Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Epämääräistä hajua kylpyhuoneessa

Vesi ja viemäröinti

Kysytty: 4.12.2007 klo:13:03
Asun v. 82 rakennetussa kerrostalossa (kerros 3/3). Kylpyhuoneeseen tulee melkein päivittäin usein iltaisin ja viikonloppuisin päivälläkin mitä erilaisimpia hajuja. Olen melko varma, että ongelma on jotenkin kytköksissä ilmastointiin. Jonkun kerran on selvästi huomannut,että rappukäytävässä haisee kokattu ruoka. Ja kun menee kotona WC:hen siellä on täsmälleen sama haju. Muita tuntuvia hajuja on mm. 'käry', mahdollisesti tupakka. Huoltoyhtiö on tiivistänyt pöntön poistoputken, lavuaarin putken ja lattian välisen liitoksen, tarkistanut hajulukon ja pumpannut lattiakaivon. Epäilen hajun tulevan lavuaarista. Varmaa lähdettä en osaa sanoa. Kiitos!

J.K.
Kysymyksiä: 2 kplVirallinen vastaus
Lavuaarista ei voi tulla tupakan eikä ruuan hajua. Viemärin haju voi tulla lavuaarista. Tuo voisi viitata siihen, että viemärissä on tukos. Tuo kannattaa v...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Vesi ja viemäröinti / Epämääräistä hajua kylpyhuoneessa":