Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

SFA silppuripumppu

Vesi ja viemäröinti

Kysytty: 23.3.2009 klo:10:20

Minulle on tulossa talokohtainen pumppukaivo talon taakse josta menee kunnaliseen viemäriverkostoon jätevesi. Minulla on kuitenkin seuraavalainen ongelma toisessa rakenuksessa n.60 m pääss raon vesi-WC ja on aikomus sinne sijoittaa seuraavalainen: Callidus.fi sivuilla oleva SFA silppuripumppu, niin onko ko.laite sellainen joka kannataisi sijoitta vai uppopumppu entiseen isoo umpisäilöön (30kuution) entinen maat.käytössä virtsakaivo. josta sitten johtaa putkistona pumppukaivoon.


Anonyymi130115 Käyttäjä on mies
kyllä se siitä
Kysymyksiä: 3 kplVirallinen vastaus
Vanhaa virtsakaivoa ei mielestäni kannata käyttää. Jos normaalin viemärin rakentaminen toisesta rakennuksesta on hankalaa, silloin voit harkita repijäpumpun ja ohuen viemärin asentamista. Selvitä vesilaitoksen kanssa tuleva järjestely.

Arvostele vastaus kysymykseen "Vesi ja viemäröinti / SFA silppuripumppu":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: