Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Akkuporakone

Työkalut, vuokrakoneet

Kysytty: 29.7.2009 klo:12:20

Ostin halvan akkuporakoneen, koska siinä on viiden vuoden takuu. Takuusta on jäljellä vielä pari vuotta. Kone toimii hyvin, mutta kaksi akkua eivät. Ne toimivat pari kolme latausta, mutta sen jälkeen ne eivät ole ottaneet virtaa ollenkaan. Akut eivät kuulu takuuseen. Uudet akut maksavat paljon. Onko mitään tehtävissä? Mikä on tärkeintä valitessani konetta: voltit, ampeerit, vääntö, merkki. Mikä akku on paras?


osmoosi Käyttäjä on mies
Kysymyksiä: 3 kplVirallinen vastaus
Ensimmäiseksi kannattaa purkaa akkujen lataus. Pistä joku auton lamppu johdoilla kiinni. Akussa on varsin paljon virtaa jäljellä, vaikka porakon...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Työkalut, vuokrakoneet / Akkuporakone":
Jäsenen antama (2.10.2009 klo:13:01) kommentti

Jos purat akun auton lampulla niin joku akun kennoista saa käänteisen jännitteen ja on mennyttä sen jälkeen. Pitää varmistaa ettei ettei pura alle ainakaan alle 0,9V volttia per NiCad tai MH kenno tai 2.7V per Litium kenno.

Hankalaa kun kennoihin ei pääsyä. Kyllä akkukoneet ne tyhjäksi purkavat.

Akkupaketteihin saa uuusia kennoja esim Partco:sta, mutta ei se halpaa ole sekään.Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

akkuporakone

minkä merkinen akkuporakone olisi sopiva harrastajalle????...