Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Talkootyöt

Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset

Kysytty: 29.5.2017 klo:7:52
Taloyhtiössämme ei ole kiinteistöfirmaa tekemässä talonmiehen hommia.Ainoastaan pitkä pääkäytävä käydään talvella ajamassa lumesta.Rivitaloyhtiö on kyseessä.Hiekoitus ei oikein pelaa, kun se jää parin ihmisen vastuulle.Kuka vastaa jos jotain tapahtuu?Talkoissa myös sama asia.Katolla käydään puhdistamassa rännit ilman minkäänlaista turvaköysiä.Asukkaita ei oikein saa tekemään talonmiehen töitä .Jokaisella on viikko kerrallaan.Vastuuvakuutus on , mutta korvaako se mitään jos jotain sattuu esim.katolta putoaminen?Tai liukastuminen?Meidän pihassa on vielä mäki ,joka on tosi liukas .Talon edusta omalta kohdalta pitäisi kolata, mutta sekään ei aina pelaa.Olimme poissa viikonlopun talvella ja lunta satoi paljon.Naapuri oli käynyt luomassa lumet meidän oven eteen!!!!!!

Kysyjä
Kysymyksiä: 3 kplVirallinen vastaus
Mikäli taloyhtiössänne on sovittu tällaisesta jaetusta kunnossapidosta, mutta se ei toimi, suosittelen harkitsemaan k...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset / Talkootyöt":
profiilikuva
Jemina Timonen
Jemina Timonen
Helsinki, Suomi
Lakimies

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: