Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Muovimaton alusta?

Ylä-, ala- ja välipohjat

Kysytty: 5.6.2003 klo:21:51
Vanhan muovimaton alta paljastui lastulevylattia. Ongelma on että vanhasta muovimatosta jää lastulevyn pintaan vanhaa liimaa ja "villaa". Voinko laittaa lastulevyyn esim. huopaa tai ohutta kovalevyä ennen uutta muovimattoa vai onko parempi vain yrittää puhdistaa ja tasoittaa lastulevy. Toimisiko huopa lisäeristeenä muovimaton alla vai voiko siitä olla jotakin haittaa? Kannattaisiko se kiinnittää liimaamalla vai naulaamalla? Kiitos!Virallinen vastaus
Jos liimaa jää vain paikoittain kiinni levyyn, sitä voi yrittää irrottaa kuumailmapuhaltimella. Varsin vähällä lämmityksellä ja lastalla liima irtoaa. Jos liimaa jää laajalti, sitä ei kannata yrittää peittää millään huovalla tai levyllä. Ainakin huovan läpi liimakuvio tulee näkyviin uuteen mattoon. Ehdotan saneeraustasoitteen levittämistä yli koko levypinnan. Tuosta liimapohjasta kannattaa keskustella Oprirocin teknisen neuvonnan kanssa.

Kysymykseen/vastaukseen on liitetty lisäinformaatio linkki ->>
Arvostele vastaus kysymykseen "Ylä-, ala- ja välipohjat / Muovimaton alusta?":

HUOM! Voit kysyä jatkokysymyksen liittyen aikaisempaan kysymykseesi

Kysy Jatkokysymys

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa