Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Jätevesiviemäröinti

Vesi ja viemäröinti

Kysytty: 29.12.2004 klo:7:46
Rintamamiestaloomme on edellinen asukas tehnyt/teettänyt viemäröinnit. Vesienkäsittelyluvassa on määrätty, että WC-, astianpesukone- ja pyykinpesukonejätevedet on johdettava umpisäiliöön ja muut vedet voidaan käsitellä 2-osaisessa saostuskaivossa ja imeytyskentässä. Nyt kuitenkin olen havainnut, että ainoastaan WC-pönttöjen jätevedet menee umpisäiliöön ja muut imeytyskenttään. Kuka on vastuussa, virheestä ja kuka maksaa muutostyöt jos ympäristölupaviranomainen vaatii muutosta? Nyt kun jokaisen hajaasutusalueella asuvan on tehtävä selvitys jätevesien käsittelystä, miten toimin? Annanko tiedot luvan mukaisesta käsittelystä vai todellisesta? Kaupat talosta on tehty n. 2 vuotta sitten. Ostohetkellä luotin, että viemäröinnit on tehty lupien mukaisesti.
Virallinen vastaus
Olisitko voinut havaita tuon virheen ennen kaupantekoa, ja saitko silloin jo tietää tuon lupaehdon? Työlle ei ilmeisesti ole tehty lopputarkastusta, tai tarkastuksessa ei ole havaittu virhettä. Tehtävässä viemäriselvityksessä teet v...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Vesi ja viemäröinti / Jätevesiviemäröinti":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: