Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

leivinuunin maalaus

Tulisijat ja hormistot

Kysytty: 9.11.2004 klo:9:41
olen pinnoittanut uunin antiikkilaastikerroksella ja maalannut vielä vesiohenteisella lateksilla(tähti-pohjamaali). Mietin lakkausta lisäksi, valkoisen pinnan puhdistamisen helpottamiseksi, onnistuuko? Luukun kolon yläpuolisen julkisivun(luukku itsessään n.20cm julkisivun sisässä)osan aion koristelaatoittaa tummilla lattiaklinkkereillä, tuleeko olla elastinen sauma laattojen väliin, ja jos niin millä, lämpenee aikalailla.Virallinen vastaus
Antiikkilaastin päälle olisi voinut suoraan laittaa ohennetun lakan. Voit lateksin päälle laittaa lakan. Pinnasta tulee ilmeisesti melko kova, joten siinä voi tapahtua lohkeamia. klinkkeri laajenee hyvin samalla tavalla kuin tiilikin, joten voit saumata ne tavallisella laastilla. Voi olla, että joudut joskus uusimaan saumauksen.

Arvostele vastaus kysymykseen "Tulisijat ja hormistot / leivinuunin maalaus":