BMI Ormax -tiilikatto

Tiilikatto on kestävä, näyttävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Jykevä tiilikatto eristää tehokkaasti ulkoa tulevia ääniä. Se ei ropise sateessa eikä kolise tuulella tai auringon paahteessa. Tiilikatto sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. BMI Ormax -kattotiilissä löytyy malleja ja värejä jokaiseen kaltevaan kattoon. Täydellinen kattotoimitus on helppo ratkaisu niin uuden rakentajalle kuin katonvaihtajallekin.

Katto on paljon muutakin kuin sen näkyvät osat! Kattorakenteen avulla voi säästää paljon energiaa. Yläpohjan lisäeristys kannattaa, jos sille on tilaa. Samalla poistetaan vanhat aluskatteet ja asennetaan uusi aluskate. Uusi rakenne antaa kattosi hengittää. Kun valitset katon Monierilta, saat täydellisen katon, johon sisältyvät kaikki tarvittavat, määräysten mukaiset varusteet.

Ormax-tiilikatto suunniteltu Suomen olosuhteisiin

Tiilikaton suosio on kasvanut jo pitkään. Perinteiden kunnioitus ja pyrkimys kestävämpään rakentamiseen saavat yhä useamman suomalaisen valitsemaan ja myös vaihtamaan talonsa vanhan vesikatteen tiilikatoksi. Jykevä tiilikatto eristää tehokkaasti ulkoa tulevia ääniä, se ei ropise eikä kolise ankarammissakaan olosuhteissa.

BMI Ormax-tuotteet Rakentaja.fi-verkkokaupassa