Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

mökkivesi

Vesi ja viemäröinti

Kysytty: 9.8.2003 klo:19:53
Meillä on ulkosaaristossa oleva mökki porakaivolla, jonka vesi on erittäin rautapitoista. Miten sen puhdistaminen onnistuu tai vaihtoehtoisesti, miten voi kerätä sadevettä suuria määriä ilman, että se pilaantuu. Aurinkosähköjärjestelmä on.Virallinen vastaus
Jos tuossa makeanveden pussissa riittää vettä, ensisijaisesti suosittelen suodattimen hankkimista. Silloin saadaan talousvesi kantamatta paikalle. Sadeveden keräily ei tahdo onnistua, kun viime vuosien kokemuksen mukaan silloin ei sada kun vietetään lomaa. Ilmeisesti vedessä ei ole muuta haittaa, kuin tuo rauta. Putkiliikkeistä voi kysyä suodatinta. ilmeisesti tuo pumpun paine ja teho riittää suodattimelle. En kuitenkaan suosittele suodatinta, joka painaa kaivoon ilmastettua vettä. Se voi tukkia kaivon, jos hapettunut rauta ei tule tehokkaasti kaivosta pois.

Arvostele vastaus kysymykseen "Vesi ja viemäröinti / mökkivesi":

HUOM! Voit kysyä jatkokysymyksen liittyen aikaisempaan kysymykseesi

Kysy Jatkokysymys

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: