa. Uutta teknologiaa hyödyntävä langaton säätöjärjestelmä ohjaa lattialämmitystä entistä tarkemmin ja energiatehokkaammin.
Uponor Suomi Oy

Leakomatic

Leakomatic seuraa veden virtaamista ja katkaisee vedentulon automaattisesti vesivuodon sattuessa.
Leakomatic

Maalämpöpumppu - STIEBEL ELTRON

Maalämpöpumppu hyödyntää maaperän lämpöä kodin lämmitykseen ja viileyttä kodin jäähdytykseen. Jätä yhteydenottopyyntö edustajalle.
STIEBEL ELTRON Oy

Mondex-kivipatterit

Kivipatterin massa varaa tehokkaasti lämpöä ja luovuttaa sitä tasaisesti. Kiven pintalämpötila on myös alhaisempi kuin muissa pattereissa, mikä tekee patterista turvallisen.
Mondex-kivipatterit

NIBE ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu on ihanteellinen ratkaisu öljylämmityksen rinnalle säästämään energiaa. Lämmitysjärjestelmän asennus ei vaadi porauksia, vaan ilma-vesilämpöpumppu integroidaan osaksi olemassa olevaa lämmitysjärjestelmää.
NIBE ilma-vesilämpöpumput

NIBE maalämpöpumput

NIBEllä on kattava valikoima lämpöpumppuja. Maalämpöpumppuja löytyy eri koko- ja hintaluokissa.
NIBE maalämpöpumput

OptiWatti - Sähkölämmitteisen talon huonekohtainen lämmönsäätö

OptiWatilla voi ohjata suorasähkölämmityksellä toimivia patteri-, lattia-, katto- ja ikkunalämmityksiä, ilmalämpöpumppuja, lämminvesivaraajia sekä auton lämmittimiä. Suurin säästö ja paras viihtyvyys saadaan aikaiseksi, kun lämmitystä ohjataan ja optimoidaan huonekohtaisesti.
OptiWatti

Uponorin vesikiertoinen lattialämmitys ja/tai -viilennys

Samalla voit pyytää tarjouksen myös säätöjärjestelmän päivityksestä.
Uponor Suomi Oy

Vesikiertoinen lattialämmitys asennettuna - Uponor

Uudisrakentajalle. Lähetä lisäksi pohjapiirustus ja leikkauskuva niin saat tarjouksen tarvikepaketista. Saat lähetysohjeet sähköpostitse.
Uponor Suomi Oy

Vesikiertoinen lattialämmitys remonttikohteisiin - Uponor

Remontoijalle. Sähkö- tai vesipattereilla varustettu rakennus voidaan muuttaa esim. talon lattiaremontin yhteydessä vesikiertoisella lattilämmityksellä lämpiäväksi.
Uponor Suomi Oy

Vesikiertoisen lattialämmityksen huolto- ja säätöpalvelu

Uponor on koonnut ammattitaitoisen huolto- ja säätöpalveluverkoston, joka auttaa vesikiertoiseen lattialämmitykseen liittyvissä ongelmatilanteissa. LVI-alan ammattilainen etsii mahdollisen vian ja korjaa sen. HUOM! Toistaiseksi vain pääkaupunkiseudulla.
Uponor Suomi Oy

Vesikiertoisen patteriverkoston remontti - Uponor

Remontoijalle. Myös sähköpatterit voidaan vaihtaa kätevästi vesikiertoisiin, kun putkiverkoston tekemiseen käytetään Uponor-komposiittijärjestelmää.
Uponor Suomi Oy

Vestelli Jätevesijärjestelmät - Biopuhdistaja harmaille jätevesille

Vestellin Biopuhdistaja on harmaille vesille tarkoitettu helppokäyttöinen ja helposti asennettavissa oleva puhdistaja.
Biopuhdistaja

Wassis jätevedensuunnittelu

Wassis Oy:n ammattitaitoiset suunnittelijat hallitsevat LVI-suunnittelun sekä ympäristönsuojelulain ja hajajätevesiasetuksen vaatimukset talousjätevesien käsittelystä.
Jätevedensuunnittelu

Yhteydenotto ilmaisesta putkiremonttikartoituksesta

Tilaa nyt kotiisi veloitukseton kartoituskäynti. Paikallinen valtuutettu LVI-urakoitsija sopii kanssasi ajankohdan kotikäynnille. Kartoituskäynnin jälkeen saat tarjouksen kohteesi putkiremontista.
Uponor

Energiapaalut

Aurime - energiapaaluratkaisu on ympäristöystävällinen tapa tuottaa lämmitys- ja viilennysenergiaa.
SSAB teräspaalut

Geobear - maaperän painumaongelmien häiriöttömät ratkaisut

Geobear vahvistaa ja tasapainottaa asuintalojen vajonneet perustukset tai painuneet lattiat nopeasti, taloudellisesti ja häiriöttömästi.
POWERPILE Suomi Oy

Lammi TASSU -anturamuotti

Lammi-Kivitalot Oy tarjoaa Suomessa ainutlaatuisen, pitkälle konseptoidun palvelumallin, joka tarkoittaa rakentajan kannalta turvallisuutta, vaivattomuutta ja kokonaistaloudellisuutta.
Lammi TASSU -anturamuotti

Lammi-harkot

Lammi-Kivitalot Oy tarjoaa Suomessa ainutlaatuisen, pitkälle konseptoidun palvelumallin, joka tarkoittaa rakentajan kannalta turvallisuutta, vaivattomuutta ja kokonaistaloudellisuutta.
Lammi-harkot

Paalupiste ruuvipaaluperustus

Maahan kierrettävä ruuvipaalu on nopea ja vaivaton perustusmenetelmä. Paalupiste tarjoaa kattavan valikoiman käsin- ja koneasennettavia ruuvipaaluja.
Paalupiste Oy

Purkupalvelut Uudellamaalla

Purku Keinänen Oy tekee saneerauspurkuja ja teknisiä sisäpurkutöitä Uudellamaalla. Peruspurkujen lisäksi myös erikoispurkuja.
Purkupalvelut

SSAB teräspaalut

Teräspaalutus on kevyt ja nopea. Paalut tuodaan tontille samalla kalustolla kuin työkoneet. Paalutus ei aiheuta turhaa tärinää ja se voidaan toteuttaa myös talvella.
SSAB teräspaalut

Uponorin Radonin poisto -remontti

Remontoijalle. Voit tilata myös ainoastaan radonmittauksen.Uponorilta otetaan sinuun yhteyttä.
Uponor Suomi Oy

Uponorin sadevesi, salaojat ja radonin poisto -tarvikepaketti

Uudisrakentajalle tarvittavat ratkaisut perustusvaiheessa.
Uponor Suomi Oy

Finera-aidat ja -kaiteet vinyylistä

Vinyyliset rakennusmateriaalit kestävät niin kuumat kesät kuin kylmät talvetkin. Valitse terasseihin ja portaisiin kaiteet, jotka viimeistelevät talosi ulkonäön.
Finera Aitateollisuus Oy

Glan vinyyliset piha-aidat

Talosi on valmis, pihaistutukset on tehty — mutta mitä vielä puuttuu? Tontin rajaava kaunis aita? Mikäli haluat valita tukevan, kestävän ja lähes huoltovapaan aidan, on valintasi vinyyliaita.
Glan Oy

Laituritikkaat ja -tarvikkeet

Tukevat anodisoidut alumiiniset laituritikkaat ja -tarvikkeet ovat pitkäikäisiä ja helppo pitää puhtaana.
Kosken Metalli Oy

Pihatuotteet ja viherkatot

Pihan tulee olla sekä viihtyisä että toiminnallinen. Ako Garden -tuoteperheestä löytyvät betoniset pihakivet, maakellarit, kiviainekset, luonnonkivet kuin viherkatotkin. Kysy lisää ja pyydä tarjous!
AKO Garden

Puukomposiittilauta

MexyTech puukomposiittilaudat soveltuvat erinomaisesti terassikohteisiin, laitureihin, uima-altaan reunalle, tai minne vain, missä tarvitaan näyttäviä, kestäviä ja helppohoitoisia terassiratkaisuja ympärivuotiseen käyttöön.
Puukomposiittilauta

Rudus-pihakivet ja maisematuotteet

Ruduksen valikoimassa on pihakiviä ja -laattoja, reunakiviä, muurikiviä ja porraskiviä.
Rudus-pihakivet ja maisematuotteet

Uponor Garden Hub

Uusi Garden Hub on vasta tulossa rautakauppoihin, mutta jättämällä yhteydenottopyynnön, saat mahdollisuuden tilata tuotteen lähimpään K-Rautaan.
Garden Hub

ABB asennuskalusteet

Toimintavarmat, turvalliset ja helposti asennettavat ABB:n asennuskalusteista löytyy jokaiseen kohteeseen sopiva ratkaisu.
sähköasennuskalusteet

ABB NäpsäSMART-sähkökeskukset

ABB:n NäpsäSMART-mittauskeskuksia voidaan käyttää sekä rakennusaikana että jättää valmiiseen rakennukseen.
sähkökeskukset

ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmä

ABB-free@home on helppokäyttöinen järjestelmä kodin ohjausten automatisointiin - valaistus, lämmitys, ilmastointi, kaihtimet, ovipuhelin, tilanneohjaukset sekä järjestelmän toiminta.
ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmä

ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmä

ABB-Welcome-tuotteilla voi helposti toteuttaa juuri sopivan ovipuhelinjärjestelmän lisätoimintoineen kaikkiin kohteisiin.
ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmä

LedStore

LedStoren valaistussuunnitelma tehdään asiakkaan toiveiden mukaan ja varmistaen, että asunnossa on valoa riittävästi. Haluaisitko ilmaisen suunnitelman?
Lamppukauppa Led Store Oy

KIKKA-alumiiniset lauderungot

Kääntyvät alumiiniset lauderungot ovat erinomainen vaihtoehto saunaan.
Kosken Metalli Oy

Mondex-kivikiukaat

Mondex on yli 20-vuotias suomalainen perheyhtiö Kokkolasta, jonka tuotteiden valmistus tapahtuu kotimaassa. Mondexin valikoimista löytyy sekä sähkö- että puukiukaita.
Mondex-kivikiukaat

SunSaunan saunapaketti

Sun Saunan valikoima sisältää täydellisen saunan sisustuskokonaisuuden, valmislauteet, paneelit, kuituvalaisimet, lasiseinät- ja lasiovet sekä kiukaat. Tarjouksen pyytäessäsi saat aina myös mittakuvat ja 3D-kuvat saunatilasta kustannuslaskelman liitteenä!
Sun Sauna Oy

Tulikiven puukiukaat

Tulikiven puukiukaat tuovat tulisijan tunnelman saunaan. Suuri lasiluukku avaa esteettömän näkymän tulipesän liekkeihin ja tuo tulen tunnelmallisen valon löylyhuoneeseen.
Tulikivi Oyj

Tulikiven sähkökiukaat

Tulikivi-sähkökiukaissa kivitilan lämpötilan ohjaaminen pitää kiukaan kivet tasaisen lämpiminä ja antaa jo matalissa saunatilan lämpötiloissa miellyttävän kosteat löylyt.
Tulikivi Oyj

Grado Design -teräsportaat

Suomalaisena käsityönä valmistetut teräsportaat nostavat asumisen tason ja tyylikkyyden aivan uudelle tasolle.
Grado Design Oy

Huliswood Kelopaneeli

Kelopaneelin avulla saat tunturimökin tunnelmaa kotisi seinäpintaan. Paneeli on helppo asentaa ja saat sen avulla nopeasti valmista sekä kaunista seinäpintaa.
Huliswood Kelopaneeli

Lappiportaat kotiin

Lappiporras kestää elämää. Moderneista materiaaleista syntyy portaat, jotka istuvat vuosi vuoden jälkeen juuri sinun tyyliisi. Portaat erilaisiin rakentamisen tarpeisiin.
Lappiporras Oy

Liune-sisäkattojärjestelmä

Yksi teräsprofiili luo koko rakenteen ja kipsilevyt asennetaan suoraan teräsprofiiliin. Sisäkattorakenne antaa hyvän piilopaikan ilmanvaihtokanaville tai siihen on helppo upottaa valaisimet.
Aulis Lundell Oy

Ainoakoti

Ainoakoti on saatavilla kolmella tavalla; muuttovalmiina, sisustusvalmiina tai talopakettina. Eli juuri niin valmiina kuin toivot ja sinulle parhaiten sopii.
Ainoakoti

Finnlamelli-hirsitalot

Massiivinen hirsi on komea ratkaisu talosi seinämateriaaliksi. Finnlamellin kehittämä, lähes painumaton lamellihirsi on mittatarkka. Se näyttää ja tuntuu hyvältä eikä halkeile.
Hirsitalot

Honka-hirsitalot

Honka-hirsikotien valikoima on laaja ja tarjoaa vaihtoehdon niin perinteiseen kuin moderniinkin makuun. Tuloksena on terveellinen koti, jossa on hyvä sisäilma, miellyttävä akustiikka ja kosteusturvalliset rakenteet.
Honka omakotitalot

Huliswood Kelokehikot

Huliswoodin kelokehikoista saat itsellesi unelmiesi mökin tai vaikka kodin. Kauniisti harmaantunut kelopuu kestää aikaa ja myrskysäät.
Kelokehikot

Jetta-Talo

Jetta-Talo on yksi Suomen merkittävimmistä puutaloja valmistavista talotehtaista. Yksilölliset talomallit toimitetaan valitsemassasi valmiusasteessa.
Jetta-Talo

Jukkatalo omakotitalot

Miten haluatkaan kotisi rakentaa, Jukkatalon vaihtoehdoista löydät itsellesi sopivan ratkaisun. Muuttovalmis, sisusta itse vai talopaketti? - Mikä sopii sinulle?
Jukkatalo Oy

Kontio-hirsitalot

Astu Kontion maailmaan ja avaa ovi aitoon puutaloasumiseen. Ajattoman tyylikkäät hirsitalot sopivat hyvin nykyaikaiseen vapaa-aikaan tai kodiksi perheellesi.
Kontiotuote Oy

Kuusamo Hirsitalot, -huvilat ja -saunat

Talomallistomme sisältää yli 50 talomallia, joista useimmista löytyy myös valmiita muunnoksia. Huvila- ja mökkimallistomme sisältää 28 hirsimökkiä, joissa lähes kaikissa on valmiina myös sauna.
Kuusamo Hirsitalot, -huvilat ja -saunat

Lammi-kivitalot

Lammi-Kivitalot Oy tarjoaa Suomessa ainutlaatuisen, pitkälle konseptoidun palvelumallin, joka tarkoittaa rakentajan kannalta turvallisuutta, vaivattomuutta ja kokonaistaloudellisuutta.
Lammi-kivitalot

Liune-väliseinäjärjestelmä

Teräsrunkoiset Liune kipsilevyseinät ovat kevytrakenteisia. Teräsrungon etuna on elämättömyys. Rakenteet ovat helppoja asentaa.
Aulis Lundell Oy

Mestaritallien autotallit

Autotalli ja -katos tekevät jokapäiväisestä elämästä helpompaa. Mallistoon kuuluu yhden- ja kahden auton tallit ja lähes kaikkiin malleihin on suunniteltu varasto.
Mestaritallit Oy

Parma ontelolaatat

Parman ontelolaatat soveltuvat käytettäviksi välipohjarakenteena kaikkien kivirakenteisten seinämateriaalien, harkkojen, elementtien ja paikallavalun kanssa.
Parma ontelolaatat

Porotherm-kennoharkkotalo

Porotherm-kennoharkkotalo on täystiilitalouutuus Suomessa. Sen runko rakentuu kennorakenteisista massiiviharkoista ja valmiin ulkoseinän eristeenä toimii pelkästään kennojen sisällä oleva ilma.
Wienerberger Oy Ab

Terca-täystiilitalo

Terca -tiilitalo koostuu runkotiilestä, julkisivutiilestä sekä tiilien väliin jäävästä vuorivilla- tai -SPU-eristeestä. Terca-tiilitalot ovat yksilöllisiä. Jätä yhteydenottopyyntö.
Wienerberger Oy Ab

Schiedel hormit

Schiedel-valmispiippu sopii omakotitalojen, pari- ja rivitalojen, lomamökkien ja saunojen uuneihin, takkoihin, kiukaisiin, saunapatoihin, kamiinoihin ja lämmityskattiloihin.
Schiedel hormit

Tulikiven keraaminen tulisija

Keraaminen tulisija on komea sisustuselementti. Muunneltavuus on lähes rajaton. Keraamiset takat voidaan liittää Tulikivi Green W10 -vesilämmitysjärjestelmään.
Tulikivi Oyj

Tulikiven vuolukivitulisijat

Tulikivi-tulisijan taika perustuu vuolukiven erinomaiseen lämmönvaraus- ja lämmönjohtokykyyn. Tulikivi-takkaa on saatavissa myös ns. vesikiertotakkana.
Tulikivi Oyj

Kurasyöppö kura-allas

Kura-altaan päällä saa puhdistettua kuraiset kengät, lastenvaunujen ja pyörätuolien renkaat, harrastevälineet, puutarhatyökalut, lemmikkien turkit - kaiken kuran ja lian, mitä ulkoa sisälle ajautuu.
Kura-allas

Icopal-bitumikate

Bitumikate on moneen mukautuva vesikate. Se soveltuu erityisen hyvin monimuotoisille katoille: taipuisana sillä saa toimivasti tiivistettyä myös jiirit, kulmat ja muut yksityiskohdat.
Bitumikatto

Katepal-bitumikate

Bitumikatto näyttää parhaat puolensa vaihtelevassa ilmastossa. Kate toimii kosteusteknisesti oikein, kun se asennetaan kunnon alustalle. Tuotemallisto on laaja.
Bitumikattolaatta

Kikka-kattoturvatuotteet

CE-merkityt Kikka-kattoturvallisuustuotteet ovat laadukas ja turvallinen valinta.
Kosken Metalli Oy

Kikka-piipunhatut

Kikka-piipunhattu on savupiipun paras kaveri. Sen suojassa piippu ei murene, vaan kestää sortumatta ankarat sään vaihtelut vuodesta toiseen.
Kosken Metalli Oy

Ormax-Tiilikatto

Tiilikatto on kaunis ja järkevä valinta: pitkäikäinen, helppohoitoinen, säänkestävä ja äänetön. Täydellinen kattotoimitus on helppo ratkaisu niin uuden rakentajalle kuin katon vaihtajallekin.
Ormax Monier Oy

Pisko-vesikaton varusteet

Pisko-tuotteet on suunniteltu niin että niiden asennus on helppoa ja turvallista. Tuotteiden elinkaari on pitkä ja soveltuvuus Skandinaavisiin vaativiin olosuhteisiin erinomainen.
Pisko-vesikaton varusteet

Pyydä tarjous materiaalipaketista ilman asennusta

Ruukilta saat kaiken mitä katollesi tarvitset: toimivat alusrakenteet, katemateriaalit, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmän.
Ruukki-katto

Ruukki teräskatto uudiskohteeseen


Ruukki teräskatto uudiskohteeseen

Tilaa ilmainen arviokäynti ja tarjous kattoremontista

Ruukin Kattomestari tulee käymään kohteeseen silloin, kun kohteessa on tarve vaihtaa kate uuteen ja halutaan jättää tarjouspyyntö uudesta katteesta asennettuna.
Ruukki Construction Oy / kattotuotteet

Vesivekin kattoturvatuotteet

Tikkaat, lumiesteet ja kattosillat ovat merkittävä kiinteistön turvallisuustekijä. Valitse SFS-sertifioituja tuotteita - varmistat lujuuden lisäksi pintakäsittelyn kestävyyden.
Vesivek Oy

Vesivekin sadevesijärjestelmät

Vesivekin polttomaalatusta alumiinista valmistettu sadevesijärjestelmä on kestävä ja pitkäikäinen ratkaisu.
Vesivek Oy

Tarkista tiedot ja lähetä yhteydenottopyyntö


Hanketiedot
kk
vuosi 20


Yhteystiedot

@
Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.


Antamanne tiedot välitetään yllämainituille tahoille jatkokäsittelyyn. Jokainen tarjoaja on vuorollaan yhteydessä pyyntönne käsittelemiseksi.

Odota, ladataan...

Tietoja siirretään palvelimelle. Ole hyvä ja odota.