Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Yksityistieasiaa

Tontti ja kiinteistö

Kysytty: 18.8.2014 klo:7:01
Hei !

Noin 1 km pituisen yksityistien päässä asuu vakitusesti asukas A. Tiestä erkanee pistot 6 mökille joille on kulkuoikeus järjestetty tätä tietä pitkin. Tiehoitokuntaa ei ole perustettu asukas A. vaatimuksesta. Hänellä on yritystoimintaa samassa osoitteessa. A.kerää tienhoitokustannukset mökkiläisiltä käteisenä eikä halua antaa kuittia suorituksesta. Tienhoitoa tehdään tarpeenvaatiessa.

Sitten A. maksaa tienhoitotyön suorittajalle ja pistää kuitin oman yrityksensä verovähennyksiin. Mitenkä ja missä vaiheessa tässä pitäisi kustannukset jyvittää niin että ne tulisi oikeudenmukaisesti jaettua? Käsittääkseni samasta asiasta ei voi saada kahdesti ja kahdesta eri paikasta korvausta. Siis tien käyttäjiltä ja toisaalta yhteiskunnalta verovähennyksenä

Terv, PP

PePa Käyttäjä on mies
Kysymyksiä: 19 kpl


Tämä kysymys ei ole vielä saanut virallista vastausta.


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: