Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Bonustili?

Turva-/ muu tekniikka

Kysytty: 7.4.2005 klo:7:43
Mitä tarkoittaa että minulla on aloitusbonuksia 1000? Eikö siitä voisi olla ko. jäsentili -sivulla infoa? Miksi tässä kysymyspalstalla ei ole muuta kuin lähinnä rakentamiseen liittyviä kysymyksiä? Osta ja myy palvelut voisi ola näkyvämmin esillä heti aloitussivulta lähtevän linkin kanssa. rakentaminen on nimittäin ebnnenkaikkea toimintaa, jossa joko yrittää halvalla ja nopeasti saada tavaraa tai yrittää päästä eroon pihalla pyörivästä jäääneestä tavarasta = vaihtokauppaa..
Virallinen vastaus
Nuo aloitusbonukset olet saanut liittyessäsi Rakentaja.fi´n jäseneksi. Bonuksia kartoitat myös jäsentukusta ostamillasi tuotteilla. Tuotteiden yhteydessä on maininta kertyvästä määrästä. 1 bonus vas...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Turva-/ muu tekniikka / Bonustili?":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: