Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Velux GGL/GGU Integra

Turva-/ muu tekniikka

Kysytty: 17.9.2012 klo:14:21
Hei,
Mistä voisi johtua että yksi seitsemästä Velux kattoikkunastani, jotka operoimaan kaukosäätimellä, eivät reagoi kaukosäätimen? Olen itse tutkinut ongelmaa ja tiedän että kaukosäädin toimii toisessessa ikkunassa, joten ongelma on lähinnä ettei ikkunan vastaanottajan sininen valo syty eikä siten myös toimi!?
Olen lukenut ohjeitaan enkä löydä siitäkään vastausta. Huomasin että kettingein, joka pitäisi olla kiinni ikkunassa on jo aikaisemmin irronnut ja joku on varmasti sen takia räplännyt aika paljon kaukosäätimellä ennen kun on lakannut toimimasta?n
T.mikaelVirallinen vastaus
Ikkunanvalmistajalla on tekninen neuvonta, johon kannattaa ottaa yhteyttä. Todennäköisesti ikkunan sähköjärjestelmässä on vika, mutta en pysty neuvomaan sen suhteen mitään.

Arvostele vastaus kysymykseen "Turva-/ muu tekniikka / Velux GGL/GGU Integra":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Toimiiko kattoikkuna?

Rakennamme 1.5 kerroksista taloa, toisen kerroksen seinän korkeus sivuilla on 60cm. Ajattelimme laittaa ikkunat talon keskikohdalle seinälle, eli ne tulisi lattian tasoon...