Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

uusinta.

Vesikatto

Kysytty: 22.4.2006 klo:15:33
Kysyin 07.04.2006. Otsikko rimotus. Lisäisin uusinta kysymyksen. Ongelma ei poistu koska lumi täytyy poistaa kolalla . Jos ruuveilla paikataan vanhat rofiilin päällä olevat reiät, niin kolalla ruuvit varmasti ovat taas irti ja harmit jatkuvat. Olisikko popniitti parempi keino. tulisikko siitä veden pitävä. esm: popniitti ja tiiviste. Nevohan oli kiinnittää pelti tasaiselta kohdalta ja vanhat reiät ruuvilla ja tiivisteellä

late Käyttäjä on mies
metallityöt
Sepäntyöt
Kysymyksiä: 5 kplVirallinen vastaus
Ensimmäiseksi kannattaa keskustella jonkun rakennesuunnittelijan kanssa, pitääkö lumi todella poistaa katolta, vai kestävätkö rakenteet ylisuurenkin lumikuorman. Hyvin usein lumen poisto tehdään turhaan. Profiilin päällä olevan reiän voi korjata popniitillä. Osta leveälaippaisia niittejä ja niihin sopiva neobreenikumitiiviste.

Arvostele vastaus kysymykseen "Vesikatto / uusinta.":