Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Tasakaton korjaaminen vai kattomuodon muuttaminen?

Vesikatto

Kysytty: 22.10.2007 klo:13:25
Harkitsen vuonna -71 rakennetun tiilitalon ostamista ja haluaisin tiedustella olisiko järkevämpää korjauttaa nykyinen huonokuntoinen tasakatto, eli vaihdattaa huovat ja oikoa painaumat vai teettää ihan perusteellinen kattomuodon muutos esimerkiksi harjakatoksi tai aumakatoksi? Talon kokonaisneliömäärä on 203 neliötä ja se on L-muotoinen. Nykyisen tasakaton materiaali on huopa ja kattotyyppi on välittäjän antamien tietojen mukaan "Sisäkaato" (mitä tämä sitten tarkoittaakaan..) Minkä hintaiseksi nämä eri remonttimuodot tulisi? Tuleeko aumakatto kalliimmaksi kuin harjakatto? Kiitos avusta!

Kiana
Kysymyksiä: 1 kplVirallinen vastaus
Sisäkaato tarkoittaa sitä, että vesi katolta poistuu katon keskelle asennetuista kattokaivoista, eikä räystäiltä. Remonttimuotojen hintaa on v...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Vesikatto / Tasakaton korjaaminen vai kattomuodon muuttaminen?":