Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Etana-Dynamiitti

Työkalut, vuokrakoneet

Kysytty: 3.7.2004 klo:13:50
Olen kuullut, että kiviä voi halkaista kyseisellä aineella. Mutta mistä kyseistä ainetta saa? Teen rintamamies taloon pesuhuone, sauna ja WC remonttia ja tarvisi saada yksi isokivi pois viemärin tieltä. Tietty jos jotain muita keinoja on niin olisin myös kiitollinen vinkeistä.
Virallinen vastaus
Jos et halua käyttää panostajaa, tai ampuminen ei onnistu, voit hakea mainitsemaasi ainetta rautakaupasta. Noudata tuotteen ohjeita.

Arvostele vastaus kysymykseen "Työkalut, vuokrakoneet / Etana-Dynamiitti":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Räjäytys?

Kaivan salaojia ja alkaa näyttää siltä että Dynamiitti-miestä aletaan tarvitsemaan. Ihmiset pelottelivat kaivuun alkaessa että jos joudun räjäytys hommiin niin on sitten...

luonnonkivijalan eristys sisäpuolelta

remontoin 30-luvun hirsitaloa.aloitin massiivisen projektin kun purin lastulevy sekä lankkulattiat.sitten piikkasin laatan pois.puru eristeet oli kunnossa.sekä lattian ka...