Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

microbi orjunta

Ylä-, ala- ja välipohjat

Kysytty: 8.4.2005 klo:4:34
Hei! Onko mitään kemiallista ainetta alapohjen puurakenteissa mahdollisesti olevan home,sädesieni,microbi kasvustojen tuhoamiseen ja suojaamiseen tulevilta "hyökkäyksiltä.Boracolin minä tiedänkin,mutta onko muita.Jostakin luin,että denaturoitu sprii kävisi myös.Jatko suojaukseen joku neuvoi rakennushienokalkkia tai parmua.Mitähän nämä mahtaa olla. Aineita mielellään ihan kauppamerkeittäin. Kiitoksia PP

PePa Käyttäjä on mies
Kysymyksiä: 19 kplVirallinen vastaus
Jos alapohjan puurakenteet ovat jo saastuneet, on tarkoituksenmukaisempaa uusia rakenteet. Tässä yhteydessä voit käyttää booriyhdisteitä estämään uudelleen kasvua. Sprii on tarkoitettu hetkelliseen bakteerien torjuntaan. Merkittävästi parempi hetkellinen tulos saadaan otsonoinnilla. Kalkkia on käytetty homeiden ja sienien torjuntaan pitkään. Kellarin seinät kalkittiin, samoin navetan, ja saatiin kasvu pysähtymään. Ensin tehdään kaikki mahdollinen ongelman poistamiseen. Sitten tehdään ennaltaehkäisy, joista paras on hyvä alapohjan tuuletus.

Arvostele vastaus kysymykseen "Ylä-, ala- ja välipohjat / microbi orjunta":

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: