Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

lattiarakennemuutos

Ylä-, ala- ja välipohjat

Kysytty: 21.4.2007 klo:10:02
Mikäli haluan poistaa nykyisen puukoolauksen (koolaus betonilaatan päällä, eristettä koolauksen ja betonin välissä n. 20 cm) makuuhuoneen lattiasta ja vaihtaa sen betonilattiaksi, onko se toimenpiteenä seuraavanlainen: koolaus ja villat pois, nykyisen betonilaatan päälle eriste (finfoam tai vast.), sitten valu, jonka päälle lattiapinnoitteet? Nykyinen rakenne tarkastettu ja toimiva, mielenkiinnosta kysyn...

profiilikuva
pöö Käyttäjä on mies
Kysymyksiä: 28 kplVirallinen vastaus
Yksinkertaisuudessaan tuo on noin. Todennäköisesti kuitenkin ulkoseinärakenne on puusta, ja menee alalaattaan asti. Runkorakenne ja betoni eivät saa olla tekemisissä keskenään. Kaikki uuteen rakenteeseen rajoittuvat seinät pitää katkaista alapäästään, muurata niiden alle harkko, joka nousee uuden lattiapinnan tasolle.

Arvostele vastaus kysymykseen "Ylä-, ala- ja välipohjat / lattiarakennemuutos":

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: