Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Ääniongelmia

Väliseinät ja portaat

Kysytty: 13.3.2006 klo:9:00
Asun 1994 valmistuneessa rivitalossa. Ongelma on se että naapureiden keittiökaapistot ovat kiinni asuntojemme välisessä seinässä joka meidän puolellamme on lähes koko asunnon pituinen olohuoneen seinä. Heidän on käytännössä mahdotonta sulkea keittiön kaappien ovia ilman että meidän puolellamme koko talo tömähtää. Siis väliseinä tärähtää kun keittiön kaapin ovet suljetaan. Tämä on todella häiritsevää. Muutoin äänieristys on suorastaan loistava. Voiko tälle ongelmalle tehdä jotain ilman että pitää mennä naapureiden puolelle? Talo on puurakenteinen ja väliseinät cyprokia.Virallinen vastaus
Olisiko niin, että naapurin kalusteiden ovista olisivat vaimennustarrat irronneet. Tämä on vain huomio, joka kannattaa hyvässä yhteisymmärryksessä tarkastaa. Tuohon voi kokeilla lisätä seinään ainakin yhden Gyproc-levyn. Sillä saa seinän massaa lisättyä. Muuta hyvää ratkaisua en keksi.

Arvostele vastaus kysymykseen "Väliseinät ja portaat / Ääniongelmia":

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: