Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Räystäskaista

Vesikatto

Kysytty: 30.7.2005 klo:10:26
Asentelen kevythirsisen "valmisvaraston" ns. pulpettikattoon palahuopakattoa. Aluskateen päälle olen tippapellittänyt katon kaikki räystäät. Kysyn kannattaako laittaa räystäskaista myös kaikkille räystäille ympäri tippapellin päälle vai vainko vain alaräystäälle? Riittääkö räystäskaistan kiinnitykseen sen oma itseliimautuvuus vai varmistetaanko se vielä nauloin?

Kysyjä
Kysymyksiä: 4 kplVirallinen vastaus
Tippapelti tulee aluskatteen alle. Räystäskaista tulee vain räystäälle. Se kiinnitetään yläpäästään nauloilla. Jos epäilet sen pysyvyyttä, voit palahuovan alta lyödä kaistan kiinni myös räystäältä.

Arvostele vastaus kysymykseen "Vesikatto / Räystäskaista":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Bitumihuopakaista sokkelin ja mv. laatan päällä

Kesämökkimme kevytsoraharkkoisen sokkelin ja alaohjauspuun välissä kosteuseristeenä on 35cm leveä ns. "räystäskaista" ulottuen 20 senttiä samalla tasolla olevan maanvar...