Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Avainkotelo

Turva-/ muu tekniikka

Kysytty: 12.1.2006 klo:11:20
Onko tuossa avainkotelossa mahdollisesti tilaa sisällä niin paljon että olisi mahdollista kiinnittää se avain vaijerilla siihen koteloon? Olisi näet aika kätevää pitää kotelo oven vieressä ja avata ovi avaimella joka on vaijerin päässä kiinni niin lapsetkin muistavat laittaa sen myös takaisin paikalleen eikä se unohdu sisälle vaikka koulupöydälle muiden tavaroiden sekaan.

4lapsenisä Käyttäjä on mies
Remontti, perhe, tietokoneet, elokuvat, av-tekniikka, kaikki näperrys
Kysymyksiä: 1 kplVirallinen vastaus
Avainkotelossa ei tuota mahdollisuutta ole, siihen ei mahdu kuin tuo avain. Avainboxissa sitä vastoin tuota tilaa on runsaasti ja esimerkiksi mainitsemasi vaijerimahdollisuus siis on olemassa.

Arvostele vastaus kysymykseen "Turva-/ muu tekniikka / Avainkotelo":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Avainkotelon pariston pakkaskestävyys

Takaako GE avainkoteloidensa paristojenpakkaskestövyyden Suomessa? Kokemus on osoittanut, että Saksaan tarkoitetut langattomat ovikellot, joiden paristojen luvataan kestä...