Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Rautalankamallia kaivataa...

Ylä-, ala- ja välipohjat

Kysytty: 14.5.2003 klo:8:29
Onpa hyvä että Marjaana on sinnikäs, heitän vettä kiukaalle...Olen seuraillut tätä kellarisauna-ilmanvaihtokeskustelua, ja mitä pidemmälle se menee sitä enemmän putoan kärryiltä....siis eikö kiukaalla ole merkitystä tässä asiassa? Missä se tuloilma silloin pitäisi olla jos on puukiuas? Onko ne tulot ja menot eripaikassa jos kiuas on sähkölämmitteinen???Virallinen vastaus
Vastaajan ongelmana on aina se, että ei näe tilannetta. Silloin on hyvä, että kysyjä syventää aina vastaustaan. Tämä on myös syynä usein siihen, että kehotamme ottamaan yhteyttä paikalliseen asiantuntijaan. Tätäkin menettelyä jotkut ovat kehdanneet arvostella. Jos kyseessä olisikin tavallinen sauna ja sen ilmastointi, asia olisi ratkennut jo aikoja (ilmeisesti), mutta nyt onkin kyse erikoistapauksesta. Mielestäni hyvä rautalankamalli normaaliin saunaan löytyy oheisesta linkistä.

Kysymykseen/vastaukseen on liitetty lisäinformaatio linkki ->>
Arvostele vastaus kysymykseen "Ylä-, ala- ja välipohjat / Rautalankamallia kaivataa...":

HUOM! Voit kysyä jatkokysymyksen liittyen aikaisempaan kysymykseesi

Kysy Jatkokysymys

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: