Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Kotitalousvähennys ja taloyhtiön korjauskustannusvastuu

Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset

Kysytty: 4.2.2010 klo:8:14
Yhtiön korjauskustannusvastuulle kuuluvat AOYL 78:n mukaan myös rakenteista aiheutuvat huoneiston sisäpuoliset viat esim. vesieristyksen puutteista tai vioittumisesta aiheutuvat vauriot. Voiko osakas taloyhtiön suostumuksella ja kehotuksesta, alkuperäisen puutteellisen ja viallisen, vesieristyskorjaustyön työn teettäjänä vähentää omassa verotuksessaan tehdyn työn osalta kotitalousvähennyksen ja helpottaa taloyhtiön taakkaa veloittamalla sitä vain jäljelle jäävän korjaustyön loppuosan? Tällöin sekä verottajalta että taloyhtiöltä tulee korvaus ja osakkaalle ei jää lainkaan maksettavaa. Salliiko laki tämän vai tuleeko osakaan vel oittaa taloyhtiötä alkuperäisen korjauslaskun mukaan?Virallinen vastaus
...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset / Kotitalousvähennys ja taloyhtiön korjauskustannusvastuu":

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa