Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

kuumavesipoileri

Vesi ja viemäröinti

Kysytty: 18.1.2004 klo:14:44
Rivitalo rakennettu 20 v. sitten. Kuumavesipoilerin alle ei ole tehty lattiakaivoa. Nyt varoventtiilistä tuleva vesi menee pieneen muovipurkkiin joka pitää muistaa tyhjentää joka päivä. Kysyn, saako varoventtiilistä johtaa veden (katon kautta) 10 millin kupariputkella käytävän toisella puolella olevaan pesuhuoneen lattialle josta se menee lattiakaivoon.

Roope Käyttäjä on mies
Kysymyksiä: 4 kplVirallinen vastaus
Voi olla, että tuolloin ei ole vaadittu lattiakaivoa tuohon tilaan. Varaajan varolaitteen pitää olla avoin poistoputkeltaan. Ilmeisesti joudut ensin nostamaan putken varoventtiilistä ylös kattoon. Tällä menettelyllä putkeen jää vettä. Putki ei ole tällöin enää avoin. Mielestäni et voi tuota toteuttaa noin ja sinun on keksittävä jotain muuta ratkaisuksi.

Arvostele vastaus kysymykseen "Vesi ja viemäröinti / kuumavesipoileri":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: