Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Kunnossapitotarveselvityksen korjaushistoria

Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset

Kysytty: 19.2.2020 klo:8:53
Asunto-osakeyhtiömme kunnossapitotarveselvityksessa on maininta IV-kanavien puhdistuksesta ja ilmanmääränmittauksesta. Kysyessäni ko toimenpiteen ajankohtaa hallituksen puheenjohtajalta selvisi, että hän on jo tilannut ko toimenpiteen ja että osakkailla on lupa tehdä samoin. Osakkaat tilasivatkin yksitellen ko toimenpiteen, Nyt on kyse ; voidaanko IV-kanavien puhdistus ja ilmanmäärän mittaus, osakkaiden toimesta - toimenpide merkitä kunnossapitotarveselvityksen korjaushistoriaan vai ei. Korjaushistoriahan tulee pyydettäessä esittää asunnon ostajaehdokkaalle.OsakasVirallinen vastaus
Voi, hallituksen tulee esittää varsinaisessa yhtiökokouksessa kirjallinen selvitys yhtiössä suoritetuista huomattavista kunnossapito- ja muutostöistä ja niiden tekoajankohdat.

Arvostele vastaus kysymykseen "Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset / Kunnossapitotarveselvityksen korjaushistoria":
profiilikuva
Anni Santanen
Anni Santanen
Helsinki, Suomi
Lakimies

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: