Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

saanko rakentaa terassin hyväksyttyjen piirustusten vas

Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset

Kysytty: 26.5.2008 klo:17:33
Saan ko rakentaa valokatetun terassin piirustusten vastaisesti.Perustusta en kunnolla tee vaan laitan leca harkon sinne tänne tukemaan rakennetta.En poista pintamaata vaan laitan kasvunpeittävän harson maan pinnalle.Katoksen kaltevuuden muutan mieleisekseni,enkä piittaa kattokaltevuuksista.kuten muut osakkaat.Katokseni rakentamiseen en itse osallistu vaan annan tunareiden tehdä sen.Aidan paikan ja pituuden valitsen itse,sillä eihän taloyhtiön muita osakkaita tarvitse ottaa huomioon sillä omistanhan yhtiön isoimman asunnon.Kun saan nämä tekeleeni valmiiksi niin.Siirtyyhän vastuu rakenteista ja niiden kunnossa pidosta taloyhtiölle Minulle on kyllä osoitettu aidan paikka ja taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja on sanonut että minun pitää noudattaa piirustuksia ja muita ohjeita.Eihän kunnan rakennusvalvoja kuitenkaan ehdi katsastamaan rakenteita ja aidan paikkaa,eihän.Rakennuspaikkani on vIHDIN nUMMELASSA. Ps Joudunko mahdollisesti purkamaan itse tekeleeni ja siirtämään omalla kustannuksellani aidan paikankin. Eihän näin voi tehdä Eihän,

kkasper
Kysymyksiä: 3 kplVirallinen vastaus
Arvostele vastaus kysymykseen "Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset / saanko rakentaa terassin hyväksyttyjen piirustusten vas":

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa