Aroma Sense suihkupäät

Voiko suihkupäätä vaihtamalla hoitaa atooppista ihoa, suodattaa klooria vedestä, vähentää vedenkulutusta ja vähentää kalkkisaostumia? Kyllä voi. Aroma Sense suihkupäät on varustettu vaihdettavilla suodattimilla, joita saa joko neutraalina tai miedoilla tuoksuilla varustettuna. Samalla lisäät kotiisi uuden ulottuvuuden kylpyhuoneeseesi ja voit alkaa nauttia spa kokemuksesta myös kotonasi.

Aroma Sense systeemi on erinomainen vaihtoehto myös hotelleihin, uimahalleihin ja vaikka kampaamoihin. Kloorin, kalkin ja raudan neutralointi vedestä ja aromaattinen suihku ovat ainutlaatuinen kokemus asiakkaille. Lisäksi veden kulutusta vähentävät suihkupäät säästävät vesilaskussa ja kalkin vähentyminen sekä kalkin kertymisen pienentyminen säästää siivouskuluissa vuositasolla mukavasti.


Aroma Sense suihkupäät

Aroma Sense tuotevalikoima

Aroma Sense tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset suihkupäät aina hierovista sadesuihkuihin. Kaikkiin suihkupäihin on saatavilla suodattimia ja erilaisia aromageeli tuoksuja. Aromageelipatruunat sisältävät C-vitamiinia, joka neutralisoi veteen lisätyn kloorin haitallisia vaikutuksia. C-vitamiinipatruunaa on saatavana myös tuoksuttomana.

TUTUSTU MYÖS