Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Rivitalon putkistoremontti

Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset

Kysytty: 16.10.2008 klo:15:10
Mikäli rivitalossa (5 asuntoa) tehdään käyttövesi- ja lämpöjohtojen uusinta (putket pinta-asennuksena), tarvitaanko/vaaditaanko "ulkopuolinen" valvoja työlle ?

SEBRING
Kysymyksiä: 3 kplVirallinen vastaus
Ulkopuolisen valvojan käyttäminen ei ole välttämätöntä. Kun kyseessä on kuitenkin työsuoritus, jossa hallituksella ja isännöitsijällä ei ole välttämättä omaa ammattitaitoa, yhtiön edun ja hallituksen vastuukysymysten vuoksi saattaa olla järkevää ottaa tilaajalle valvoja, joka sitten kantaa vastuuta siitä, että työ tehdään oikein ja hyvän rakennustavan ja rakennusmääräysten mukaisesti. Vastaaja: Nordius/ Eero Hyytinen AA, Oulu Asianajotoimisto Regelin & Siponen Oy Hallituskatu 21, 90100 Oulu p. 08-8833 400 fax 08-8833 461

Kysymykseen/vastaukseen on liitetty lisäinformaatio linkki ->>
Arvostele vastaus kysymykseen "Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset / Rivitalon putkistoremontti":

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa